Gazını çıkarıp öyle koy canım bide emzirmeden yarım saat 1 saat sonra felan yapmaya çalış. Bende yapıyorum da ağlıyo aynen hiç sevmiyor
Zeka kartları var ilk oğlumsan kalan onlari karsisina koyup yapmayı deneyecem bide. Dikkatini çekecek oyuncaklar ayna koyup deneyebilirsin
Anakucaginada siyah beyaz kurdale astim onlarda dikkatini çekiyor.(bu aklıma gelince söyleyim dedim)
ben de cok zor kilo veririm ama su an hic dusunmuyorum napalim onumuz yaz ilk 6 ayi bi atlatalim da insan gibi yemeye baslar biraz da hareket ederiz, bosver halledicez bi sekilde
öyle oluyor dimi
Bazen öve öve bitiremeyesi geliyor insanın
Bazen göme göme
Bazen bi kaşık suda boğası geliyor insanın
Bazen sıkı sıkı sarılası (baska biseydi bu ama okuyunca baktım yanlış yerlere cekilebilir kafiyesiz oldu)
İste koca denen şey böyle bişi zaten
Annem nisanliyken bir komsusu nasihat vermis cok hosuma gider
Bak kizim koca dedigin bir kazan katrandir ve uzerinde bir parmak bal vardir ve sen evlendiginde geri kalan hayatin boyunca bu koca kazan katrani bir parmak bal ile katil ederek yemelisin demis
6 aylık olunca kızım odasına geçirmeyi düşünüyorum, odam o kadar küçük ki beşik falan darlanıyorum artık. Çok mu erken olur? Ağlasa hemen duyarım yan yana odalarımız. İsterse benimle yatsın ama beşiği çıkartacağım vallahi Haziran sonu 6 aylık oluyor hava da ısınacak. Siz ne zaman geçirmeyi düşünüyorsunuz?
6 aylık olunca kızım odasına geçirmeyi düşünüyorum, odam o kadar küçük ki beşik falan darlanıyorum artık. Çok mu erken olur? Ağlasa hemen duyarım yan yana odalarımız. İsterse benimle yatsın ama beşiği çıkartacağım vallahi Haziran sonu 6 aylık oluyor hava da ısınacak. Siz ne zaman geçirmeyi düşünüyorsunuz?
Dusunmuyorum oglum 4 yasinda hala benle yatiyor he hali hazirda odaso var ama birakamiyorum. Kisin ustunu acar usur diye yszin deprem olur kosamam yetisemem diye paranoyak dusunceler kocayi attim odadan oglan kiz ben yasiyoruz
Dusunmuyorum oglum 4 yasinda hala benle yatiyor he hali hazirda odaso var ama birakamiyorum. Kisin ustunu acar usur diye yszin deprem olur kosamam yetisemem diye paranoyak dusunceler kocayi attim odadan oglan kiz ben yasiyoruz
2 yaşına kadar öneriliyor en fazla sonra ayrılması lazım oğlumda öyle yaptık, şimdi hazır bir oda var gece emmesini kesip deliksiz yattığında ben de ayıracağım. Ama bu 6 ay olmaz tabii belki 15 ay falan
Valla benm de 6 aya gecirmem lazim odasina ztn anne yani besigi belki de 6 aya bile goturmeyecek oglumu kucuk cunku ama burda senelerce ayirmayan tecrubeli anneleri gorunce acaba ben de ayiramaz miyim diyorum. Insallah ayirabilirim
Genelde hayir en baslarda uyanip kulaklarini tikiyordu oflayip pufluyordu ama alisti simdi uyanmiyor uyansada parmak emiyor oglum dogdugu gunden beri bide benim kolumu oksar uyurken hemen modunu alip geri uyuyor cok sukur bi elim kizda bi elim oglanda halim perisan
ben de cok zor kilo veririm ama su an hic dusunmuyorum napalim onumuz yaz ilk 6 ayi bi atlatalim da insan gibi yemeye baslar biraz da hareket ederiz, bosver halledicez bi sekilde
Valla benm de 6 aya gecirmem lazim odasina ztn anne yani besigi belki de 6 aya bile goturmeyecek oglumu kucuk cunku ama burda senelerce ayirmayan tecrubeli anneleri gorunce acaba ben de ayiramaz miyim diyorum. Insallah ayirabilirim
Bebeği emzik emmeyen anneler avent soothie denediniz mi, parmağı içine sokup damağı uyaruyormuşuz, o şekilde alıyormuş, bende almayı düşünüyorum ama işe yarar mı, emzik yumuşakmı nasıl acaba
Zorlama tabiki
Bana 3 ay sonra platese baslayabilirsin demisti galiba unuttum tam
40 kontrolunde sorarim diyodum
Ama zaten bana simdilik yuruyus yeter onu bile zmaan bulamiyorum
Bebe uyuyunca kosturararak yemek temizlik
Aklimda dônen islerw kosuyorum
3 cocukla hayat cok sukur elh