Telsizden çok memnunum ben. Xiaomi kamera da var bende ama onu hareketlenmeye başlayınca kullancam. Şimdi 3.ayı bitmişken henüz hareket yok hala telsiz daha pratik geliyor. Kamera internetsiz çalışmıyor ama telsizin şarjının olması yeterli
Kızlar benim bebek nuk happy days ortodontik silikon emziği 2.haftasından tuttu ve 3.ayı bitmişken hala başka emzil tutmuyor. O emzik benim elim ayağım oldı. 6.ayını da aldım hatta ilerisi için. Kauçuk olanı da vardı onu bile o kadar sevmiyor.
Size bir sorum olacaktı. Ben doğumdan sonra vücudumdaki kablolardan ötürü bebeği çok sağ memeden emziremedim. Hep sol gittim. Sağı sağdım ama. Daha sonra da bebeğim sağı alamadı. Artık orayı alıyor ama malesef diğeri gibi şişmiyor ve sağ ile de doymuyor. Sanıyorum sağ memeden süt gelmiyor pek. Soldakine de çok geliyor ve ikisinin boyutları şekilleri Farklı oldu iyice. Sağdan sütü nasıl getirebilirim bunu soracaktım sol hep sert, sağ hep yumuşak.
Telsizden çok memnunum ben. Xiaomi kamera da var bende ama onu hareketlenmeye başlayınca kullancam. Şimdi 3.ayı bitmişken henüz hareket yok hala telsiz daha pratik geliyor. Kamera internetsiz çalışmıyor ama telsizin şarjının olması yeterli
Bende gidemedim daha ara ara pembe leke geliyor hemde gitmişken rapor alayım dedim o nedenle 2.ayı biraz gecip öyle gidecem.
Şaka maka doğum iznim bitiyor 14 mart iş başı
Verdigi bitkisel ilacin adi ne cnm benimkinin de hep yedikleri agzina geliyor dun gece tam yatiriyorm 2 dk snr ogurerek uyaniyo aliyorm sirtini sivazliyorm gegiriyo gecti smdi uyur diyorm yine uyaniyo 1 saat ugrastik. Bi ara da alttan gaz cikarmak icin ikinirken ustten hep kustu.
Canim yatirdiktan sonra sanki boğuluyor mis gibi mi oguruyor. Benimki de öyle kaldırınca geçiyor hemen. Genellikle yatağa yatirdiktan sonra 15 dk icerisinde oluyor. Ben vok korkuyorum öyle görünce çünkü ya yanında olmadığimda olursa diye endişe ediyorum
Ya bu bebelerin donemleri fln mi var yemin ederim benimki 3 gecedir oyle dun de hic uyumadik 9da arabada uyudu 10da evde uyandi normal dedm bidaha uyuttm besige aldm 2bcka kdr bi uyudu okdr ondan snr 3bckta geri uyudu 4bck kalkti 6da geri uyudu 6bckm kalkti sonrasina bakmadm artik sanirim 7bck yine kalkmisti smdi yine uyumak istiyo memede devamli da. Pert oldm valla kolum sirtm agriyo artik
Canim yatirdiktan sonra sanki boğuluyor mis gibi mi oguruyor. Benimki de öyle kaldırınca geçiyor hemen. Genellikle yatağa yatirdiktan sonra 15 dk icerisinde oluyor. Ben vok korkuyorum öyle görünce çünkü ya yanında olmadığimda olursa diye endişe ediyorum
Evet oyle oluyo ama uyumuyo ztn aglamaya basliyo. Aynen 15 dk icinde oluyo
Ben kustuguna da sahit oldm kafasi yana donuktu hop ileri kustu benmkinin yatagi baya egimli ama okdr egimli ki gaza kivranirken asagi dogru kayiyo o yuzden kusmadan cok korkmuyorm
Ben kustuguna da sahit oldm kafasi yana donuktu hop ileri kustu benmkinin yatagi baya egimli ama okdr egimli ki gaza kivranirken asagi dogru kayiyo o yuzden kusmadan cok korkmuyorm
Aynen uyumuyo hatta ağzını sapirdatiyo sonra kusar gibi oluyor. Bir keresindr yan yatarken benimki de kustu. Allah'tan reflü yatağı kullanıyorum ama yine de korkuyorum. Çünkü o an kucağıma alıp dik tuttuğumda rahatliyo
Aynen benimkide yapiyor. Aptamil conformil mama verdigimde olmuyor meme emincede normal mama yiyincede oluyor sanirim genel bir sorun bir kac aya duzelir ama diye dusunuyorum
Yaptirdim sali gunu asm de 2. Ay asilarini oldu carsamba gunu kendi doktorunda rota ve nimerix yaptirdim. Eve gelir gelmez calpol verdim doktor guluyor dedi ates cikarsa ver dedimm yooo beklemem tmm vrt dedi o ds guluo halime