2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Atak dönemleri var ama ondan ziyade belli bi düzen kuruncaya kadar sürekli değişiyo huyları. Yani ben bunu anladım sonunda 2.bebede ne gündüz uyumuyo diye üzülücen ne de gece iyi uyuyo diye sevineceksin belli bi zamana kadar günü gününü tutmuyo.

Bebek azıcık ağlasın kv hemen dur kimyon kaynatıp vereyim yok kekik suyu verelim yok karnına yağ sürelim
Eltim de bir çay kaşığı calpol verelim bak hemen susar
Görümcem de ince giydiriyorsun çocuk üşüyor diyor
Benim eşim son numara diğer kardeşleriyle yaş farkı çok yani görümcem neredeyse annem yaşında öyle diyim hepsi kvlik taslıyor 3 tane kaynanam var burda
Eşim de bıraktı gitti bizi. biraz kal burda rahat edersin diyor, asıl amacı kendi tek başına evde kafa dinleyecek.

Oğlumun da garezi banaymış, iki gündür gündüzleri uyanmak nedir bilmiyor. ben de telefonda gündüz uyumuyo hep ağlıyo diye dert yanıyordum. beni yalancı çıkardı sıpa.
Gece uyudu mu peki?? Bende anneme geldim benim kız da uyuyor burda gece uykusunda sorun yoktu da , gündüz işimi yapamıyordum valla

Kızlar e bebek kıyafetlerde indirim var. Kıyafetleri küçülmüştü bi alışveriş yaptım 700 tuttu valla Siz yaptınız mı hiç alışveriş, kıyafetleri oluyor mu hala
1 posta yaptim bende ama epey oldu simdi bidaha yapmam lazim ic bodyler flan epey gerer oldu ki 0 3 ay almistim cogunu

Kızlar e bebek kıyafetlerde indirim var. Kıyafetleri küçülmüştü bi alışveriş yaptım 700 tuttu valla Siz yaptınız mı hiç alışveriş, kıyafetleri oluyor mu hala
Ben de bakıyordum az önce. Kışlıkları yeterli, yazlık bi şeyler alayım dedim ama kaç beden almalıyım kestiremedim 1 yaş büyük olur 9 ay küçük gelir gibi geliyo yaza

Ben de bakıyordum az önce. Kışlıkları yeterli, yazlık bi şeyler alayım dedim ama kaç beden almalıyım kestiremedim 1 yaş büyük olur 9 ay küçük gelir gibi geliyo yaza
Yazlık çok hediye geldi diye almadım da, şimdiden yazlık bedenini bende kestiremezdim. Şimdi de 3 ay- 6 ay karışık aldım. Makinada da çekiyor biraz

Bız de dun dısarda yemege gittik yemez olaydım mor lahana ve havuctann olusan salatadan yedım abooo yemez olaydım sabaha kadar agladi eşşm diyor ki bıdaha agzına vurma salatayı
E esraa92 canım benım de aynı sorun var sag yumusak ve bebegın karnini doyurmuyor inatla emzırıyorum sag tarafı cok ac oldugu zaman ama pek yutkunma sesi gelmıyor pes etmek yok tabi.
Q Queen of the North canım sen 32 de mı ayrıldın? Ben 37 de ayrıldım 14 nisanda baslayacam rapor ızın 6 aya kadar getirebilirim ınsallah. Cok uzuluyorum oglum ıcın erkenden bırakacam ustelık daha bakıcı bıle ayarlayamadım

Aynı sorun bizde de var. Kızımın bakıcısı ben artık bakamam diyor, oğlana yeni bakıcı bulup kızı tam gün bi kreşe yazdırmam gerekecek ikisine ayda beş bin civarı gider diyoruz gözden çıkardık o parayı ama içime sinen bi bakıcı nasıl bulurum bilmiyorum
Benim iznim bitti bi de üstelik salı işbaşı diyor, rapor sonrasında aylıksız izin derken eylülde başlayacağım işe.

Biri bakıcı arıyordu hem bebeğe bakıcak, hem de ev işlerine de yardım edecekmiş. 6 bin tl veriyordu. İki çocuğu 5 binle kurtarırsan iyi valla. benimde işim muhasebe mecbur bırakacağım işi rapor bitince

A Evin işini yapmasın sırf bebeğimle ilgilensin isterim. bizim buralarda 2bin civarı istiyor bakıcılar. Bakıcı bulamazsam mecbur ben de aylıksız izne devam edeceğim ama bizi çok zorlayacak öyle de tek maaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…