2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar e bebek kıyafetlerde indirim var. Kıyafetleri küçülmüştü bi alışveriş yaptım 700 tuttu valla Siz yaptınız mı hiç alışveriş, kıyafetleri oluyor mu hala
Bi 700 de ben harcadım bakalım nasıl gelecek kıyafetler.
A
3 ay küçük olmaz mı
İnşallah küçük olmaz bazılarını 3 aldım bazılarını 6

Yok canım ben 24.haftada izne çıktım dolayısıyla 32 de çalışmaz raporu aldım.Yani tahmini 4.ay dolunca ise başlamış olacam

Rapor işini ayarlayabildin mi ? Of ücretsiz izin alsak bir türlü almasak bir türlü. Sizin yazın okul oluyor mu?

Bugün 2 çocukla dışarı çıkma cesaretini gösterdik sonuç başarılı gayet tavsiye ederim. İyice karnini doyurdum gazını cikardim ,alt değişti mis gibi çıktık 3 saate prenses balkabagina dönmeden eve geldik .Açık havadaydik zaten .Ben oğlumun elinden tuttum eşim kızın arabasını kullandı .E bebege uğradık kiyafet aldık zira 3 aylık olan bile sıkmaya başladı 9 ay aldım bola bol giysin.Yine en uygun e bebek, lcw de bir tulum 70-80 tl

Kızlar e bebek kıyafetlerde indirim var. Kıyafetleri küçülmüştü bi alışveriş yaptım 700 tuttu valla Siz yaptınız mı hiç alışveriş, kıyafetleri oluyor mu hala

Neyse ki 400 ile kurtardım 9 ay ve 12 ay aldım hepsini.6 aylik daha önce almıştım onlar tam oluyor şu an .Hızlı büyüyor sipalar

Çikolata gaz yapıyor diye yemiyorum, çay içiyorum günde 1-2 bardak. Kahveyi kafein var uyumaz diye içmiyorum ne olacak bu halim
Valla kahve içmedim öyle deliksiz uyumadı içiyorum gene öyle deliksiz uyumuyor o yüzden içiyorum
Ben herseyi yiyip iciyorum

Evde kucağımıza tarttığımız zaman 6300 gr geliyor çıplak şekilde .
Bendensin. Oh maşallah 5 kg oğlum yarın 2. Ay kontrol var bakalım net belli olacak.
Kahveyi bilmem ama çikolatayı her gün hunharca çayı de üç bardak tüketiyorum.
Canım deli gibi tatlı istiyor yiyorm bende

Neyse ki 400 ile kurtardım 9 ay ve 12 ay aldım hepsini.6 aylik daha önce almıştım onlar tam oluyor şu an .Hızlı büyüyor sipalar
Masallah.. Bi benmki ufak gidiyo heralde suan hala 4.5 kg civarinda ve 0-3 ay giyiyo. Sadece patikli olanlarn alti kisa geliyo patiksizleri giydiriyorum

Bir ay verecek tanıdık ayarladık ondan sonrası Allah kerim. 1 temmuzdan sonra tatil bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…