2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın hanımlar. Bebeğiniz hapsurdugunda biraz sıvı burun akintisi(sümük) çıkan vvar mi grip olacak diye korkuyorum.
Bu arada sanırım regl oldum. Birinci çocuğumda 9 ay regl olmamıştım çok şaşırdım hemen oldum

Kızlar bebeklerin memesini ovalamak gerekmiyor dimi kayınvalidem yapıyordu ödüm patladı hemen elini ayırdım dedim doktor dokunmayın sakın dedi dedim yoksa biz yapıyoruz çocuklara diyerek yapicakti

Evet topak topak memede sertlik bar emziremedim sağmaya da vakit buldukça yapıyordum ondan oldu heralde şimdi sagdıklarımı vermeden dökeyim mi gece bilmeden verdim çocuğu doktora götürmek gerekir mi
Sağdıģın sut temiz canım endişelenme verebilirsin emziremediginde mutlaka sağ o süt göğüste kaldığı zaman o sertlik olur o sertliğin açılması içinde bol bol göğsüne masaj yapip sagim yapman lazım

Gunaydın kızlar eşimin kovıd testı pozıtıf cıktı 10 gun sonra cocugun 2 ay aşıları var nasıl yapacam ya cok uzgunum
Karantina süresi bi haftaya düştü diye biliyorum
Bunu doktora sormuştum yenidogan bebekler bu şekilde burunlarını temizliyorlarmış benimkinde sürekli
hapşırıyor.

Teşekkür ederim bol bol sağıp vereyim inşallah gecer

Evet topak topak memede sertlik bar emziremedim sağmaya da vakit buldukça yapıyordum ondan oldu heralde şimdi sagdıklarımı vermeden dökeyim mi gece bilmeden verdim çocuğu doktora götürmek gerekir mi

Mastit olmanın emzirmeye ya da süt vermeye engel olmadığını biliyorum . Çocuğa dokunmaz sütün.

Gece 2 den beri ayaktayız 10 dk uyuyor, uyudum sanıp uyanıyor.
her içtiğini kusuyor nasıl beslenecek bu çocuk. Doktora diyorum 1 haftada kilo kaybetti, öyle bir şey olamaz diyor. Kilo almış sayıyor. 10 günde 700 gram alan çocuk 15 günde 500 gram alıyorsa bir eksiklik var demektir. Zaten 1 haftadır böyle kusuyor. 500 gramı kusmadığı hafta almıştır bence.

Bnde de alerjik astım War inşallah biter ileriki hayatlarına bu hastalığı onlara miras bırakmayız hersabah keçiboynuzu özü veriyorum bir kaşık Bali da mutlaka deneyeceğim çok sağol cnm
Ayy canım dungece uyuya kalmışım çocuk memeden kendini çekmiş Allah'tan bsey olmamış birdha gözümü asla kapatmam dedim ama insna engel olamıyor uyku yorgunluk öyle ağır basıyor çok dikkat etmek lazım. Bnde asla bırakıp gidemem bir saat babası parka götürse aklım hep onlarda napti dustumu acaba bsey oldumu diyorum aslında yanlış yapioruz ama engel olamıyorum kendime
Sadece anne sutu aliminda 10 gune kadar yapmamasi normal diyor doktor
Eğer huzursuzluğu yoksa sancısı normal kabul ediliyor cnm eğer huzursuzsa kaka yapamıyor diye ikinip durursa uyarmak lazım popoyu
Ayy Allah'ım korusun nasıl şuan iyimisiniz çok üzüldüm bnm yüzümden oldu resmen bı dünya şey sordum kusura bakma nolursun umarım iyisinizdir

Aaa aaa lutfen oyle dusunme olacagi varmis ama ciddili ben nazar ediyorum cocuklarimi ya normalde de ne zaman bisi desem cattttt bisi oluyor. Gecen oglum gozlerin cok guzel die sevdim sabah kalktiginda gozu sismisti kizarmisti

Şurup hangisiydi?

Niye kusuyor acaba reflüsü mü var? Bir ara kızım 2 gün üst üste emdiği sütü kustu öyle olunca tedirgin oldum 2 ayı beklemeden doktora götürdüm. Çok mu kusuyor dedi, bende evet dedim şurup yazdı. (Gastrotuss baby) Bence doktoru değiştir. Ben değiştirdim doktoru, bundan çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…