2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım biz zaten zor bir dönemden geçiyoruz. Benim eşimde dağınıktır bugün toplasam yarın sabah ne ara dağıldı diyorum. Öyle kabul ettim ne yapayım kimse dört dörtlük değil. Çocuk benden çok istemesine rağmen sevmek için alıyor kucağına, ağlayınca hemen benim kucağıma. Bazen insan sinir oluyor ama iyi yönlerini düşününce olabilir bunlar diyorum. Diğer türlüsü kimse evli kalamazdı herkes boşanırdı. Mesela sabah gitmeden kahvaltı verir bana yedirir öyle gider. Niye yemek yok evde demez, arar söyler yemek ya da kendi yapar. Dün de kadınlar günüydü güzel bir notla çiçek yollamış. Kafamı sola çeviriyorum güzel çiçeklerim sağa çeviriyorum dağınıklık nasıl kızayım bu adama şimdi uzun lafın kısası bu günler geçecekk. Biz güçlü kadınlarız aynı anda her işi yaparız. Bırak dağınık kalsın ev 1 günde, al çocuklarını hava al dışarda bugün mesela. Bir yakınınla görüş sohbet et mola ver biraz. Bende çok bunaldım evde mesela. Çocukla ilgilenmekten eşimizle de vakit geçiremiyoruz bununda tabii duygusal olarak etkisi olabilir bizde. Pazar günü dışarı çıktık eşimle, dün anneme gittim bugün kayınvalideme gideceğim. Yarın da evi toplar çamaşır yıkarım ne yapayım Ev de durdukça iş hiç bitmiyor, havalar güzelleşince her gün dışarı atarız kendimizi

Bize de 9 buçuk dediler gittiğimde 4 kişi vardı en sonuncu bendim zaten. Pusete koymuştum Ada’yı o şekilde bekledim

Bizimkilerde düzelir
Al birini vur ötekıne erkeklerın geni galba benimkide öyle sevmeye gelınce bebegı sever ağlıyor bu deyip bana geri getirir sustur derim susturamaz bi iş sölerim yapamaz sonra ben azarlarım kendın yap der bazen masus bana bısey demesın dıye yapıyor sanıyorum hareketlerını

Tabiki iyi yonleri var sakinlemisim uyuyunca. Evet biz cok vakit gecirir sohbet vs ederdik hepsi minimize oldu haliyle...
Yok evden zaten vazgectim oldugu kadar en son damla cocugun antibiotigini vermeyi unutmasiydi zaten. Yapcak bisi yok katran kazan meselesi cekecez

Bize belli bi saat söylemediler 11e kadar gelin dediler sabah 8 buçukta gittik kalabalık olmadan gidelim dedik iyi oldu sıra yoktu hemen vurulup çıktık. Geldik uyuyo aşı çarptı sanırım

Bi de akşam 9da uyumuştu sabah 4te kızım tuvalete kalktı da öyle uyandım. 7 saat kesintisiz uyumuş oldu ben de kilo uyku muhabbeti olmuştu burda daha 7 kilo değil diye aldım emzireyim dedim uyanmıyo emmiyo bi şey oldu sandım açlıktan neyse biraz daha uğraşınca emdi napim ya 7 saat olsa bile uyandırmiyim mi

Herkesin eşi farklı yönden imtihan ediyo demek
Benimki ev işidir yemektir çocuklarla ilgilenmesi falan hiçbir şey diyemem hakkını yemiyim dört dörtlük yapar ama benimkinin şikayet ettiğim yönü aşırı arkadaş düşkünü olması
Dün sırf bu yüzden kavga ettik biz de. Dün işi yoktu okul da yoktu hah dedim bugün evde yardım eder biraz arkadaşı aradı ameliyat olmuştu taburcu olacakmış gidip onu alıcam dedi. Yahu bu arkadaşının başka müsait olan hiç mi arkadaşı ailesi abisi ablası yok onlar alsın diyorum yok ben gitmeliyim beni aradı dedi sinir oldum ben de. Tamam ben de arkadaş canlısıyım ama evim eşim çocuklarım önceliklidir
Neyse gitti bu sabah baktım evde ekmek kalmamış tripli mesaj attım ben de kızıma kahvaltıda ne yediricem aç mı kalacak bu çocuk ben nasıl çıkıp alayım bebekle diye halbuki komşuma söylesem alır sağ olsun ama trip atasım vardı diye saydım sayıştırdım eşime o da komşuyu aramış alıp getirdi
Bi de kaç gündür evde değildik ben kvdedeydim o da arkadaşlarında kalmış ev pis temizlenecek tuvalet falan o şekilde giresim gelmiyo.
Neyse akşam elinde çiçekle tatlıyla gelmiş affettim biliyor yani tatlıya asla hayır diyemem
Gece gece temizledi banyoyu tuvaleti

Bizde de hic sira yoktu 1 bebek bekledim is uzun suruyor haliyle... Once doktora yonlendiriyor bizim ki ama ben bisi sorucam diyip sira flan beklemiyorum wala daliveriyorum iceriye zaten yeni dogan 3 aya kadar oncelik var diye biliyorum biri bisi dersede bunu soyluyorum bekletemem diyorum...
Ama ebe odasinda hepsi bebek oldugundan beklemek kacinilmaz oluyor insallah sira olmadan girer cikarsin

Bizim kalabalık değil. Her doktorun ayrı hemşire odası var. O yüzden yığılma olmuyor .3-4 kişi bekliyor en fazla.
Tek sorunum 5. Kata yürüyerek çıkmak .

7 saat bana da çok geldi. Emmek için ayılamamıştır belki. Benim kız da 5.200. Genelde 3 saatte 1 gece emiyor. 4 saat nadir uyuyor

Ayyyy oda kotu benimkide gerci sirket yemeklerine vs cikiyor hemide gece hatta annem gonderme bu kadar gorursun disari kayarsa diye gaz veriyor bana gittigide 3 senedir calisiyor ayni sirkette ve 2 3 kere gitti neymis ben cikmiyormusum cocuklara kendimi adamisim gencligime bakacakmisim dedim anne bosanayim gencligime bakayim bari

Arkadaş konusunda haklısın bazen öyle bir şey oluyor ki diyorum kimseleri yok haralde yazık

Bizimde bugün 10.30 diye sıra vermişlerdi geldik önümüzde bir kişi vardı sonra bizi aldılar calpolde yazdırdım beklemedik

Bızde de dun kv krizi yasandı cok iyidir aram kv ıle. Eşim kovıd kv de belirti vardı ama kabul etmiyorlar bırlıkte ev tasıdılar orda kapatınız diyorum nakliyeciler den ama kabul etmiyorlar. Neyse dun kv geldı sagolsun, maske ile oturdu eşim odasından cıktı cocugu annemın kucagına versene diye tutturdu hıc kıyamaz annesine ben de henuz ne oldugu bellı degıl dedım dıye annesı gıttık ten sonra actı agzını en sonunda psikiyatri ye gitmem gerektıgıne karar verdi hatta masumlar apartmanındakı kadınlardan bir tık asagıda oldugumu soyledı ben şokkk oysakı o odada karantinadayken 2 cocuga ragmen okadar ozenle yemek hazırladım ki ona hıc kıymeti yokmus ne kadar kolay bir kadını nerden vuracağını bilip kırmak

10:30 da gittik 2 bebek vardı önümüzde çok beklemedik.Rotayi 3 ay yapalım dedi .59 cm 6500 gr geldi .Yarın kendi doktoruna randevusu var .Ateş düşürücü kullan falan demedi zaten deseydi de kullanmayacaktim hiç ağlamadı aşı olurken ama bacaktan vurulan biri yaktığı için kopardı kıyameti sağ salim geldik eve kiyafet değişti emdi inşallah uyur

Ben kullandım 1-2 gün daha kötü oldu, burda da memnun kalmayan vardı. Hiç faydası yok. Gaz damlası kullanıyorum doktorumuzun verdiği
Ben gaz damlası kullanınca daha kötü olduğunu hissettim çocuk kıvranıyor baya. Bıraktık kendi çok güzel yapıyor bana rezene çayı karışımı iyi geldi günde 3 kere içiyorum bı güzel çıkarıyor bebeğim gazını

Benimki de İş arkadaşlarıyla yemeğe gidecek, ben gitmek istemiyorum . Annem de kocanı yalnız bırakma git diyor. Bu akşam yemeğe çıkacağız virüs kapmam umarım.
Anlamadığım bu kocaları yalnız bırakınca kapacaklar mı bana kalsa gitsin kendisi.

Koca konusuna gelince ,eşim çok yardımcı olur ,bazen ben söyleyince bazen söylemeden yapar ama kadınlar gibi ince iş yapmasını ince dusunmesini beklemiyorum .Artık aman yapsın da modundayim

İş yemekleri olur git derim gitmez zorlarsam gider, benim öyle bir imkanım olsa havada karada giderim bana trip atar hemen fırsat kolluyorsun diye

Sorma bide benimki bu ara eskiye gore cok daha bakimli ama bu benim istegimdi zaten ve adam benim icin yapiyor bildigin ama annem bunu kabul etmiyor dikkat et gonderme diyor gazliyor sinirim kalkiyor bu sefer hem anneme hem esime

7/24 evdeyiz git arada diyorum yok ev kedisi çıkmaz bir yere ben fırsat bulursam kaçıyorum hele havalar ısınsın kızı da alır kaçarım annem de eşime der bu kadar başı boş bırakma diye hayır ne yapacaksam gittiğim yerler belli .Hatta bir gün temizliği kilitleyip oğlanı da aldim çıktım dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…