2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hem yoruldum hem sıkıldım hiç birşey yapamıyorum. Yok rahat bıraksa zaten taş gibi dolacak keyifle emer sonra. Şu an aklımdan acaba mama alsammi düşüncesi geçmiyor değil

Kızlar aktardan anason, rezene ve pastırma çemeni tohumu karışımı aldım. Karışımı kendi önerdi bir kaç gündür kullanıyorum bebeğin gazinı çok güzel çıkarıyor.

Hem yoruldum hem sıkıldım hiç birşey yapamıyorum. Yok rahat bıraksa zaten taş gibi dolacak keyifle emer sonra. Şu an aklımdan acaba mama alsammi düşüncesi geçmiyor değil
Bende öyle çok düşünmüştüm önceleri, aç mı bu çocuk diye strese girdim hatta. Şimdi bakınca çok gereksizmiş iyi ki vermemişim diyorum. Versen iyice midesi genişleyecek bu sefer süt yetmeyecek kısır döngü. Tabii kilo alımı, gelişimi normaldi

Kızlar aktardan anason, rezene ve pastırma çemeni tohumu karışımı aldım. Karışımı kendi önerdi bir kaç gündür kullanıyorum bebeğin gazinı çok güzel çıkarıyor.
Anason kimyon, rezene içiyorum da, pastırma çemeni nasıl bir şey ilk defa duydum

O zaman bende vermiyim . Aynı problemi yaşamak istemiyorum zaten saat başı emzirdikce annem kızıyor midesini genişletiyorsun diye. Kilo sıkıntısı bizdede yok

O zaman bende vermiyim . Aynı problemi yaşamak istemiyorum zaten saat başı emzirdikce annem kızıyor midesini genişletiyorsun diye. Kilo sıkıntısı bizdede yok

Saat başı meme istediğini nasıl anlıyorsunuz. Her mık mık edişte emzirmiyorum diyet mi yaptırıyorum acaba çocuğa. 1,5-2 saat geçmesini bekliyorum çok emdiyse.

Saat başı meme istediğini nasıl anlıyorsunuz. Her mık mık edişte emzirmiyorum diyet mi yaptırıyorum acaba çocuğa. 1,5-2 saat geçmesini bekliyorum çok emdiyse.
Ne yapsam susmuyor ağlıyor. Meme isteme sesi çıkartıyor verince susuyor hatta bugün hep meme de uyudu bırakınca uyanıyor. Bende bekliyordum önceden saatini doktor istedikçe ver dedi bana. Gece 3 saatte 1 istiyor. Atak haftası galiba.

Saat başı emiyor doymadigini düşünüyorum. Normalde emip 2 saat uyurdu.

Bu dönemde her ihtiyacını emerek karşılamaya çalışırlar yani hep aciktiklari icin emmezler, doyup doymadigini cisli kakali bezden anlayabilirsin onlarda az ise doymuyordur takviye gerekebilir.

Emzirirken MR çektirmenin zararı var mı biliyor musunuz?
İnternette yok yazıyor ama farklı bir şey söyleyen oldu mu size

Mrda radyasyon yok manyetik alan var ve bilinen kanıtlanmış bir zararı yok hamile kadınlar bile çektirebiliyor gerek olursa .

Esasen tıbbi amaçlı yapılan görüntüleme yöntemlerinden sadece nükleer tip ( sintigrafi)emziren anne için sakıncalı olur onda damar yoluyla radyoaktif madde veriliyor .

Çok ağlayınca verdim her uyandığında doymadigini düşündüm aslında hata yaptım sakinleştirmek lazım. Annem kızıyor ben öyle verince elinde piş piş yap oyala verme diyor. Kayınvalidem bu çocuk aç diye diye psikolojimi bozdu . Her ağladığında acaba doymadımi diyor çok etkileniyorum ister istemez aliniyorum. Kilo alımı gayet iyi aslında 3650 doğdu 5 kilo olmuştu bu ay . Bunu bile bile doymadımi bu çocuk aç diyince sinirlerim bozuluyor. Doktorda anne sütü yaramış dedi.

Çok ağlarsa ben de çaresiz kalıyorum. 2 gündür maşallahı var, sizinkiler gibi devamlı istiyor. Bazen anlamıyorum acaba acıktı mı diyorum sonradan veriyorum memeyi. Tazmanya gibi kapıyor. tazyikli gelen memeyi de normal emiyorsa acıktığını anlıyorum.
Yarı aç yarı tokken tazyikli gelen sütü içmiyor . Yine de arada diyet yaptırıyorum galiba

Masaj denediniz mi. Önce karnına sonra bacaklarını ileri geri yapmak hareketini deneyin isterseniz. 6outubede videolar var

Kızlar benim bebe bu gün saat başı emerek hep memede böyle olunca tam olarak süt birikmiyor . Dolapdeki yedeklerimde bitti . Anne sütü verenler siz de böyle oldumu? Bu durumda napiyorsunuz süt biriktirmem lazım
Süt birikmese de bebek çektikçe geliyor diyorlar. Benim de sadece geceleri birikmiş gibi oluyor o da saat arası açıldığı için. Yoksa gün içinde saat başı emince hep yumuşak oluyor takmayij bence

Bana 2.çocuk daha zor geldi artık yaşımdan mı ikisine yetememekten mi ya da ilkinden sonra rahata alışmıştım ondan.
Bana da kızım çok akıllı uslu bir bebekti şimdi çok zor o ayrı oğlan lar gerçekten daha zor
Ne kadar doğru ilkini kendimiz için ikinciyi ilki için istedik
Masaj yapıyorum olmazsa zeytinyağı verdim ertesi gün yaptı.
Yaptı çok şükür serçe parmağm. İle zeytinyağı mi uyardim
Kayınvalidem kullanılmamış beyaz sabun koydu çok minik sonrasında ben emzirdim o sırada yaptı 3 bez doldurdu
Yaptı çok şükür rahatladı sağolun cnm
Masaj denediniz mi. Önce karnına sonra bacaklarını ileri geri yapmak hareketini deneyin isterseniz. 6outubede videolar var
Dün akşam durmayinca masaj mi yapmadım kovaya sıcak su koyup belinden aşağısını mi sokmadim uyarmadim mi yapmadı ama bugün serçe parmağını zeytinyağı na banıp uyardım yarım saate yaptı çok şükür çok sağolun

Ikındığından mı çatlak oldu? Benm oğlumda ıkınıyor bazen öyle çıkarıyor gazını. Akşam uykularınız hep mi düzenliydi bide? Geçmiş olsun
Ikınmaktan aynen ama baya husursuz ıkınıyordu bugun hatta karnından röntgen cekıldı gene bi ton gaz var dedi ona rağmen gene iyi dedm yok degıldı yeni yeni düzene giiryor aksamları 12 1 gbi yatırıyorum saat bası emmeye yada mama verırsem 3 4 de kadar uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…