Hem yoruldum hem sıkıldım hiç birşey yapamıyorum. Yok rahat bıraksa zaten taş gibi dolacak keyifle emer sonra. Şu an aklımdan acaba mama alsammi düşüncesi geçmiyor değilBugün benimde kızım saat başı emiyor. Emdikçe süt gelir. Emzirme danışmanı bana süt bitmez demişti. Saat başı da acıkmıyordur zaten tok olsa da meme de duruyor çekiyor sonra kusuyor. Bizimkinin dudak tiryakiliği işte
Bende öyle çok düşünmüştüm önceleri, aç mı bu çocuk diye strese girdim hatta. Şimdi bakınca çok gereksizmiş iyi ki vermemişim diyorum. Versen iyice midesi genişleyecek bu sefer süt yetmeyecek kısır döngü. Tabii kilo alımı, gelişimi normaldiHem yoruldum hem sıkıldım hiç birşey yapamıyorum. Yok rahat bıraksa zaten taş gibi dolacak keyifle emer sonra. Şu an aklımdan acaba mama alsammi düşüncesi geçmiyor değil
Anason kimyon, rezene içiyorum da, pastırma çemeni nasıl bir şey ilk defa duydumKızlar aktardan anason, rezene ve pastırma çemeni tohumu karışımı aldım. Karışımı kendi önerdi bir kaç gündür kullanıyorum bebeğin gazinı çok güzel çıkarıyor.
O zaman bende vermiyim . Aynı problemi yaşamak istemiyorum zaten saat başı emzirdikce annem kızıyor midesini genişletiyorsun diye. Kilo sıkıntısı bizdede yokBende öyle çok düşünmüştüm önceleri, aç mı bu çocuk diye strese girdim hatta. Şimdi bakınca çok gereksizmiş iyi ki vermemişim diyorum. Versen iyice midesi genişleyecek bu sefer süt yetmeyecek kısır döngü. Tabii kilo alımı, gelişimi normaldi
İşte onun tohumuymus aktar kendi hazırladıAnason kimyon, rezene içiyorum da, pastırma çemeni nasıl bir şey ilk defa duydum
Bende ilk defa duydum alırken. Çok övdü bu karışımıİşte onun tohumuymus aktar kendi hazırladı
O zaman bende vermiyim . Aynı problemi yaşamak istemiyorum zaten saat başı emzirdikce annem kızıyor midesini genişletiyorsun diye. Kilo sıkıntısı bizdede yok
Ne yapsam susmuyor ağlıyor. Meme isteme sesi çıkartıyorSaat başı meme istediğini nasıl anlıyorsunuz. Her mık mık edişte emzirmiyorum diyet mi yaptırıyorum acaba çocuğa. 1,5-2 saat geçmesini bekliyorum çok emdiyse.
Benimki de doğduğundan beri mavi görünüyor. Annem ve kayınvalidem de yeşil gözlü. Değişir mi bilemiyorumMavi ve yeşil arasında gidip geliyorBizde hem yeşil hem de mavi göz var, renkli kalır sanırım. Seninki?
Saat başı emiyor doymadigini düşünüyorum. Normalde emip 2 saat uyurdu.
Emzirirken MR çektirmenin zararı var mı biliyor musunuz?
İnternette yok yazıyor ama farklı bir şey söyleyen oldu mu size
Çok ağlayınca verdim her uyandığında doymadigini düşündüm aslında hata yaptım sakinleştirmek lazım. Annem kızıyor ben öyle verince elinde piş piş yap oyala verme diyor. Kayınvalidem bu çocuk aç diye diye psikolojimi bozdu . Her ağladığında acaba doymadımi diyor çok etkileniyorum ister istemez aliniyorum. Kilo alımı gayet iyi aslında 3650 doğdu 5 kilo olmuştu bu ay . Bunu bile bile doymadımi bu çocuk aç diyince sinirlerim bozuluyor. Doktorda anne sütü yaramış dedi.Saat başı meme istediğini nasıl anlıyorsunuz. Her mık mık edişte emzirmiyorum diyet mi yaptırıyorum acaba çocuğa. 1,5-2 saat geçmesini bekliyorum çok emdiyse.
Ne yapsam susmuyor ağlıyor. Meme isteme sesi çıkartıyorverince susuyor hatta bugün hep meme de uyudu bırakınca uyanıyor. Bende bekliyordum önceden saatini doktor istedikçe ver dedi bana. Gece 3 saatte 1 istiyor. Atak haftası galiba.
Masaj denediniz mi. Önce karnına sonra bacaklarını ileri geri yapmak hareketini deneyin isterseniz. 6outubede videolar varYa kızlar oğlum iki gündür çok fena tuvaletini yapamıyor ağlıyor devamlı kulak çubuğu ne zeytin yağı şurup uyardım dün akşam yok gene yapamadı ne olur bilen biri varsa ne yapayım hiç susmuyor uyuyamiyor gazı kokuyor
Süt birikmese de bebek çektikçe geliyor diyorlar. Benim de sadece geceleri birikmiş gibi oluyor o da saat arası açıldığı için. Yoksa gün içinde saat başı emince hep yumuşak oluyor takmayij benceKızlar benim bebe bu gün saat başı emerek hep memede böyle olunca tam olarak süt birikmiyor . Dolapdeki yedeklerimde bitti . Anne sütü verenler siz de böyle oldumu? Bu durumda napiyorsunuz süt biriktirmem lazım
Bana da kızım çok akıllı uslu bir bebekti şimdi çok zor o ayrı oğlan lar gerçekten daha zorBana 2.çocuk daha zor geldi artık yaşımdan mı ikisine yetememekten mi ya da ilkinden sonra rahata alışmıştım ondan.
Ne kadar doğru ilkini kendimiz için ikinciyi ilki için istedikİlkini kendimiz için, ikinciyi ilki için yaptık
Samimi bir itirafta bulunayım, oğlum doğduğunda şu an kızımın huyunda olsaydı düşünmeden 3 çocuk yapardim ki ikinciyi herseyi göze alip yaptikoğlumdan sonra kızım ödül oldu resmen Allah canlarını bağışlasın ama gerçekten erkek büyütmek zor ,kizlara göre daha çok gaz sıkıntısı oluyor .Şu an oğlum diğer erkek çocuklarına kıyasla sakin mizaçlı.Kizim da abisinin bebekligine göre çok rahat diyebilirim.Ya da benim acı esigim yükseldi
Ama cidden kardeşsiz olmaz bu günleri geçirince yeniden gündeme alırsınız şu an hersey çok taze
Yaptı çok şükür serçe parmağm. İle zeytinyağı mi uyardimMasaj yapıyorum olmazsa zeytinyağı verdim ertesi gün yaptı.
Yaptı çok şükür rahatladı sağolun cnmKayınvalidem kullanılmamış beyaz sabun koydu çok minik sonrasında ben emzirdim o sırada yaptı 3 bez doldurdu
Dün akşam durmayinca masaj mi yapmadım kovaya sıcak su koyup belinden aşağısını mi sokmadim uyarmadim mi yapmadı ama bugün serçe parmağını zeytinyağı na banıp uyardım yarım saate yaptı çok şükür çok sağolunMasaj denediniz mi. Önce karnına sonra bacaklarını ileri geri yapmak hareketini deneyin isterseniz. 6outubede videolar var
Bibs emziği de tutmadı. Artık emzik almam. Ne zaman teklif ediyorsunuz emziği acaba zamanlama mı yanlış ki
Ikınmaktan aynen ama baya husursuz ıkınıyordu bugun hatta karnından röntgen cekıldı gene bi ton gaz var dedi ona rağmen gene iyi dedm yok degıldı yeni yeni düzene giiryor aksamları 12 1 gbi yatırıyorum saat bası emmeye yada mama verırsem 3 4 de kadar uyuyorIkındığından mı çatlak oldu? Benm oğlumda ıkınıyor bazen öyle çıkarıyor gazını. Akşam uykularınız hep mi düzenliydi bide? Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?