2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Konak ıcın kızımda Zeytınyagı ı ısıtıyordum asiti gıtsın dıye sız suan oyle mı yapıyorsunuz? Karşında ve kulak memesi arkasında var bizim de
Ben öyle yapmadım öyle mi yapmak gerekiyordu acaba yanlış bişey mi yaptım netten baktım ben hiç ısıtın demiyordu

Ben öyle yapmadım öyle mi yapmak gerekiyordu acaba yanlış bişey mi yaptım netten baktım ben hiç ısıtın demiyordu
Ya dr oyle demıstı ozman asiti gıtsın dıye ama aradan 8 yıl gectı ınsan yenilikleri takip edemiyor bebek yagı alayım da sureyım kaşlarına

Selam
Benim bebegim 4 günde 1 kaka yapar..ama civik sekilde kabiz degil yani...tuvalet aliskanligi boyle
Eğer zorlanmıyorsa huzursuz değilse normal diyo doktorlar onada. Benm oğlumda öyle yapmaya başladı ama huzursuz oluyor. Bende kabızlık yoktı ama bebek olunca düzen değişti kabızlık başladı. Benim kansızlığımdan da etkilenirmiş doktorumun söylediği o şekilde

Doktor bana kan ilacı vermişti doğumdan sonra düşük diye kullanmamıştım. Doğuma kanım düşük girdim

Aslında yapmayan yapmaz zorla da güzellik olmuyor ben böyle kabullendim başka güzel huyları var o yüzden takmıyorum. Ben bebeği emzirip beşiğine koyuyorum sallıyor uyandımi yine sallıyor ben bir sürü işlerimi hallediyorum o o şekilde bakarken . Hem ona söyleyip sinirlenicegime kendim hemen yapıyorum. YOKSA kavga cikicak

Arkadaşlar merhabalar. Liv hospitalda doğum paketi alacağım. Nezaket Kadıoğlu, Türkan Örnek Gülpınar, Harun Egemen Tolunay, Coşkun Şimşir, Su hocalardan herhangi birine giden veya liv hospitaldaki diğer doktorlar hakkında fikirleri olan var mı, her türlü bilgiye çok ihtiyacım var. Çünkü bazı arkadaşlarımın doğum doktorları sadece ultrasona sokup gönderirken, bazıları tansiyon, kilo ölçümü yapıyor, nasıl beslenmeleri gerektiğini söylüyor, güneş kremi çatlak kremine kadar bilgi veriyormuş . Değerleri iyi takip edip, doğru takviyeler yapacak birine ihtiyacım var tabi ameliyat konusunda ( sezaryen) iyi olması da çok önemli. Ne olur bilgilerinizi esirgemeyin. Çok teşekkür ederim.

Rutin olarak kilo tansiyon ölçülür yani oğlumda ve kızımda başka doktorlara gittim ikiside söylediklerinin hepsini yaptı. Özellerde genelde bunlar yapılıyor güneş ve çatlak kremi ekstrem olabilir belki ama diğerleri yapılır. live hakkında bilgim yok ne yazık ki ama Anadolu yakasında iki doktor var tavsiye edebileceğim işine yararsa
Bebegm cok huzurszlandi asidan sonra ya atesi 36.9 suan her seye de aglio bi uyuyo bi agliyo ne kdr surer bu sizce

Benim kızda öyle bugün tilki uykusu hep seninki de bugün mü asi oldu .

Evet bu sabah oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…