- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 37
Benimkide nerde fırsat değerlendirir doğumdan önce birlikte yapardık tabi7/24 evdeyiz git arada diyorum yok ev kedisi çıkmaz bir yere ben fırsat bulursam kaçıyorum hele havalar ısınsın kızı da alır kaçarım annem de eşime der bu kadar başı boş bırakma diye hayır ne yapacaksam gittiğim yerler belli .Hatta bir gün temizliği kilitleyip oğlanı da aldim çıktım dışarı
Bizimde ev süpürme, tv ünitesini silme gibi işler hep eşimde doğumdan öncede böyleydi şimdide sezeryan dikişim var deyip tamamen ondan bekliyorumbugün işe gitmeden evle tv ünitesi seni bekliyor dedim hftasınu annem gelcekmiş o yapıversin dedi hiç utanmaz söylerde kadın gitmeden derki bizim hanım bebekten yemek yapamıyo birkaç günlük yemekde yap öyle git der beni sevdiğinden değilde oğlunu kıramadığından yapar oda yemek
Benimkide nerde fırsat değerlendirir doğumdan önce birlikte yapardık tabikaç km yol yürüttü ağzım burnumda formula 1 İstanbul yarışlarını izlemeye gidicez diye bu senede trabzon şampiyon olcak ömrümde ilk defa görcem diyip trabzona maça gitmeye çalışıp duruyo kocaelide oturuyoruz
Yaptı cnm çok şükür rahatladı çocukBizimki 5 günde bir yapmaya başladı zeytin yağı harici bi şey yapmadım bide karnına masaj bacaklarına felan onları deneyebilirsin. Aglamasi susmamasi kesin ondan da doktora gidin canım lagman verirler yada fitil
Bnde yok ama bebiş hergun yapamıyorBebeği hergün kaka yapamayan anneler sizlerde kabızlık sorunu var mı?
Benim adam hep süslüydüSorma bide benimki bu ara eskiye gore cok daha bakimli ama bu benim istegimdi zaten ve adam benim icin yapiyor bildigin ama annem bunu kabul etmiyor dikkat et gonderme diyor gazliyor sinirim kalkiyor bu sefer hem anneme hem esime
Memleket trabzon muBenimkide nerde fırsat değerlendirir doğumdan önce birlikte yapardık tabikaç km yol yürüttü ağzım burnumda formula 1 İstanbul yarışlarını izlemeye gidicez diye bu senede trabzon şampiyon olcak ömrümde ilk defa görcem diyip trabzona maça gitmeye çalışıp duruyo kocaelide oturuyoruz
Aynen ama babası daha evlenmeden sakarya ya gelmişler trabzonda bişeyleri yokMemleket trabzon mu
Bize doktor test yapmadı şuan yapamayız sağlıklı sonuç olmaz demişti neden bu doktorlar bu kadar farklı anlamiyorumSüt ürünleri alerji testi istedi doktor ama kanı alamadılar her yeri delik deşik oldu yaa koluna hala dokundurtmuyo mahvoldm allah sağlık versin herkesin bebeğine analık ne garip duygu ne zor ya tüm acıyı sen hissediyosun sanki
Bence uyandirma her turlu. Artik kan sekerini dengeleyebiliolar. Biz de normalde 4 5 saatte bi yemek yiyorz ama gece 12 13 saat yemiorz. Normal bence. Masallah de bebisineBi de akşam 9da uyumuştu sabah 4te kızım tuvalete kalktı da öyle uyandım. 7 saat kesintisiz uyumuş oldu ben de kilo uyku muhabbeti olmuştu burda daha 7 kilo değil diye aldım emzireyim dedim uyanmıyo emmiyo bi şey oldu sandım açlıktan neyse biraz daha uğraşınca emdi napim ya 7 saat olsa bile uyandırmiyim mi
Bnmki de 11de asi oldu 2bck gbi aglama krizine girdi. Hemen parol surup verdm memede suan 40 dakkadr fln cekmedm sakinlesin orda uyuyo.bebeğim aşı olduktan sonra birkaç saat ara ara doğum sancısı gibi gelen sancılar yaşadı.. 3 aşı birden vuruldu.. iki bacak bi omuzdan.. aşı olurkenki ağlaması gibi ara ara geldi. daha sonra bunlar azaldı ama uykusu cok hafif ve hemen bölünüyo. doğru düzgün uyumadı.. şimdide hızlı hızlı nefes alıp veriyor kolları falan devamlı hareket halinde.. panik oluyorum bunları yaşayan oldu mu
Süt ürünleri alerji testi istedi doktor ama kanı alamadılar her yeri delik deşik oldu yaa koluna hala dokundurtmuyo mahvoldm allah sağlık versin herkesin bebeğine analık ne garip duygu ne zor ya tüm acıyı sen hissediyosun sanki
Benimkinin kaşında çıktı 40tan sonra. Her gün yağ ile nemlendiriyorum ama geçmedi hala.Kizlar bebekleriniz de konak var mi
Evet ya benimkinin de kaslarinda varBenimkinin kaşında çıktı 40tan sonra. Her gün yağ ile nemlendiriyorum ama geçmedi hala.
Bnmkinde var iki banyodur zeytinyağı sürdup bekletiyorum şuan kalkmış kabuklar bidha ki yıkamada gecer diye umut ediyorum kulağında kaş ında da vardı zeytinyağ ile bir kere de geçti onlarKizlar bebekleriniz de konak var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?