2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizimde ev süpürme, tv ünitesini silme gibi işler hep eşimde doğumdan öncede böyleydi şimdide sezeryan dikişim var deyip tamamen ondan bekliyorum bugün işe gitmeden evle tv ünitesi seni bekliyor dedim hftasınu annem gelcekmiş o yapıversin dedi hiç utanmaz söylerde kadın gitmeden derki bizim hanım bebekten yemek yapamıyo birkaç günlük yemekde yap öyle git der beni sevdiğinden değilde oğlunu kıramadığından yapar oda yemek

Benimkide nerde fırsat değerlendirir doğumdan önce birlikte yapardık tabi kaç km yol yürüttü ağzım burnumda formula 1 İstanbul yarışlarını izlemeye gidicez diye bu senede trabzon şampiyon olcak ömrümde ilk defa görcem diyip trabzona maça gitmeye çalışıp duruyo kocaelide oturuyoruz

Bu gidişle senin dikişler 10 sene iyileşmez
Tabi canım oğlu aç mı kalsın

Formulaya bende gittim ama ben arkadaşımla gidecem dedim 2 bilet geçti elime eşim sevmez öyle şeyleri pek fırsat gelmiş karnım burnumda ama neyse eşimle gittik dünya yol yürüdük pişman da olmadım değil ama iyi ki izlemişim ya yollarda dogursaydim Allah korudu
Oğlumun doğacağı zamanda Fenerbahcenin şampiyonluğunu kutlamaya gittik ,eşime gidelim diyorum karnın burnunda nereye gidiyorsun dedi iyi ben kendim giderim diyince mecbur geldi

Bizimki 5 günde bir yapmaya başladı zeytin yağı harici bi şey yapmadım bide karnına masaj bacaklarına felan onları deneyebilirsin. Aglamasi susmamasi kesin ondan da doktora gidin canım lagman verirler yada fitil
Yaptı cnm çok şükür rahatladı çocuk
Bebeği hergün kaka yapamayan anneler sizlerde kabızlık sorunu var mı?
Bnde yok ama bebiş hergun yapamıyor

Benim eşimde asla dışarı çıkmaz bizden ayrı ne arkadaska görüşür ne kahvesi vardır hep aile olarak çıkarız ama ikinci olunca biz çıkamadığımiz için oğlanla evde kalıyoruz o kızını alıyor dolaşıyor geziyor işten eve evden işe yani bazen diyorum çık dışarı evde evde yok çıkıp napim diyor ev işlerine anca ben söyleyince ben supuruyorum sil diyorum hazırla kovayı dio hazirliorm öyle siliyor çay iceceksek müsait değilsem o indirip kaldirio ama söyleyeceksin söylemeden düşünüp asla yapmio çok şükür gene ben alışana kadar yardım etse yeter şuan tam oturtamadim düzenimi

Sorma bide benimki bu ara eskiye gore cok daha bakimli ama bu benim istegimdi zaten ve adam benim icin yapiyor bildigin ama annem bunu kabul etmiyor dikkat et gonderme diyor gazliyor sinirim kalkiyor bu sefer hem anneme hem esime
Benim adam hep süslüydü ben paspal oldum çıktım. Bazen kendime şu tipime bak diyorum, niye öyle diyorsun diyor Neyse dün ojelerimi sürdüm süslendim püslendim anneme gitmişken

Memleket trabzon mu

Bize doktor test yapmadı şuan yapamayız sağlıklı sonuç olmaz demişti neden bu doktorlar bu kadar farklı anlamiyorum

Bence uyandirma her turlu. Artik kan sekerini dengeleyebiliolar. Biz de normalde 4 5 saatte bi yemek yiyorz ama gece 12 13 saat yemiorz. Normal bence. Masallah de bebisine

Bnmki de 11de asi oldu 2bck gbi aglama krizine girdi. Hemen parol surup verdm memede suan 40 dakkadr fln cekmedm sakinlesin orda uyuyo.

Bize doktor yapmaya gerek yok demişti. Sonuç negatif bile çıksa alerjisi kesinlikle alerjisi yok diyemeyiz şeklinde açıklama yaptı.
Alerjisi varsa ona göre önlem alırsınız en azından. Geçmiş olsun ana kuzusuna.

Selam kızlar nasılsınız? Bizde durumlar hiç iyi değil ailecek hastalandık eşim ve 2 oğlum ateşleniyor enfeksiyon varmış, minnakımın genzi dolu benimde göğsümde ağrı var ama şükür iyiyim bunlar yetmezmiş gibi kaloriferler yanmıyor. kömür bitmiş bina sakinleri mart ayı geldi diye kömür almaya yanaşmıyorlar ev buz gibi oldu tek oda da ısıtıcı var onunla idare ediyoruz. Benim hastalık ilerlemez inşallah. Beni ne rahatlatır fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…