2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Benimki de geçen hafta her beslenme sonrası içinde kalmayacak şekilde kustu. İnsan çok üzülüyor, geçmiş olsun.

besledikten sonra yarım saat kucakta gezdirdim. Altını açmadım 1 saat kadar. Reflü yatağından başka yere yatırmadım altını değiştirirken bile.
Şimdi biraz daha iyi.
Ya reflüden ya da aşıdan ciddi yoruldu çocuk.

Bugün şefim ile görüştüm ay sonu iznim bitiyordu toplu sut iznimi kullanmaya musade ettiler 4.5 ayda ben ücretsiz izin alacağım Ekimde iş başı yapıcam insallah
Benimde 5 nisanda iznim bitiyor sonra toplu süt iznimi ve 6 ayda ücretsiz izin hakkımı kullanacağım muhtemelen ekim sonu bende işbaşı yapacağım ama çocuğuma kim bakıcak o bile belli değil

Hepsi tetikliyor galiba daha dikkat etmem lazım reflu yatağında yatıyorum aslında ama bazen kusmadi diye seviniyorum 1 saat sonra su gibi çıkarıyor kafayı yicem oguruyo böyle bi yutkunma sesi geliyor muhtemelen yedikleri ağzına gelip tekrar yutuyor yavrum

Benimde 5 nisanda iznim bitiyor sonra toplu süt iznimi ve 6 ayda ücretsiz izin hakkımı kullanacağım muhtemelen ekim sonu bende işbaşı yapacağım ama çocuğuma kim bakıcak o bile belli değil
Canim ücretsiz izin doğum izni bittikten sonra 6 ay içerisinde kullanılabiliyor diye biliyorum o yüzden ben 40 gün süt izni kullanacağım için 4.5 ay ucretsiz kullanicam dediğin gibi olsa 6 ay kullanır ekimide geçirirdim yavrumla onu bir sor istersen

Kucakta da helak oluyor çocuk. Babası sevicem diye alıyor. Sallaya sallaya kusturuyor çocuğu. Vermedim babasına hiç düzeldi.
Bugün sevecem dedi verdim yine kustu . Çocuğun babaya alerjisi var

Ozaman ücretsiz izini önce kullandıracak sanırım işyeri yinede teyit ederim teşekkür ederim uyarı için canım

Kızlar benim çocuk 42 günlük doktor artık 3 saatte 1 mama verebilirsin dedi erken değil mi siz nasıl yapıyorsunuz 2 saatte 90 cc veriyordum 3 saat 120cc çakardım .3 saat uzun gelmez inşallah çocuğa
Bacım sen mastit olmustun yanlış hatırlamıyorsam
Nasıl oldun
Sütün var senin bol bol emzirsen?
Benim oğlumda öyle bugün aşıdan sonra
Kız cimbomlu senin oğlusun mu vardı
Ben kiz diye hatırlıyordum
Henüz daha hiç sadece çişli bez alamadım her bezinde muhakkak kaka oluyor bi de ben kaka yapsın öyle alayım diyorum bezler pahalı
Bu saatte kakali bez aldım
Birde pirtlatirken kaciyo az
Bazende fark etmiyorum
Ne ara yapıyor bilmiyorum
Ben yemezsem mutsuz oluyorum. O çaya akşamları bisküvi bandırılacak
spora başladık derseniz katılırım. benim neyim eksik diye
annemoni bence susmalısın
Kiz sen 50 kilo degilmiydin
Ye kiz süt olsun bebecige
Ne diyeti
Görünce tuyum tusum kalkıyor
Bana verdigi diyetle dogru düzgün kilo veremedim
Detoksa bogdu beni sacma sapan
(Gitmeye de gerek yok
Heryerde listeleri dolaşıyor)
Sonra kendi bildigimi yaptım
4.5 ayda 20 kilo verdim
Veee hamile kaldiiiiim
Hooooop geri geldiler ama
Vermesem tam yrım dünya olurdum

Doktor kordonu kesmeden kaldırıp gösterene kadar bende kız hissediyordum
Sayfasında paylaştıklarına göre herkes baya memnun kilo vermiş görünüyor liste dediğin gibi bendede var uygulamasamda maşallah kendin güzel vermişsin

Son düzenleme:
Aaaa Soğuktan halı sahaya ara verdi de, 1 aydır dişlerini yaptırıyor benimki 32 yaşında.

Aynen dans etmioda evde yuruyus diyebiliriz ritmik muzikle... Ben bazen kanguruya koyuo yapiyorum oda eglenio bence
Diyet ve leslieyle spor yaparken 4 kilo vermiştim, sonra ramazan başladı oruç tuttum yine kilomu korumaya devam ediyordum ki hamile kaldım orucu da bıraktım ama şimdi spor yapmaya gücüm yok en fazla yürüyüş yapabilirim de mart ayına girdik hava soğudu kar yağdı diyete ve spora 6 aylık olunca başlayacağım

Ben yemezsem mutsuz oluyorum. O çaya akşamları bisküvi bandırılacak
spora başladık derseniz katılırım. benim neyim eksik diye
Benim 4 5 kilom var benim icin cok fazla hayatmda maks 1.5 kg almis vermistm onda bile cok zorlanirim vucudum zor kilo alir ve zor verir. Simdi benim 4 kg vermem bi baskasinin 8 9 kilosuna denktir yani zorluk acisindan. O yuzden hem spor hem diyet yapmam lazim. Ama uykusuzluk devam bende oyuzden spor nasi yapicam bi de bebek uyusa evle ilgilenebiliorm ancak bi yarim saat. Onun disinda hep bebek. Nisan ayini kendime hedef bictm spor icin. Bi de benim gecen seneden kalan pilates derslerim var bi 10 12 tane. Mart ayinda sakatlanip amelyat olup birakmak zorunda kalmstm iyilesemeden hamile kaldm kiz da dogurunca tamamlariz demisti. Umarim nisanda uykular fln duzene girer hava da duzelirse her gun yuruyuse cikarip yavas yavas da pilatese baslicam. Bi de regl olmadim annem regl olunca duzene girince de verirsn diyo

Annem sayesinde benimde 3 ana 2 ara öğün şeklinde. Bu yazdıklarından tatlıyla, ekmeği kessem bende veririm demek ki çocuktan hızlı yemek yemeye başladım o da kilo aldırıyor, saat olarak çok düzenli de gidemiyorum.

Ben haziran gibi is basi yapacagim ve smdiden bakici bakmaya basladm alismak lazim birbirimize. Ama hic icime sinmiyo kimle gorussem tamam ev isimi yapar da bebegi nasi birakirim diyorm. Birine gel deneyelm diyim bari belki bi zaman sonra alisinca birakabilirim
Kv de beni sinir etti gecen gun altini acti bunun snr da ay aslnda anneden baska kimsenin acmamasi gerekir babanne anane de olsa dedi. Ben de e bakici acicam mecbur dedm ahh ahh ahh yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…