- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Aynı durumdayız 3 gündür epey fazlalastı yavrum yüzünü eksitip duruyor su gibi çıkarıyor refluden şüphe etmişti doktor bu kontrolde soracağım tedaviye başlasın artık her beslenme sonrası kusuyor
Benimde 5 nisanda iznim bitiyor sonra toplu süt iznimi ve 6 ayda ücretsiz izin hakkımı kullanacağım muhtemelen ekim sonu bende işbaşı yapacağım ama çocuğuma kim bakıcak o bile belli değilBugün şefim ile görüştüm ay sonu iznim bitiyordu toplu sut iznimi kullanmaya musade ettiler 4.5 ayda ben ücretsiz izin alacağım Ekimde iş başı yapıcam insallah
Hepsi tetikliyor galiba daha dikkat etmem lazım reflu yatağında yatıyorum aslında ama bazen kusmadi diye seviniyorum 1 saat sonra su gibi çıkarıyor kafayı yicemBenimki de geçen hafta her beslenme sonrası içinde kalmayacak şekilde kustu. İnsan çok üzülüyor, geçmiş olsun.
besledikten sonra yarım saat kucakta gezdirdim. Altını açmadım 1 saat kadar. Reflü yatağından başka yere yatırmadım altını değiştirirken bile.
Şimdi biraz daha iyi.
Ya reflüden ya da aşıdan ciddi yoruldu çocuk.
Canim ücretsiz izin doğum izni bittikten sonra 6 ay içerisinde kullanılabiliyor diye biliyorum o yüzden ben 40 gün süt izni kullanacağım için 4.5 ay ucretsiz kullanicam dediğin gibi olsa 6 ay kullanır ekimide geçirirdim yavrumla onu bir sor istersenBenimde 5 nisanda iznim bitiyor sonra toplu süt iznimi ve 6 ayda ücretsiz izin hakkımı kullanacağım muhtemelen ekim sonu bende işbaşı yapacağım ama çocuğuma kim bakıcak o bile belli değil
Hepsi tetikliyor galiba daha dikkat etmem lazım reflu yatağında yatıyorum aslında ama bazen kusmadi diye seviniyorum 1 saat sonra su gibi çıkarıyor kafayı yicemoguruyo böyle bi yutkunma sesi geliyor muhtemelen yedikleri ağzına gelip tekrar yutuyor yavrum
Ozaman ücretsiz izini önce kullandıracak sanırım işyeri yinede teyit ederim teşekkür ederim uyarı için canımCanim ücretsiz izin doğum izni bittikten sonra 6 ay içerisinde kullanılabiliyor diye biliyorum o yüzden ben 40 gün süt izni kullanacağım için 4.5 ay ucretsiz kullanicam dediğin gibi olsa 6 ay kullanır ekimide geçirirdim yavrumla onu bir sor istersen
Aynen dans etmioda evde yuruyus diyebiliriz ritmik muzikle... Ben bazen kanguruya koyuo yapiyorum oda eglenio benceDans ederek yürüyen kadınmıydı. Kucakta bebeyle yapılır. Ağırlıklı çalışmış oluruz
Anne sütü ile mi besleniyor sadece bebeğin. Doktorlara göre normal işte bu durum5 günde 1 canım o şekilde yapıyo ve sıvı kıvamı yogunlasmis.. Bilmiyorum bende ne olacak böyle biriktirip biriktirio cikariyo
Bacım sen mastit olmustun yanlış hatırlamıyorsamKızlar benim çocuk 42 günlük doktor artık 3 saatte 1 mama verebilirsin dedi erken değil mi siz nasıl yapıyorsunuz 2 saatte 90 cc veriyordum 3 saat 120cc çakardım .3 saat uzun gelmez inşallah çocuğa
Kız cimbomlu senin oğlusun mu vardıBenim oğlumda öyle bugün aşıdan sonra
Bu saatte kakali bez aldımHenüz daha hiç sadece çişli bez alamadımher bezinde muhakkak kaka oluyor bi de ben kaka yapsın öyle alayım diyorum bezler pahalı
annemoniBen yemezsem mutsuz oluyorum. O çaya akşamları bisküvi bandırılacak
spora başladık derseniz katılırım. benim neyim eksik diye
Görünce tuyum tusum kalkıyorBen varımhatta bir listeye uyabileceğimi zannetmesemde instagramda 2 yıldır takip bir diyetisten var çok güzel kilo verdiriyor fiyatları bana biraz tuzlu ama 1 haftalık emziren anne diyeti diye bir listesi var izleyip duruyorum hatta link atayım
Doktor kordonu kesmeden kaldırıp gösterene kadar bende kız hissediyordumKız cimbomlu senin oğlusun mu vardı
Ben kiz diye hatırlıyordum
Görünce tuyum tusum kalkıyor
Bana verdigi diyetle dogru düzgün kilo veremedim
Detoksa bogdu beni sacma sapan
(Gitmeye de gerek yok
Heryerde listeleri dolaşıyor)
Sonra kendi bildigimi yaptım
4.5 ayda 20 kilo verdim
Veee hamile kaldiiiiim
Hooooop geri geldiler ama
Vermesem tam yrım dünya olurdum
Allahım Netflixtem dizi izledim bide bitirdim
İnanamiyorrum
Pera palası vakti olan
Olursa
Ben begendim tavsiye ederim
Başladım daha bitiremedim tam izlerken uykum geliyor 2 gündürAllahım Netflixtem dizi izledim bide bitirdim
İnanamiyorrum
Pera palası vakti olan
Olursa
AaaaYa sorma biz de sevgiliyken falan en süslü bendim eşim yeter bu kadar süslenme derdi
Şimdi tam tersi oldu ben bakımsız o dişlerini yaptırdı saç ektirdi haftada bir halı sahaya gidiyor falan ben şişman göbekli
Adama bi haller oldu kırkına yaklaşırken
Bir cesaret başlamıştım,bende onu dün bitirdimAllahım Netflixtem dizi izledim bide bitirdim
İnanamiyorrum
Pera palası vakti olan
Olursa
Diyet ve leslieyle spor yaparken 4 kilo vermiştim, sonra ramazan başladı oruç tuttum yine kilomu korumaya devam ediyordum ki hamile kaldım orucu da bıraktımAynen dans etmioda evde yuruyus diyebiliriz ritmik muzikle... Ben bazen kanguruya koyuo yapiyorum oda eglenio bence
Şu korseyi takamıyorum fenalık geliyor.Ben istiyorum inşallah aldığımız gibi hızlı gider . Ben korse taktım doğumdan bu yana her gün kirkima kadar takip sonra çıkarticam çok sıkıldım artık. Ama faydası oldu göbeğimin porsukligini aldı duzlesti baya
Benim 4 5 kilom var benim icin cok fazla hayatmda maks 1.5 kg almis vermistm onda bile cok zorlanirim vucudum zor kilo alir ve zor verir. Simdi benim 4 kg vermem bi baskasinin 8 9 kilosuna denktir yani zorluk acisindan. O yuzden hem spor hem diyet yapmam lazim. Ama uykusuzluk devam bende oyuzden spor nasi yapicam bi de bebek uyusa evle ilgilenebiliorm ancak bi yarim saat. Onun disinda hep bebek. Nisan ayini kendime hedef bictm spor icin. Bi de benim gecen seneden kalan pilates derslerim var bi 10 12 tane. Mart ayinda sakatlanip amelyat olup birakmak zorunda kalmstm iyilesemeden hamile kaldm kiz da dogurunca tamamlariz demisti. Umarim nisanda uykular fln duzene girer hava da duzelirse her gun yuruyuse cikarip yavas yavas da pilatese baslicam. Bi de regl olmadim annem regl olunca duzene girince de verirsn diyoBen yemezsem mutsuz oluyorum. O çaya akşamları bisküvi bandırılacak
spora başladık derseniz katılırım. benim neyim eksik diye
Annem sayesinde benimde 3 ana 2 ara öğün şeklinde. Bu yazdıklarından tatlıyla, ekmeği kessem bende veririm demek kiBenim eşimi anlatmışsın sanki. Ama arkadaşlarıyla her gece dışarda aramasam eve gelmez. Gelincede her şeyi yapar.
Ben 2 haftadır başladım diyetisyenle, 2.5 kilo verdim. Benimde 9 kilom var daha vereceğim. 3 ana 2 ara öğün yazmış, aralarda ceviz badem yoğurt hurma falan var az miktarda. Ekmek bir dilim, unu kesecen tatlıyı kesecen. Bildiğin dengeli beslenme. Benim sütümü etkilemedi
Ben haziran gibi is basi yapacagim ve smdiden bakici bakmaya basladm alismak lazim birbirimize. Ama hic icime sinmiyo kimle gorussem tamam ev isimi yapar da bebegi nasi birakirim diyorm. Birine gel deneyelm diyim bari belki bi zaman sonra alisinca birakabilirimBenimde 5 nisanda iznim bitiyor sonra toplu süt iznimi ve 6 ayda ücretsiz izin hakkımı kullanacağım muhtemelen ekim sonu bende işbaşı yapacağım ama çocuğuma kim bakıcak o bile belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?