Diyet neyse de, spora benimde gücüm yok şu an.Spordan sonra da bacak ağrıları falan oluyor ilk zamanlar. Uyuduğunda ya evle ilgileniyorum ya da uyuyorum. Netflixden dizi izledim mesela daha yeni bitirdim benim için büyük bir şeyBenim 4 5 kilom var benim icin cok fazla hayatmda maks 1.5 kg almis vermistm onda bile cok zorlanirim vucudum zor kilo alir ve zor verir. Simdi benim 4 kg vermem bi baskasinin 8 9 kilosuna denktir yani zorluk acisindan. O yuzden hem spor hem diyet yapmam lazim. Ama uykusuzluk devam bende oyuzden spor nasi yapicam bi de bebek uyusa evle ilgilenebiliorm ancak bi yarim saat. Onun disinda hep bebek. Nisan ayini kendime hedef bictm spor icin. Bi de benim gecen seneden kalan pilates derslerim var bi 10 12 tane. Mart ayinda sakatlanip amelyat olup birakmak zorunda kalmstm iyilesemeden hamile kaldm kiz da dogurunca tamamlariz demisti. Umarim nisanda uykular fln duzene girer hava da duzelirse her gun yuruyuse cikarip yavas yavas da pilatese baslicam. Bi de regl olmadim annem regl olunca duzene girince de verirsn diyo
Niye açamazlar altını?Raporum yeni bitti bende işi bıraktım, kendim büyütmek istiyorum. Hamile kalmadan önce bırakırım diyordum da, öyle olmuyormuş bırakamadımBen haziran gibi is basi yapacagim ve smdiden bakici bakmaya basladm alismak lazim birbirimize. Ama hic icime sinmiyo kimle gorussem tamam ev isimi yapar da bebegi nasi birakirim diyorm. Birine gel deneyelm diyim bari belki bi zaman sonra alisinca birakabilirim
Kv de beni sinir etti gecen gun altini acti bunun snr da ay aslnda anneden baska kimsenin acmamasi gerekir babanne anane de olsa dedi. Ben de e bakici acicam mecbur dedm ahh ahh ahh yapti
Ben haziran gibi is basi yapacagim ve smdiden bakici bakmaya basladm alismak lazim birbirimize. Ama hic icime sinmiyo kimle gorussem tamam ev isimi yapar da bebegi nasi birakirim diyorm. Birine gel deneyelm diyim bari belki bi zaman sonra alisinca birakabilirim
Kv de beni sinir etti gecen gun altini acti bunun snr da ay aslnda anneden baska kimsenin acmamasi gerekir babanne anane de olsa dedi. Ben de e bakici acicam mecbur dedm ahh ahh ahh yapti
Evinde yardimcin flan mi var seninBende emzirirken dizi izliyorum,uyursa kitap okuyorum ocak ayından beri 6 kitap okumuşum.Gecen sene 60 kitap okumuşum 1 yılda .Şimdi o kadar okuyamam da yine yarısı olur sanırım.Kiz uyurken ben uyumayi tercih etmiyorum kendime ne katarsam kar
neden anneden başkası açmamalı ki?Ben haziran gibi is basi yapacagim ve smdiden bakici bakmaya basladm alismak lazim birbirimize. Ama hic icime sinmiyo kimle gorussem tamam ev isimi yapar da bebegi nasi birakirim diyorm. Birine gel deneyelm diyim bari belki bi zaman sonra alisinca birakabilirim
maşallah sana. o kadar kitabı nasıl okuyorsun ? ben ayda1 kitap bitirsem mutlu oluyorum. kitap okumayı çok seviyorum ama iş, ev ve çocuk olunca biraz zor oluyor. tam biraz fazla okumaya başlamıştım bu seferde bebiş geldi. işten geldikten sonra kesintisiz yarım saat oturunca mutlu oluyorum :)Bende emzirirken dizi izliyorum,uyursa kitap okuyorum ocak ayından beri 6 kitap okumuşum.Gecen sene 60 kitap okumuşum 1 yılda .Şimdi o kadar okuyamam da yine yarısı olur sanırım.Kiz uyurken ben uyumayi tercih etmiyorum kendime ne katarsam kar
Benimde annem arabayla 1.5 saat mesafede oturuyor babam tansiyon ve kalp hastası oyüzden sürekli benle kalmasını bekleyemem, kayınvalidem tek başına farklı bir şehirde yaşıyor oda 1.5 saat mesafede ama ben bakamam diye direkt söylüyor kreşler 3 yaş altı almıyor mecbur bakıcı olcak sanırımBen haziran gibi is basi yapacagim ve smdiden bakici bakmaya basladm alismak lazim birbirimize. Ama hic icime sinmiyo kimle gorussem tamam ev isimi yapar da bebegi nasi birakirim diyorm. Birine gel deneyelm diyim bari belki bi zaman sonra alisinca birakabilirim
Evinde yardimcin flan mi var seninkiz yemegi camasiri temizligi kim yapio.
Anam tek gozle yanlis okumusum pardon
neden anneden başkası açmamalı ki?
maşallah sana. o kadar kitabı nasıl okuyorsun ? ben ayda1 kitap bitirsem mutlu oluyorum. kitap okumayı çok seviyorum ama iş, ev ve çocuk olunca biraz zor oluyor. tam biraz fazla okumaya başlamıştım bu seferde bebiş geldi. işten geldikten sonra kesintisiz yarım saat oturunca mutlu oluyorum :)
Sürekli bir anket geliyor burada, yok mac maskara göndersek kullanıp paylaşır mısınız, falan ne o öyle
Ah ah bende 9 kilo vermiştim ideal kiloma 5 kilo kalmıştı ki bilin bakalım nolduBacım sen mastit olmustun yanlış hatırlamıyorsam
Nasıl oldun
Sütün var senin bol bol emzirsen?
Kız cimbomlu senin oğlusun mu vardı
Ben kiz diye hatırlıyordum
Bu saatte kakali bez aldım
Birde pirtlatirken kaciyo az
Bazende fark etmiyorum
Ne ara yapıyor bilmiyorum
annemonibence susmalısın
Kiz sen 50 kilo degilmiydin
Ye kiz süt olsun bebecige
Ne diyeti
Görünce tuyum tusum kalkıyor
Bana verdigi diyetle dogru düzgün kilo veremedim
Detoksa bogdu beni sacma sapan
(Gitmeye de gerek yok
Heryerde listeleri dolaşıyor)
Sonra kendi bildigimi yaptım
4.5 ayda 20 kilo verdim
Veee hamile kaldiiiiim
Hooooop geri geldiler ama
Vermesem tam yrım dünya olurdum
Tamam övdün mü buradaKabul et kabul et bedava urun geliyor geçenlerde savon de royal sabun geldi 5 şişe kokuları da enfes
Bana neden gelmiyor dolduruyorum ama yokKabul et kabul et bedava urun geliyor geçenlerde savon de royal sabun geldi 5 şişe kokuları da enfes
Banada gecenlerde Penti regl kilosu ile ilgili anket geldi katıldım ınsallah gelirSürekli bir anket geliyor burada, yok mac maskara göndersek kullanıp paylaşır mısınız, falan ne o öyle
O anket de geldi banaBanada gecenlerde Penti regl kilosu ile ilgili anket geldi katıldım ınsallah gelir250 300 lira civarındaymış fiyati
Tam adamina soyledn. Babanne anadoluda biz avrupadayz uzagiz yani bi de kendi annesine bakiyo ayni evdeler. ananenin gozu gormez kalp yetmezligi var fln 92 yasinda. bebek dogdu 1 ay gormeye bile gelmedi sorsan cok torun meraklisiydi. Bakamaz yani. Oyle bos konusmak olsun ona. Sonucta calismam gerektigini biliyo. Bosuna canimi sikiyo. Ya da belki nasilsa babamla calisiyorm diye calismasam da olur babam bize benm maasimi odemeye devam eder diye dusunuyo bilemiorm. Kendi babasi ona oyle yapmis cnk. Babasi zengin bi adammis tuccarmis ekmek elden su golden yasatmis bunlari adam olunce bunlar neye ugradigini sasirmis hicbisey ogrenmemisler para kaynagi da gtmis. Aman neyse basladk yine kv dedikodularinaBebeye baksin yeter ikisini bir arada teklif etme derim naçizane .Nisan mayıs gibi bulabilirsen alışırsınız birbirinize .Babaanne ah vah diyene kadar kendi baksa ya da bakıcı yanında dursa olmaz mı?
Ne bileym vardir benm kv.nin tuhaf inanclari bilincaltinda bebek rahatsiz mi olurmus ne. Bi kere de bana sey demisti bi dr ona erkek bebek kakasini yapinca hemen almaya kalkma homoseksuel egilimi olur demisneden anneden başkası açmamalı ki?
maşallah sana. o kadar kitabı nasıl okuyorsun ? ben ayda1 kitap bitirsem mutlu oluyorum. kitap okumayı çok seviyorum ama iş, ev ve çocuk olunca biraz zor oluyor. tam biraz fazla okumaya başlamıştım bu seferde bebiş geldi. işten geldikten sonra kesintisiz yarım saat oturunca mutlu oluyorum :)
Katıl ayol hepsine parayla değil ya şansO anket de geldi bana
Kesin banada gelmez oyle bi bedevi şansı var bende hahahahBana neden gelmiyor dolduruyorum ama yok
Bana neden gelmiyor dolduruyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?