2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Diyet neyse de, spora benimde gücüm yok şu an.Spordan sonra da bacak ağrıları falan oluyor ilk zamanlar. Uyuduğunda ya evle ilgileniyorum ya da uyuyorum. Netflixden dizi izledim mesela daha yeni bitirdim benim için büyük bir şey havalar düzelince yürüyüşle başlarım spora. Akıllı saat bile almıştım kalori için

Niye açamazlar altını?Raporum yeni bitti bende işi bıraktım, kendim büyütmek istiyorum. Hamile kalmadan önce bırakırım diyordum da, öyle olmuyormuş bırakamadım 6 ay ücretsiz izin falan derken zaten işimden de çok uzak kalıyorum hiç değilse başkasını bulurlar muhasebe sonuçta

Bebeye baksin yeter ikisini bir arada teklif etme derim naçizane .Nisan mayıs gibi bulabilirsen alışırsınız birbirinize .Babaanne ah vah diyene kadar kendi baksa ya da bakıcı yanında dursa olmaz mı?

Evinde yardimcin flan mi var senin kiz yemegi camasiri temizligi kim yapio.
Anam tek gozle yanlis okumusum pardon

neden anneden başkası açmamalı ki?
maşallah sana. o kadar kitabı nasıl okuyorsun ? ben ayda1 kitap bitirsem mutlu oluyorum. kitap okumayı çok seviyorum ama iş, ev ve çocuk olunca biraz zor oluyor. tam biraz fazla okumaya başlamıştım bu seferde bebiş geldi. işten geldikten sonra kesintisiz yarım saat oturunca mutlu oluyorum :)

Benimde annem arabayla 1.5 saat mesafede oturuyor babam tansiyon ve kalp hastası oyüzden sürekli benle kalmasını bekleyemem, kayınvalidem tek başına farklı bir şehirde yaşıyor oda 1.5 saat mesafede ama ben bakamam diye direkt söylüyor kreşler 3 yaş altı almıyor mecbur bakıcı olcak sanırım

Evinde yardimcin flan mi var senin kiz yemegi camasiri temizligi kim yapio.
Anam tek gozle yanlis okumusum pardon

her eşimle ortak yapıyoruz evden çalışmasının avantajı yemekleri ya akşamdan hazırlar sabah ocağa koyarım ya da hazırlarım eşim pişirir ben müsait değilsem mutfakta çalışıyor bazen .Temizlik içinde hafta sonu yine ortak yapıyoruz ya da kız uyursa üstten süpürüyorum.

Kitaba öncelik veriyorum bulaşıklar duruyor mesela oğlum okulda gündüz ,kızım da uyumuş olursa uzun uzun okuma yapıyorum hatta kitap sarmışsa emzirirken de okuyorum. İyi geliyor okumak disari çıkamaz oldum hava da buz .Baktım temizlik yemek iş güç sonu yok bana da faydası yok saldım iyice

Ah ah bende 9 kilo vermiştim ideal kiloma 5 kilo kalmıştı ki bilin bakalım noldu

Sürekli bir anket geliyor burada, yok mac maskara göndersek kullanıp paylaşır mısınız, falan ne o öyle
Banada gecenlerde Penti regl kilosu ile ilgili anket geldi katıldım ınsallah gelir 250 300 lira civarındaymış fiyati

Bebeye baksin yeter ikisini bir arada teklif etme derim naçizane .Nisan mayıs gibi bulabilirsen alışırsınız birbirinize .Babaanne ah vah diyene kadar kendi baksa ya da bakıcı yanında dursa olmaz mı?
Tam adamina soyledn. Babanne anadoluda biz avrupadayz uzagiz yani bi de kendi annesine bakiyo ayni evdeler. ananenin gozu gormez kalp yetmezligi var fln 92 yasinda. bebek dogdu 1 ay gormeye bile gelmedi sorsan cok torun meraklisiydi. Bakamaz yani. Oyle bos konusmak olsun ona. Sonucta calismam gerektigini biliyo. Bosuna canimi sikiyo. Ya da belki nasilsa babamla calisiyorm diye calismasam da olur babam bize benm maasimi odemeye devam eder diye dusunuyo bilemiorm. Kendi babasi ona oyle yapmis cnk. Babasi zengin bi adammis tuccarmis ekmek elden su golden yasatmis bunlari adam olunce bunlar neye ugradigini sasirmis hicbisey ogrenmemisler para kaynagi da gtmis. Aman neyse basladk yine kv dedikodularina

Ne bileym vardir benm kv.nin tuhaf inanclari bilincaltinda bebek rahatsiz mi olurmus ne. Bi kere de bana sey demisti bi dr ona erkek bebek kakasini yapinca hemen almaya kalkma homoseksuel egilimi olur demis bekletmek gerekir biraz kicinda kakayi demis. Gercekten bi doktor soylemjs bunu bu arada esim bebekken. O da hic suzmez sorgulamaz ne duysa inanir ayet gibi, gelir boyle konusur sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…