2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

belki bende işe başlamasaydın gündüz okurdum. işe başlayınca birşey yapamadım. yoksa ev işini falan takmıyorum. napayım olduğu kadar:))
neyse artık 5-10 dk fırsat buldukça okuyorum bende.

kaka olayı daha ilginçmiş :)) doktorda bir değişikmiş.

Anket bulunca affetmem hepsine katılırım bir de denebunu diye bir yer var ordan da bedava ürün geliyor her ay çıkmasa da 2 ayda bir oraya da üye olun

Belescilik kazanacak
Bu devirde böyle bacım nerde beleş oraya yerleş

Ben başladım 2 haftadır sizi gazlayabilirim
Reflüsü mü var acaba 4.aya kadar artarak devam edermiş 4.ayda pik yapıp sonra azalmaya başlarmış bebek reflüsü.

Reflü her beslenme sonrası mı? Bizimki her beslenmede değil huzursuzlen kusuyor

Ben başladım 2 haftadır sizi gazlayabilirim

Reflü her beslenme sonrası mı? Bizimki her beslenmede değil huzursuzlen kusuyor
Boyle değildi canım 3 gündür ne hikmetse fazlalaştı. Gündüz kusmadi dun mesela mutlu oldum babası gelince kusmaya başladı haftasonu doktora gidicez randevuyu öne çektik başlasın artık tedaviye cocuk doğru düzgün kusmadan kilo alamıyor

Okdr kitap okuduguna gore senin kiz baya uyuyo masallah ztn hep diyosn gerci kolay kizim diye. Bizimki gunduzleri cogunluk kucakta geciriyo. Pert oluyorm aksama kdr bjsey yapmadm saniyorm ama uyutmaya calis uyansin sonra evi gezdir bidaha emzir uyutmaya calis kucagmda sirtim mirtim agriyo ama inaniyorm yavas yavas gunduz uyumaya baslicak
Kitap onersene bu arada benm elimde suan hep bebek bakimla alakali kitaplar var okuyabilirsem. Roman bayilirim

Kızlar d vitaminini aç mı veriyosunuz tok mu ?

Aç verip üstüne beslenme yapıyor

Uyumadigi zamanlarda da yatağında duruyor bir süre, genel olarak huzursuz bir bebek değil ama yine de günü gününü tutmuyor .Şu an İclal Aydın in söylenmemiş sözler ini okuyorum daha önceki kitaplarını da okumuştum çok severim .Ne tür seversin mesela her tür okuyorum ben siyaside dahil .

Şu havada kızı kontrole getirdik zorumuz neyse ama boş yer bulamıyorum doktora çok yoğun. 2 doktor gördü kızımı şimdiye kadar ama bu doktor gibi değil hiç biri.Oglumun takibini de yapmıştı ay ay oyuncak ve yemek tarifi verirdi.Uzak diye tercih etmemiştik ama artık ediyoruz.Anadolu yakasında oturan ve doktor arayan varsa Nilgün Ünal Gökyayla tavsiye ederim.Atasehirde özel bir tip merkezinde .

Kizlar dun gece kocam utu yapti a dostlar hemide ben soylemeden hahahahahaha masayi actim baslicam birak ben yapayim ddemesin mi ben sok handolsun 6 yilda ilk kez bahahaha gerci sadece bebeginkileri yapti ama olsundu
Aferin bak arada Kavga istiyorlar demek ki

Siz bebişin kıyafetlerini hala ütülüyor musunuz? Ütü de yapsam kafayı yerim ben.

Kizlar dun gece kocam utu yapti a dostlar hemide ben soylemeden hahahahahaha masayi actim baslicam birak ben yapayim ddemesin mi ben sok handolsun 6 yilda ilk kez bahahaha gerci sadece bebeginkileri yapti ama olsundu
Ben şok ben iptal
Acaba benimkide yapar mi
eskiden tek yaşamış
Utusunden yemegine herseyi yapıyormuş
Simdi utu mu o ne
Doguma yakin tek biseyi kalmamıştı da yaparım ben dedi yine ben yaptım
Ama aksam geliyor bebeyi atıyorum bakıyor kac saat
Yetiyor bana Allahim mutlu oluyorum
İsimi gücümü yapıyorum

alıntılanmıştım hepsini silmişim nasıl becerdim ya
Kısaca tekrar yazim
Kızlar maşallah bende bisi yaptım sandım iki dizi izleyince megerse bi ben kalmışım
Onu da oturup izlemedim çoğunu
Bulaşık yıkarken
Ütü yaparken filan
Ama izledim mi izledim
Kocalarda maşallah yani yemek yapandan tut
Makinaya paspas atanina
Ütü yapanına kadar
Hala adamlar yaranamiyor size
Ben kıyamıyorum ya
Yogun çalışıyor eve geliyor,uyanık oldugu vakitte bebeye baktırıyorum
Evdeyse bi yatagi toplasa ufak tefek seyler bile insana ne kadar iyi geliyor
Susarsan kendi yapan cok az
İllaki konuşturuyorlar insani

Aferin bak arada Kavga istiyorlar demek ki

Siz bebişin kıyafetlerini hala ütülüyor musunuz? Ütü de yapsam kafayı yerim ben.
Aaa tabiki coraplarina kadar ince detayli utu yapiyorum 1 yasa kadar yaparim oglum 4 yasinda cok nadirdir utusuz giydigi bisey
Benim ki birazda delilik toz bezlerine kadar utulerim gecen eve tamir icin biri geldi toz bezi istedi verdim abla eski bisi ver dedi adam kiyamadi kullanmaya dedim o eski kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…