2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben baya kilolu hamile kalmistim ama canim zaten aklimdaydi diyet basliyim derken gebe kaldım. İcimde kalmıştı yani sen dediklerimi yaparsan max 2 ayda cok rahat verirsin surmez bile...
Pazartesi başlıyorum
Sağlıklı beslenmeye inşallah.. başka kilo vermek isteyenler varsa beraber başlasak ya burdan birbirimizi gazlarız en çok kim kilo verecek falan sağlıklı tarifler de yazsak dicem de ne alaka bu topikle

Neden pazartesi gel yarin basla...
Ben cuma baslamistim mesela erteleme. Var misin ?

Bizim topikte hersey mubah kari koca kavgasi kv bezginligi cis kaka gaz ne ararsan var simdide diyet gel vatandas

Ben istiyorum inşallah aldığımız gibi hızlı gider . Ben korse taktım doğumdan bu yana her gün kirkima kadar takip sonra çıkarticam çok sıkıldım artık. Ama faydası oldu göbeğimin porsukligini aldı duzlesti baya

Bence de çok iyi olur.. Topikle de çok alakalı olur çünkü hepimiz neredeyse aynı dönemlerde hem kilo vermek hem de sütümüzü arttırmak istiyoruz..

Ben varım hatta bir listeye uyabileceğimi zannetmesemde instagramda 2 yıldır takip bir diyetisten var çok güzel kilo verdiriyor fiyatları bana biraz tuzlu ama 1 haftalık emziren anne diyeti diye bir listesi var izleyip duruyorum hatta link atayım

Eti form biskuvi bandir hahahahahaa
Gun icinde saglikli beslen oda senin kacagin olsun he 3 gunde degil 5 gunde verirsin ama verirsin yani

Yok petibör olacak varsa arasına lokum

Gebelik öncesine göre daha zayıf olmama rağmen göbek var ,sağlıksız beslenme göbek yapıyor dikkat etmeye çalışırsam da mutsuz oluyorum .

Spor yapsam düzelir belki ama ona da Gücüm yok. yazın bu bebeler daha az yorar umarım en azından öyle hayal ediyorum .

Kızlar benim kızda 3 gündür eskisine göre çok kusuyor daha huzursuz neden acaba bu kusma fazlalaşması
Aynı durumdayız 3 gündür epey fazlalastı yavrum yüzünü eksitip duruyor su gibi çıkarıyor refluden şüphe etmişti doktor bu kontrolde soracağım tedaviye başlasın artık her beslenme sonrası kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…