2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?
Neredeyse doğduğundan beri tutuyor.
Bebegm cok huzurszlandi asidan sonra ya atesi 36.9 suan her seye de aglio bi uyuyo bi agliyo ne kdr surer bu sizce
Benimki de çok halsiz aslında uyku yaptı aşı biz de ama sürekli uyuyor uyanıyor aslında ne uyanık kalabiliyor ne de uyuyabiliyor sabaha bi şeyleri kalmaz bence.

Bir de asm 3.ayda izleme çağırdı ne için acaba? Kan falan alınacaksa götürmek istemiyorum sadece boy kilo mu bakılıyor?

Benim adam hep süslüydü ben paspal oldum çıktım. Bazen kendime şu tipime bak diyorum, niye öyle diyorsun diyor Neyse dün ojelerimi sürdüm süslendim püslendim anneme gitmişken
Ya sorma biz de sevgiliyken falan en süslü bendim eşim yeter bu kadar süslenme derdi
Şimdi tam tersi oldu ben bakımsız o dişlerini yaptırdı saç ektirdi haftada bir halı sahaya gidiyor falan ben şişman göbekli
Adama bi haller oldu kırkına yaklaşırken

Kızlar bi de ben doğumdan 2hafta sonra falan karnım gitmişti pörsük ve yumuşaktı ama düzdü şu an yine karnım çıkmaya başladı ve verdiğim kiloları da geri alıyorum yani öyle aman aman yediğim de söylenemez diyete falan ne zaman başlamalıyız acaba ya da başlayan var mı erken mi sütü etkiler mi?

Beslenme şeklimizle ilgili benim de düm düz olmuştu. Şimdi şekerli beslendiğim için göbek ve yanlarım çıktı. Sağlıklı şeylerle beslenmeyi başarabiliyorsan sütü etkileyeceğini düşünmüyorum. Ama yemediğinde mutsuz oluyorsan sütü etkileyebilir.

Doğru diyorsun sağlıklı beslendikten sonra zaten kilolar gider diyete gerek yok tatlıyı azaltmam lazım benim de.

Ben 1 aydir diyet yapiyorum dogumla birlikte 19 kg verdim...
Diyette bir diyetisyenle calismani tavsiye ederim bence sut orani etkilenmiyor cunku diyetisyen listeni doyet gibi degilde sutune bagli duzenliuor ayrica diyet gibi degil cok daha fazla ama saglikli yiyorsun...
Mesela ceviz findik fistik yrmezdim ki bunlar sutede katki ediyor simdi mecbur yiyorum meyve aklima gelirse yerdim simdi mecbur herseyden duzenli duzenli yiyirum

Doğru diyorsun sağlıklı beslendikten sonra zaten kilolar gider diyete gerek yok tatlıyı azaltmam lazım benim de.
Mesela arastirdigim tum uzmanlar tatli sut yapmaz boşa kilo yapar diyor hepsi...
Tam bugday ekmegi ye normal ekmegi birak tatliyi kes pilav makarna haftada 2 gun ve 4 kasigi gecmeyecek sekilde ye kendiliginden gider zaten kilolarin ah sinirsiz salatalik ve havuc ye
Salatani yogurdunu yumurtani ihmal etme kilo vermemen mumkun degil bide evde musait oldugunda leslee ile mil calismalarini yap mesela

Bunları yapabilsem kilo kalmaz zaten sen çok iyi vermişsin maşallah 19 kilo benim de bi 10 kilo vermem lazım

Bunları yapabilsem kilo kalmaz zaten sen çok iyi vermişsin maşallah 19 kilo benim de bi 10 kilo vermem lazım
Ben baya kilolu hamile kalmistim ama canim zaten aklimdaydi diyet basliyim derken gebe kaldım. İcimde kalmıştı yani sen dediklerimi yaparsan max 2 ayda cok rahat verirsin surmez bile...

Benim eşimi anlatmışsın sanki. Ama arkadaşlarıyla her gece dışarda aramasam eve gelmez. Gelincede her şeyi yapar.
Ben 2 haftadır başladım diyetisyenle, 2.5 kilo verdim. Benimde 9 kilom var daha vereceğim. 3 ana 2 ara öğün yazmış, aralarda ceviz badem yoğurt hurma falan var az miktarda. Ekmek bir dilim, unu kesecen tatlıyı kesecen. Bildiğin dengeli beslenme. Benim sütümü etkilemedi

Kızlar benim kızda 3 gündür eskisine göre çok kusuyor daha huzursuz neden acaba bu kusma fazlalaşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…