Herkesin eşi farklı yönden imtihan ediyo demek
Benimki ev işidir yemektir çocuklarla ilgilenmesi falan hiçbir şey diyemem hakkını yemiyim dört dörtlük yapar ama benimkinin şikayet ettiğim yönü aşırı arkadaş düşkünü olması
Dün sırf bu yüzden kavga ettik biz de. Dün işi yoktu okul da yoktu hah dedim bugün evde yardım eder biraz arkadaşı aradı ameliyat olmuştu taburcu olacakmış gidip onu alıcam dedi. Yahu bu arkadaşının başka müsait olan hiç mi arkadaşı ailesi abisi ablası yok onlar alsın diyorum yok ben gitmeliyim beni aradı dedi sinir oldum ben de. Tamam ben de arkadaş canlısıyım ama evim eşim çocuklarım önceliklidir
Neyse gitti bu sabah baktım evde ekmek kalmamış tripli mesaj attım ben de kızıma kahvaltıda ne yediricem aç mı kalacak bu çocuk ben nasıl çıkıp alayım bebekle diye halbuki komşuma söylesem alır sağ olsun ama trip atasım vardı diye saydım sayıştırdım eşime o da komşuyu aramış alıp getirdi
Bi de kaç gündür evde değildik ben kvdedeydim o da arkadaşlarında kalmış ev pis temizlenecek tuvalet falan o şekilde giresim gelmiyo.
Neyse akşam elinde çiçekle tatlıyla gelmiş affettim biliyor yani tatlıya asla hayır diyemem
Gece gece temizledi banyoyu tuvaleti