2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
anladım:) tesekkur ederimm:)

Kızlar eşimin yıllık izin tarihi açıklandı normalde 2 yıldır biz araba ile bir kaç yere ugraya ugraya kalırdık bir çok yeri görmüş olurduk simdi bebek olunca tabi hersey dahil bir otel bakmaya karar verdik. Ağustos 2.hafta için bakıyoruz Çanakkale yada İzmir tarafları diye düşünüyoruz. Antalya ve Muğla tarafları o ayda cehennem gibi oluyor önceki tatillerden biliyorum bu arada en kıytırık oteller bile 10 binden başlıyorbebis o zamana 7 aylık oluyor sizce rahat edebilir miyiz delirdik mi yoksa yer öneriniz varsa alırım bir dal

Bebiş üşümez mi Çanakkale’de. İzmir’de de üşüyorum ben.
Arabayla uğraya uğraya gezmek hayal oldu artık.
Asos çok soğuk olur donarsınız. Bozcaada da aynı şekilde . Geçen sene geyikliye gittik. Ordan günü birlik asos Bozcaada gezdik. Ordan İzmir’e gittik .
ama bebekle zor sanki.
Ama bu sene gidebilirsek yine geyikli tarafını isterim yakın hem de çoğu yere göre uygun.

Cocugu bunaltmayalım derken usutmeyelim söylediğiniz iyi oldu ayvalık sarımsaklı tarafları da olabilir aslında iyice bi düşünmek lazım

Arabayla geze geze benim de en sevdigim ama bi sure olmaz hakkaten biz de bayram tatilinde annemlerle gtmeyi dusunuyorz her sey dahil bi yere. Annemle babamin torun sevdasj sagolsn heves ediyolar denize sokmayi cocugu. Bence delilik degil:) biz bi de agustosta esimle arkadas grubuyla dusunuyorz bakalm olcak mi ikisi de

En guzeli bodrum ve cevresi sanirim hem suyu asiri soguk olmaz hem cehennem gibi olmaz.

Bizde çok severiz o şekilde yorucu ama cok eğlenceli oluyor eşim diyor bir kaç yıl sonra kızımla oyle gezeriz diye cocuk bize ayak uydursun kafasında ama bakalım gidebilecekmiyiz iptal garantili alicaz her ihtimale karşı

Kızım bebekken de gittik bir buçuk yaşında 2 buçuk yaşında da gittik ve bence en kolayı bebekkendi. Emip emip uyuyordu şezlongda sırayla başını bekleyip havuza giriyorduk denize sokması da daha kolay oluyor bence bebekle ek gıdaya henüz yeni geçmişti yoğurt ya da meyve çorba falan veriyordum ne yemek yiyecek derdi olmadı hiç.
Bir buçuk yaşında gittiğimizde malum keşfetme yaşı yürümeye koşmaya hevesli zapt edemiyoduk havuza düşmesin diye peşinde koşmaktan helak olduk para boşa gitmesin diye günü doldurduk yoksa ertesi gün çıkıp gitmek istedik yani hiç zevk alamadık bir de otelde ne yiyecek düşüncesi var makarnayla geçirdi 4 günü

Geçen yaz kızım büyüdü diye geze geze gittik arabayla kemer olimpos finike kaş en zevklisi böyleydi hamile olmama rağmen çok yoruldum ama yine de bence çocukla geçirdiğimiz en güzel tatildi ama bebekle olmaz geze geze
Bu yaz yine bir otel tatili planlıyoruz çkale izmir evet güzel yerler ama biz bi yaz antalyada tatil yapamazsak tatilden saymıyoruz

Doktora gittik bu doktoru seviyorum.
Bu ayın normalleri ;
Salyada artış
Kaka miktarında bir miktar azalma
Ellerini emme dürtüsü
Bu ay yapması gerekenler
Göz takibi yapma
Sesin geldiği yöne doğru yönelme
Agulama
Bu ayın ödevi
Cingirakli oyuncak ile sese doğru yöneltme çalışmaları

Bu doktor sayesinde gereksiz oyuncak almamıştım oğluma hep onun yönlendirmesiyle aldık, ek gıdada tarif bile veriyordu harfi harfine

Her turlu roman severim ama polisiye sevmem. Siyasi fln malesef sevmem. En sevdigim kitaplari ornek vereym oradan pay bic mesela ince memed, bin muhtesem gunes, ucurtma avcisi, gazap uzumleri, seker portakali, jane eyre, sefiller... asiri klasik kitaplari soyledm gerci ama. Mesela ayse kulin nefes nefese cok guzeldi aklima gelen. Basucumda muzik. 1984.. simyaci.. iclal aydin hic okumadim. Azra kohen cok okudum ama bi muddet snr edebi acidan cok yavan gelmisti diger saydigim kitaplarin yaninda. Ah acaba ne zaman yeniden okuyabilcem. Her gece yatmadan kitap okurdm bi yandan okurken bi yandan esimn sirtini kasirdm o da o sekilde uyumaya cok alismisti smdi yatagi gorunce direk uyku moduna geciyorm kitap fln okuyacak halim kalmio

Hepsi var bizde 3. Ayı da yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…