2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Kuzum sen tabi yetişemezsin hiç birseye. Ben bu halimle ölüp bitiyorum.

Hijyen için ütü iyi tabi gerekir ama yapamıyorum. İç çamaşırı yastık kılıfı mutlaka ütülerdim yapamıyorum.

Kurutmaya atıyorum o da sıcak sıcak az da hijyen sağlıyordur diye içim rahatlıyor.

Evet canim yetisemiyorum die ilenmem benden kaynakli birazda detay yaptigim icin

Tam kilo veriyorum diye sevinmiştim 300 Gr fazla çıktım bu gün 8 kilo vermem lazım ah hamileyken ne güzel yemiştim çok keyifliydi keşke diyette öyle olsa. ( Ben adımı değiştirdim Tülay ben )
Allah cezani senin
Yirttim burda kendimi
İnsan bi mesaj atar

Kızlar bebeğim 11 Ve 16 Gunlukken 2 adet 70 cclik. süt sagıp buzdolabina atmıstım. -19 derecede duruyor. Kolostrum resmen sapsari sutler. Bu bebis 3 4 aylikken begenip icer mi bu sutu nolur nolmaz hasta olurum sut ya da mama olmaz diyip dokmedim kiyamadim dondurmustum. Kalitesi duser mi ki?

Merhaba.ben coşkun hocama gidiyordum.sikintisiz bir hamilelik geçirdim.dogum da normal oldu.Genel anlamda memnun kaldım.sezaryen hakkında fikrim yok.her konuda bilgi veriyor o konuda çok iyi

Tam kilo veriyorum diye sevinmiştim 300 Gr fazla çıktım bu gün 8 kilo vermem lazım ah hamileyken ne güzel yemiştim çok keyifliydi keşke diyette öyle olsa. ( Ben adımı değiştirdim Tülay ben )
Hangi tulaysin ya
Dur kafam karıştı
Anladım galiba
Doguramayangillerdensin ok

bende başlamak istiyorum ama başlayamıyorum(( resmen doğum öncesine göre 8 kilom kaldı . göbeğimi nasıl eritirim diye bir kitap var. onu okudum. aslında çok mantıklı şeyler yazmış. aslında hedefi kilo vermek değil küçülmek. işte basen ,göbek olarak. benim de tam olarak istediğimde bu .ayrıca çok ağır sporda istemiyor. yiyerek küçüleceksin ve vücut yaşı olarak ta gencelmeyi vaad ediyor. bir arkadaşım uygulamış , gerçekten de gitmeyen basenleri hiç kalmamış. sanıyorum ben ramazanda başlayacağım. zaten oruç tutamam , eşim oruç olunca daha kolay uyarım gibi.

Eklentiler

• 1646912435108.webp
    14 KB · Görüntüleme: 28
Zar zor taktım gerçekten sonucum güzel olsun diye yoksa hiç takasim yoktu. Allah'tan kış ayındayız yazın doğuranlarin Allah yardımcısı olsun
ay bende o kadar korse aldım hiç takmıyorum( çok darlıyor beni.
bende de 2 poşet o sütten vardı. geçen iş için şehir dışındaydım
emziremedim annem 1 poşeti vermek istemiş. başta beğenmemiş içmemiş. ama çok acıkınca mecbur hepsini içmiş.

süt eriyince üzerinde 1 parmak yağ vardı. sanıyorum o yüzden başta ağır geldi.
ama bence çok bekletme. buzlukta maksimum 3 ay durması gerekiyor sütlerin. ara ara ver yarasın bebişe.
bence kurutucuya atıyorsan ütüye hiç gerek yok. bence aynı şey hijyen açısından. ama ben kurutucuya da atsam ütülüyorum. çünkü kurutucudan çıkarıp hemen katlamadığımdan çok kırışıyor yani hijyenden değil görsellikten kaynaklı :) birde ütüyüleyen biride olduğundan herşey ütüleniyor.
maşallah sana. ben 6 aya kadar bebek kıyafetlerini ayrı yıkıyorum. sonrasında onun kıyafetlerde bizimkine karışır:)) ama ütü benimde hassas noktam. kırışıklığa hiç gelemiyorum. eskiden çocuklar yokkende kendim ütü yaparken bile iç çamaşırlar falan ütülerdim. ama temizlik bezleri hariç :)))

El kadar bebesin televizyonu her sefernde nereye yatırırsam yatırıyım denk getirip bakıyo ben çeviriyom tey yarabm

El kadar bebesin televizyonu her sefernde nereye yatırırsam yatırıyım denk getirip bakıyo ben çeviriyom tey yarabm
Benimkide oyle bende en kotu ihtimale 5 10 dk tv den siyah beyaz bebek videolari aciyorum bu gorsel kartlar varya klasik muzikle onun videosu 5 10 dk baktiriyorum

Şu kitabın göbek kısmınıda atabilir misin canm bir iki sayfa bakiyim neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…