- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Aaa tabiki coraplarina kadar ince detayli utu yapiyorum 1 yasa kadar yaparim oglum 4 yasinda cok nadirdir utusuz giydigi bisey
Benim ki birazda delilik toz bezlerine kadar utulerim gecen eve tamir icin biri geldi toz bezi istedi verdim abla eski bisi ver dedi adam kiyamadi kullanmaya dedim o eski kullan
Hoşgeldin merak ettik seniTam kilo veriyorum diye sevinmiştim 300 Gr fazla çıktım bu gün8 kilo vermem lazım ah hamileyken ne güzel yemiştim çok keyifliydi keşke diyette öyle olsa. ( Ben adımı değiştirdim Tülay ben )
Evet canim yetisemiyorum die ilenmem benden kaynakli birazda detay yaptigim icin
Kuzum sen tabi yetişemezsin hiç birseye. Ben bu halimle ölüp bitiyorum.
Hijyen için ütü iyi tabi gerekir ama yapamıyorum. İç çamaşırı yastık kılıfı mutlaka ütülerdim yapamıyorum.
Kurutmaya atıyorum o da sıcak sıcak az da hijyen sağlıyordur diye içim rahatlıyor.
Allah cezani seninTam kilo veriyorum diye sevinmiştim 300 Gr fazla çıktım bu gün8 kilo vermem lazım ah hamileyken ne güzel yemiştim çok keyifliydi keşke diyette öyle olsa. ( Ben adımı değiştirdim Tülay ben )
Merhaba.ben coşkun hocama gidiyordum.sikintisiz bir hamilelik geçirdim.dogum da normal oldu.Genel anlamda memnun kaldım.sezaryen hakkında fikrim yok.her konuda bilgi veriyor o konuda çok iyiArkadaşlar merhabalar. Liv hospitalda doğum paketi alacağım. Nezaket Kadıoğlu, Türkan Örnek Gülpınar, Harun Egemen Tolunay, Coşkun Şimşir, Su hocalardan herhangi birine giden veya liv hospitaldaki diğer doktorlar hakkında fikirleri olan var mı, her türlü bilgiye çok ihtiyacım var. Çünkü bazı arkadaşlarımın doğum doktorları sadece ultrasona sokup gönderirken, bazıları tansiyon, kilo ölçümü yapıyor, nasıl beslenmeleri gerektiğini söylüyor, güneş kremi çatlak kremine kadar bilgi veriyormuş . Değerleri iyi takip edip, doğru takviyeler yapacak birine ihtiyacım var tabi ameliyat konusunda ( sezaryen) iyi olması da çok önemli. Ne olur bilgilerinizi esirgemeyin. Çok teşekkür ederim.
Hangi tulaysin yaTam kilo veriyorum diye sevinmiştim 300 Gr fazla çıktım bu gün8 kilo vermem lazım ah hamileyken ne güzel yemiştim çok keyifliydi keşke diyette öyle olsa. ( Ben adımı değiştirdim Tülay ben )
bende başlamak istiyorum ama başlayamıyorumPazartesi başlıyorum
Sağlıklı beslenmeye inşallah.. başka kilo vermek isteyenler varsa beraber başlasak ya burdan birbirimizi gazlarızen çok kim kilo verecek falan sağlıklı tarifler de yazsak dicem de ne alaka bu topikle
ay bende o kadar korse aldım hiç takmıyorumZar zor taktım gerçekten sonucum güzel olsun diye yoksa hiç takasim yoktu. Allah'tan kış ayındayız yazın doğuranlarin Allah yardımcısı olsun
bende de 2 poşet o sütten vardı. geçen iş için şehir dışındaydımKızlar bebeğim 11 Ve 16 Gunlukken 2 adet 70 cclik. süt sagıp buzdolabina atmıstım. -19 derecede duruyor. Kolostrum resmen sapsari sutler. Bu bebis 3 4 aylikken begenip icer mi bu sutu nolur nolmaz hasta olurum sut ya da mama olmaz diyip dokmedim kiyamadim dondurmustum. Kalitesi duser mi ki?
bence kurutucuya atıyorsan ütüye hiç gerek yok. bence aynı şey hijyen açısından. ama ben kurutucuya da atsam ütülüyorum. çünkü kurutucudan çıkarıp hemen katlamadığımdan çok kırışıyor yani hijyenden değil görsellikten kaynaklı :) birde ütüyüleyen biride olduğundan herşey ütüleniyor.
Kuzum sen tabi yetişemezsin hiç birseye. Ben bu halimle ölüp bitiyorum.
Hijyen için ütü iyi tabi gerekir ama yapamıyorum. İç çamaşırı yastık kılıfı mutlaka ütülerdim yapamıyorum.
Kurutmaya atıyorum o da sıcak sıcak az da hijyen sağlıyordur diye içim rahatlıyor.
maşallah sana. ben 6 aya kadar bebek kıyafetlerini ayrı yıkıyorum. sonrasında onun kıyafetlerde bizimkine karışır:)) ama ütü benimde hassas noktam. kırışıklığa hiç gelemiyorum. eskiden çocuklar yokkende kendim ütü yaparken bile iç çamaşırlar falan ütülerdim. ama temizlik bezleri hariç :)))Aaa tabiki coraplarina kadar ince detayli utu yapiyorum 1 yasa kadar yaparim oglum 4 yasinda cok nadirdir utusuz giydigi bisey
Benim ki birazda delilik toz bezlerine kadar utulerim gecen eve tamir icin biri geldi toz bezi istedi verdim abla eski bisi ver dedi adam kiyamadi kullanmaya dedim o eski kullan
Ozledık senı sekerım... Duzeldı mı durumlarTam kilo veriyorum diye sevinmiştim 300 Gr fazla çıktım bu gün8 kilo vermem lazım ah hamileyken ne güzel yemiştim çok keyifliydi keşke diyette öyle olsa. ( Ben adımı değiştirdim Tülay ben )
Benimkide oyle bende en kotu ihtimale 5 10 dk tv den siyah beyaz bebek videolari aciyorum bu gorsel kartlar varya klasik muzikle onun videosu 5 10 dk baktiriyorumEl kadar bebesin televizyonu her sefernde nereye yatırırsam yatırıyım denk getirip bakıyo ben çeviriyom tey yarabm
Tam kilo veriyorum diye sevinmiştim 300 Gr fazla çıktım bu gün8 kilo vermem lazım ah hamileyken ne güzel yemiştim çok keyifliydi keşke diyette öyle olsa. ( Ben adımı değiştirdim Tülay ben )
Kurutmadan ütülü çıkıyorAferin bak arada Kavga istiyorlar demek ki
Siz bebişin kıyafetlerini hala ütülüyor musunuz? Ütü de yapsam kafayı yerim ben.
Tok ver dedi bize doktorKızlar d vitaminini aç mı veriyosunuz tok mu ?
Yok o Tülay değil hahhahashNerelerdesin sen kız kaçak Tülay
Şu kitabın göbek kısmınıda atabilir misin canm bir iki sayfa bakiyim neymişbende başlamak istiyorum ama başlayamıyorum(( resmen doğum öncesine göre 8 kilom kaldı . göbeğimi nasıl eritirim diye bir kitap var. onu okudum. aslında çok mantıklı şeyler yazmış. aslında hedefi kilo vermek değil küçülmek. işte basen ,göbek olarak. benim de tam olarak istediğimde bu .ayrıca çok ağır sporda istemiyor. yiyerek küçüleceksin ve vücut yaşı olarak ta gencelmeyi vaad ediyor. bir arkadaşım uygulamış , gerçekten de gitmeyen basenleri hiç kalmamış. sanıyorum ben ramazanda başlayacağım. zaten oruç tutamam , eşim oruç olunca daha kolay uyarım gibi.
Merve vardı o musun?Yok o Tülay değil hahhahash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?