2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Diyet yaptirmiyoz senin gibi
Anasi gibi gurbuz bebe
Yemeyi seviyor
Surekli emsin anca
Gerci artik actik emme saatlerini sukur

Aynen oyle yapiyoruz
200 gram filan fark etti dr da
Dr a gitmeden o sekilde tart
Gidince bak ne kadar fark ediyor

Benim oğlan da diyet yapmıyor babasına çekmiş oburlukta. Yavrum geçen hafta doğru düzgün beslenmedi, bu hafta acısını çıkartıyor doktora diyeceğim beslenmedi kuştu diye, yalancı çıkaracak beni.

onumuzdeki ay icin hesap yapiyorum
Uygun geldi de bez alicam
4 daha iyi olur sanki degil mi 7 olunca
Uzerinde 7-14 yziyor
Kizlar buyuk oluncada kotu olur mu
Sizdirma vs
Primanın 3 numarasını kullanmaya başlamıştm büyük gibiydi ama hiç sızdırma vs olmadı
Evde bebwğinizi. Nasıl tartıyosunuz önce kendiniz tartılıp sonra kucağınıza bebeğinizi alarak mı ben öyle yaptım ama sanki hatalı oldu gibi geldi fazla tarttı
Aynen sonra 300 gr düşüyorum

7 kilo bebeye 3 numara bez mi? 4 numara bez mi daha kullanışlı olur kızlar?
4 daha iyi olur kızım 6.5 kg şu an 3 numara stoğu bitsin 3+ ya da 4 noya gececez. 3 numara cok sıkmıyor şu an ama stok bitene kadar 4 e rahat geçmiş olur. İndirim hangi sitede bende bakayım.

Sen kaç saatlik olmuyorsun ve o arada ne veriyo bebeğe kayınvaliden

Herkese yeniden merhaba tatlı annişler, herkesler nasıllar? Çok giremiyorum ben foruma, bugün biraz bakayım dedim forum yine formunda. Anneler de forma girmeye karar vermiş benim doğumdan sonra üç buçuk kilom kaldı dikkat etmememe rağmen emzirdiğim için almadım şükür kendime üç ayın sonuna kadar mühlet verdim sonrasında dikkat etmeye başlayacağımm. Ama spor yapsam güzel olur belki ben de Leslie yaparım fırsat bulursam

Evde bebwğinizi. Nasıl tartıyosunuz önce kendiniz tartılıp sonra kucağınıza bebeğinizi alarak mı ben öyle yaptım ama sanki hatalı oldu gibi geldi fazla tarttı
Benim hassas tartı var, mutfak tartısı. Bir plastik tepsinin üzerine kundak seriyorum onu tartının üzerine koyup sıfırlıyorum. Sonra aynı doktorda yaptıkları gibi bezine kadar çıkartıp tartıyorum. Gramına kadar öğreniyorumm

4 daha iyi olur kızım 6.5 kg şu an 3 numara stoğu bitsin 3+ ya da 4 noya gececez. 3 numara cok sıkmıyor şu an ama stok bitene kadar 4 e rahat geçmiş olur. İndirim hangi sitede bende bakayım.
Slepy az kaldı molfix deneyecegim canım
Trendyoldan aldım
Prima alayım dedim ucmus

Hiç aklıma gelmedi böyle bir şey tepsinin darasini alıyor musun peki

Şu kitabın göbek kısmınıda atabilir misin canm bir iki sayfa bakiyim neymiş
canım göbek kısmı yok. genel olarak günlük beslenme alışkanlığını değiştiriyor. kitabın hepsini okumak lazım. ve çok akıcı hemen bitiyor.
aslında bu kitapta anlatılan sindirim sisteminin çalışmasını sağlamak. onun düzgün çalışması için senin yeme düzenini oturtuyor. mesela akşam yemeğinde et asla yeme diyor. çiğ sebze meyve asla yeme diyor. çorba içebiliyorsun. yada pişmiş sebze. öğlen ise mutlaka et - sebze yemen gerekiyor gibi şeyler var.

hangi marka kullanıyorsun? benim oğlumda 6600 şuan ve 2 numara kullanıyoruz. hatta elimde 3 paket daha 2 numara var. prima 8 kiloya kadar 2 numara öneriyor.
Sen kaç saatlik olmuyorsun ve o arada ne veriyo bebeğe kayınvaliden
5 - 6 saat olmuyorum. ilk zamanlar sağdığım sütlerden veriyor. birde o olmadığım gün geldiğimde göğüslerim çok dolu oluyor. sonra onlarıda sağıp dolaba koyuyorum. çok sağdığım süt yok ek gıdaya kadar bu şekilde devam etsek iyi olacak. sonrasında ek gıda falan ayarlanır.

2 numara sıktı bacaklarda ve sızma yapmaya başladı. Sızınca 3 numaraya geçtim. Prima kullaniyor .Bunlarda bitince 4 numaraya geçerim o zamana 7 kg olmuş olur sanırım .

S sumaycen
Bizim bebeler aynı gün doğmuş ya yeni fark ettim .Bende aynı gün doğan başka bebek varmi acaba diyodum ki varmış
Daha az once annem bana tarih profesoru dedi onu kanitlicam burda da:) S sumaycen le sen ayni gun dogurmadiniz onun beklenen son gunu 7 ocakti o sanirim 2 ocakta dogurdu ama takvimi degismedi oyuzden oyle kaldi:)
Bi de seni biliorm benden 3 gun sonrasin diye. Bi de T tulperde yi biliorm ayni gun dogurdugumuz icin. S sumaycen i de ayni doktorda dogurdugmz icin aklimda kalmis. Artk seneye msj atip dogumgunlerini kutlarm bebeklerinizin insallah:)

Slepy az kaldı molfix deneyecegim canım
Trendyoldan aldım
Prima alayım dedim ucmus

Az önce molfix bez bağladım,4 numara fakat primanin 3 numarası ile aynı boyda hatta biraz daha küçük diyebilirim almayı düşünürsen buna dikkat et derim.
Kızımda bir sürü bez denedim 2 ayda en iyisi yine prima ya gavur yapmış valla her açıdan ergonomik ama fiyat bu kadar pahalı olmak zorunda mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…