- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Diyet yaptirmiyoz senin gibi
Anasi gibi gurbuz bebe
Yemeyi seviyor
Surekli emsin anca
Gerci artik actik emme saatlerini sukur
Aynen oyle yapiyoruz
200 gram filan fark etti dr da
Dr a gitmeden o sekilde tart
Gidince bak ne kadar fark ediyor
Primanın 3 numarasını kullanmaya başlamıştm büyük gibiydi ama hiç sızdırma vs olmadıonumuzdeki ay icin hesap yapiyorum
Uygun geldi de bez alicam
4 daha iyi olur sanki degil mi 7 olunca
Uzerinde 7-14 yziyor
Kizlar buyuk oluncada kotu olur mu
Sizdirma vs
Aynen sonra 300 gr düşüyorumEvde bebwğinizi. Nasıl tartıyosunuz önce kendiniz tartılıp sonra kucağınıza bebeğinizi alarak mı ben öyle yaptım ama sanki hatalı oldu gibi geldi fazla tarttı
4 daha iyi olur kızım 6.5 kg şu an 3 numara stoğu bitsin 3+ ya da 4 noya gececez. 3 numara cok sıkmıyor şu an ama stok bitene kadar 4 e rahat geçmiş olur. İndirim hangi sitede bende bakayım.7 kilo bebeye 3 numara bez mi? 4 numara bez mi daha kullanışlı olur kızlar?
Banada diyin primacılar indirim olunca4 daha iyi olur kızım 6.5 kg şu an 3 numara stoğu bitsin 3+ ya da 4 noya gececez. 3 numara cok sıkmıyor şu an ama stok bitene kadar 4 e rahat geçmiş olur. İndirim hangi sitede bende bakayım.
Banada diyin primacılar indirim olunca
Sen kaç saatlik olmuyorsun ve o arada ne veriyo bebeğe kayınvalidenbelki bende işe başlamasaydın gündüz okurdum. işe başlayınca birşey yapamadım. yoksa ev işini falan takmıyorum. napayım olduğu kadar:))
neyse artık 5-10 dk fırsat buldukça okuyorum bende.
kaka olayı daha ilginçmiş :)) doktorda bir değişikmiş.
Benim hassas tartı var, mutfak tartısı. Bir plastik tepsinin üzerine kundak seriyorum onu tartının üzerine koyup sıfırlıyorum. Sonra aynı doktorda yaptıkları gibi bezine kadar çıkartıp tartıyorum. Gramına kadar öğreniyorummEvde bebwğinizi. Nasıl tartıyosunuz önce kendiniz tartılıp sonra kucağınıza bebeğinizi alarak mı ben öyle yaptım ama sanki hatalı oldu gibi geldi fazla tarttı
Slepy az kaldı4 daha iyi olur kızım 6.5 kg şu an 3 numara stoğu bitsin 3+ ya da 4 noya gececez. 3 numara cok sıkmıyor şu an ama stok bitene kadar 4 e rahat geçmiş olur. İndirim hangi sitede bende bakayım.
Banada diyin primacılar indirim olunca
Benim hassas tartı var, mutfak tartısı. Bir plastik tepsinin üzerine kundak seriyorum onu tartının üzerine koyup sıfırlıyorum. Sonra aynı doktorda yaptıkları gibi bezine kadar çıkartıp tartıyorum. Gramına kadar öğreniyorumm
Slepy az kaldımolfix deneyecegim canım
Trendyoldan aldım
Prima alayım dedim ucmus
canım göbek kısmı yok. genel olarak günlük beslenme alışkanlığını değiştiriyor. kitabın hepsini okumak lazım. ve çok akıcı hemen bitiyor.Şu kitabın göbek kısmınıda atabilir misin canm bir iki sayfa bakiyim neymiş
Bana sa söyleyin primadan memnun kaldımBanada diyin primacılar indirim olunca
hangi marka kullanıyorsun? benim oğlumda 6600 şuan ve 2 numara kullanıyoruz. hatta elimde 3 paket daha 2 numara var. prima 8 kiloya kadar 2 numara öneriyor.4 daha iyi olur kızım 6.5 kg şu an 3 numara stoğu bitsin 3+ ya da 4 noya gececez. 3 numara cok sıkmıyor şu an ama stok bitene kadar 4 e rahat geçmiş olur. İndirim hangi sitede bende bakayım.
5 - 6 saat olmuyorum. ilk zamanlar sağdığım sütlerden veriyor. birde o olmadığım gün geldiğimde göğüslerim çok dolu oluyor. sonra onlarıda sağıp dolaba koyuyorum. çok sağdığım süt yok ek gıdaya kadar bu şekilde devam etsek iyi olacak. sonrasında ek gıda falan ayarlanır.Sen kaç saatlik olmuyorsun ve o arada ne veriyo bebeğe kayınvaliden
hangi marka kullanıyorsun? benim oğlumda 6600 şuan ve 2 numara kullanıyoruz. hatta elimde 3 paket daha 2 numara var. prima 8 kiloya kadar 2 numara öneriyor.
5 - 6 saat olmuyorum. ilk zamanlar sağdığım sütlerden veriyor. birde o olmadığım gün geldiğimde göğüslerim çok dolu oluyor. sonra onlarıda sağıp dolaba koyuyorum. çok sağdığım süt yok ek gıdaya kadar bu şekilde devam etsek iyi olacak. sonrasında ek gıda falan ayarlanır.
Daha az once annem bana tarih profesoru dedi onu kanitlicam burda da:) S sumaycen le sen ayni gun dogurmadiniz onun beklenen son gunu 7 ocakti o sanirim 2 ocakta dogurdu ama takvimi degismedi oyuzden oyle kaldi:)
Slepy az kaldımolfix deneyecegim canım
Trendyoldan aldım
Prima alayım dedim ucmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?