- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Her turlu roman severim ama polisiye sevmem. Siyasi fln malesef sevmem. En sevdigim kitaplari ornek vereym oradan pay bic mesela ince memed, bin muhtesem gunes, ucurtma avcisi, gazap uzumleri, seker portakali, jane eyre, sefiller... asiri klasik kitaplari soyledm gerci ama. Mesela ayse kulin nefes nefese cok guzeldi aklima gelen. Basucumda muzik. 1984.. simyaci.. iclal aydin hic okumadim. Azra kohen cok okudum ama bi muddet snr edebi acidan cok yavan gelmisti diger saydigim kitaplarin yaninda. Ah acaba ne zaman yeniden okuyabilcem. Her gece yatmadan kitap okurdm bi yandan okurken bi yandan esimn sirtini kasirdm o da o sekilde uyumaya cok alismistismdi yatagi gorunce direk uyku moduna geciyorm kitap fln okuyacak halim kalmio
Hepsi var bizde 3. Ayı da yazarsın
Ben oyle veriyodm kasiklaBu arada doktor probiyotik verdi bunu nasıl veriyorsunuz ,eczacı sıvı içine katarak verin demiş ama anne sütü aliyor,direkt kaşıkla versem olurmu ki
Ya uzerınde den sıvıya karıstırın yazıyor ama zaten yaa aralıgı 3-4 yaş ben de kaşıkla veriyorum sekBu arada doktor probiyotik verdi bunu nasıl veriyorsunuz ,eczacı sıvı içine katarak verin demiş ama anne sütü aliyor,direkt kaşıkla versem olurmu ki
İlla sıvıyla vermek gerekiyorsa anne sütüyle karıştırıp verebilirsin tatlı kaşığına sağarsın birazcık.Bu arada doktor probiyotik verdi bunu nasıl veriyorsunuz ,eczacı sıvı içine katarak verin demiş ama anne sütü aliyor,direkt kaşıkla versem olurmu ki
Kızımın kıyafetlerini yaza kadar ütülemiştim zaten yazın adananın güneşini gördü mü mikrop neyin kalmazAaa tabiki coraplarina kadar ince detayli utu yapiyorum 1 yasa kadar yaparim oglum 4 yasinda cok nadirdir utusuz giydigi bisey
Benim ki birazda delilik toz bezlerine kadar utulerim gecen eve tamir icin biri geldi toz bezi istedi verdim abla eski bisi ver dedi adam kiyamadi kullanmaya dedim o eski kullan
Ben oyle veriyodm kasikla
Ne vermis bio gaia mi
Derdim mikrop degil zaten kiz kirisiklik deliriyorum wala bende duzgun asiyorum bence ama jilet gibi olmuyor ipten aldigimda ya keske olsa da bende yapmasam. Utusuz carsafta imkansiz yatamam he bazen olmuyormu elbette oluyor anacim mecbur kalip sürüyorum da utusuz ama mumkun mertebe jilettir hepsiKızımın kıyafetlerini yaza kadar ütülemiştim zaten yazın adananın güneşini gördü mü mikrop neyin kalmaz
Oğlanınkini sadece hastane çantasını hazırlarken ütüledimbir de ona vakit ayırmaya kalksam hiçbir şeye yetişemem hem bağışıklık kazansın
Zaten ütüyle aram hiç yok ben hiç perde nevresim falan da ütülemem mesela hayatta
Eşim kendi ütüsünü yapar, ben de gömlek pantolon etek elbise falan illa ütü gerektiren şeyleri ütülerim iç çamaşıdır kottur tişörttür falan ütülemem asarken düzgün asarım
Biz beş kilo anca olmuşuzdur 3numara kullanıyoruz bence siz 4 numara almalisiniz7 kilo bebeye 3 numara bez mi? 4 numara bez mi daha kullanışlı olur kızlar?
Bizimde en sevdigimiz 3-4 senedir raht rahat geziyoduk 2 cocukla geze gezeBenimde en sevdiğim tatil arabayla gezerek yan koltuğa geçerim çekirdek çitleye çitleye
Damlalkli degil miBu arada doktor probiyotik verdi bunu nasıl veriyorsunuz ,eczacı sıvı içine katarak verin demiş ama anne sütü aliyor,direkt kaşıkla versem olurmu ki
onumuzdeki ay icin hesap yapiyorumBiz beş kilo anca olmuşuzdur 3numara kullanıyoruz bence siz 4 numara almalisiniz
Oo mervecim sen buralarTok ver dedi bize doktor
onumuzdeki ay icin hesap yapiyorum
Uygun geldi de bez alicam
4 daha iyi olur sanki degil mi 7 olunca
Uzerinde 7-14 yziyor
Kizlar buyuk oluncada kotu olur mu
Sizdirma vs
Ben de aynıydu bugn şimdi zorla uyuttum sonra acayip huzursuzlanıyo başında bekliyorum inş biraz uyur da rahatlar ya yavrumOglen 2.5 tan beri derin 1 saat cik bile olsa neden uyumaz bir bebe delircem haaa
Diyet yaptirmiyoz senin gibiBüyük olunca sızdırmıyor daha fazla çişi hapsediyor.
Ben de 45 günlük bebe nasıl 7 kilo oldu diye şaşırdım
Aynen oyle yapiyoruzEvde bebwğinizi. Nasıl tartıyosunuz önce kendiniz tartılıp sonra kucağınıza bebeğinizi alarak mı ben öyle yaptım ama sanki hatalı oldu gibi geldi fazla tarttı
AynenF ile başlayan tülay mı
Şubatta başka doğuran olmadı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?