2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İclal Aydın çok güzel yazıyor tavsiye ederim,Canan Tan, Naşide Gökbudak in tüm kitaplarını okudum .Osman Balcıgil Ayfer Tunc İskender Pala da beğendiğim yazarlar arasında .

Bu arada doktor probiyotik verdi bunu nasıl veriyorsunuz ,eczacı sıvı içine katarak verin demiş ama anne sütü aliyor,direkt kaşıkla versem olurmu ki

Kızımın kıyafetlerini yaza kadar ütülemiştim zaten yazın adananın güneşini gördü mü mikrop neyin kalmaz
Oğlanınkini sadece hastane çantasını hazırlarken ütüledim bir de ona vakit ayırmaya kalksam hiçbir şeye yetişemem hem bağışıklık kazansın
Zaten ütüyle aram hiç yok ben hiç perde nevresim falan da ütülemem mesela hayatta
Eşim kendi ütüsünü yapar, ben de gömlek pantolon etek elbise falan illa ütü gerektiren şeyleri ütülerim iç çamaşıdır kottur tişörttür falan ütülemem asarken düzgün asarım

Derdim mikrop degil zaten kiz kirisiklik deliriyorum wala bende duzgun asiyorum bence ama jilet gibi olmuyor ipten aldigimda ya keske olsa da bende yapmasam. Utusuz carsafta imkansiz yatamam he bazen olmuyormu elbette oluyor anacim mecbur kalip sürüyorum da utusuz ama mumkun mertebe jilettir hepsi yapamayinca da afakan basiyor yatagin ustune atiyorum katlamadan hele bazen iste o zaman yandi keten helva hepten kirisiyor

Benimde en sevdiğim tatil arabayla gezerek yan koltuğa geçerim çekirdek çitleye çitleye
Bizimde en sevdigimiz 3-4 senedir raht rahat geziyoduk 2 cocukla geze geze
Simdi 3 cocukla
Olur mu bilemiuorum
Zira anama gittik gecen hafta koca arabaya sigamadik pusetidir ,Arabasidir,yatagidir,esyalardir dedim biz gezmeye nasil gitcez olmaz o is
Zaten benzin almis basini gitmis
Otururuz artik
Bu arada doktor probiyotik verdi bunu nasıl veriyorsunuz ,eczacı sıvı içine katarak verin demiş ama anne sütü aliyor,direkt kaşıkla versem olurmu ki
Damlalkli degil mi
Ben direkt agzina damlatiyorum

Biz beş kilo anca olmuşuzdur 3numara kullanıyoruz bence siz 4 numara almalisiniz
onumuzdeki ay icin hesap yapiyorum
Uygun geldi de bez alicam
4 daha iyi olur sanki degil mi 7 olunca
Uzerinde 7-14 yziyor
Kizlar buyuk oluncada kotu olur mu
Sizdirma vs

Evde bebwğinizi. Nasıl tartıyosunuz önce kendiniz tartılıp sonra kucağınıza bebeğinizi alarak mı ben öyle yaptım ama sanki hatalı oldu gibi geldi fazla tarttı

Büyük olunca sızdırmıyor daha fazla çişi hapsediyor.

Ben de 45 günlük bebe nasıl 7 kilo oldu diye şaşırdım
Diyet yaptirmiyoz senin gibi
Anasi gibi gurbuz bebe
Yemeyi seviyor
Surekli emsin anca
Gerci artik actik emme saatlerini sukur
Evde bebwğinizi. Nasıl tartıyosunuz önce kendiniz tartılıp sonra kucağınıza bebeğinizi alarak mı ben öyle yaptım ama sanki hatalı oldu gibi geldi fazla tarttı
Aynen oyle yapiyoruz
200 gram filan fark etti dr da
Dr a gitmeden o sekilde tart
Gidince bak ne kadar fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…