2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
2. Ayında kaç kilo almış bebeğin canim. MasaAllah ona

cimbomlukiz da bizimle aynı gün doğum yaptı
Ben de tam tarih olarak bilmesem de aralıkta yapanlar benimle aynı zamanlarda doğuranlar şubata doğru doğum yapanlar gibi ayırabiliyorum herkesi

Birkaç molfix hediye vermişlerdi bana da hastanede fena değildi. primada indirim bulamazsam molfix düşünürdüm ben de.
Bir de migrosun miniesini çok övüyorlar ama denemeye değer mi bilemedim kullanan var mı?

Ay sorma takip ediyorum ama inmiyor çıkıyor üstelik devlet su KDV yi kaldırsa bezden iyi olacak.Zaten kati gıdaya geçince başka beze geçeriz zira sıvı kaka şu an derdimiz
Kesinlikle sıvı kakayı taşırmado prima ve sleepy biraz kızarıklık yapmıştı primada yok. Pahalı ama napalım kuzu eti gibi hassas ciltleri.
Bana sa söyleyin primadan memnun kaldım

Civilde indirim var hanımlar primada 2.43geliyor 144 tanesi

Kesinlikle sıvı kakayı taşırmado prima ve sleepy biraz kızarıklık yapmıştı primada yok. Pahalı ama napalım kuzu eti gibi hassas ciltleri.

Civilde indirim var hanımlar primada 2.43geliyor 144 tanesi
Evet akşam taktım sabah değiştirdim bezini ne çişi taşmış ne de kakası.Zeytinyağı da sürüyorum pişik olmasın gece değişmezsem diye. Gündüz sleepy bitirmeye çalışıyorum değiştireyim dedim o ara işiyordu haralde daha açmadan bezi gözümün önünde çiş arkasından çıktı. Üst baş değiştir bir daha. Sleppy de sabahı göremem

Dün misafir kabul etmedim. Geçen hafta pozitiflerdi. Bu hafta akşamda sana uğrarız diyor resmen müsait misin demek yok.
Neyin oluyorlar? Valla ben kızımın banyo ve uyku saati belli akşam bir yere gitmiyorum gelen de gündüz gelsin dedim. En geç 9 da uyutmaya gidiyorum odaya. Misafir de kabul etmiyorum pek

Neyin oluyorlar? Valla ben kızımın banyo ve uyku saati belli akşam bir yere gitmiyorum gelen de gündüz gelsin dedim. En geç 9 da uyutmaya gidiyorum odaya. Misafir de kabul etmiyorum pek
Eşimin yengesi ve onun gelini. Uyku saati bi kaçtımı meme falan istemiyor resmen. Akşam 8- 10 arası uyudu uyudu uyumazsa ağlıyor. Gelenide sevmiyor benm gibi

Mümkün değil göremezsin 2 saatte bile sızdırdı benim hadi gece üstünü değiştir açılsın uykusu bu sefer uyutmaya çalış.

Kizlar bebeklerniz kac dakima emiyo. Sabah 9bckta emzirdm 11bcka dogru bi uyudu 12de uyandi emmek istedi tek memeden 10 dk ya emdi ya emmedi. Daha verdm almadi da ama sut vardi sikinca fiskirdi. Yine uykusu var da uyumadi gibi geldi. Tok diye emzirmiorm ama kafam karisti belki de yagli sutu alamadi mi diye

Genelde 15 dk bazen 10 dk bazen yarım saat değişiyor sık emerse az emiyor genelde sık emiyor zaten
Bi de ben emerken huysuzlanıyo diye çekiyordum gazı oluyo gazını çıkarıp devam etmem gerekiyormuş ben genelde doydu herhalde diyip bırakıyordum.

Birkaç molfix hediye vermişlerdi bana da hastanede fena değildi. primada indirim bulamazsam molfix düşünürdüm ben de.
Bir de migrosun miniesini çok övüyorlar ama denemeye değer mi bilemedim kullanan var mı?
Bana bir arkadaş elinde kalan 2 numara minies i verdi şuan kullanıyorum memnunum hiç sızdırmıyor pişik de yapmadı.

Memeyi kendi bırakana kadar emiyor. Gece daha kısa uykulu olduğu için en fazla 10 dk. Gündüz 20 dk, yarım saat, 10 dk. 1 saat canı ne kadar isterse bir de üstüne meme de kestiriyor. Gündüz uyumazsa daha sık emmek istiyor öyle kafam karışıyor aç mı tok mu anlamıyorum kusuyor falan. Yani karmakarışık sadece gece düzenli uyanıp emiyor. Gündüz pek anlamıyorum hangi aralıklarla emdiğini. Ayağımda durmadan sallarsam gündüz o şekilde uyuyor. Büyüdüler artık aç olsa her türlü emecek

Emzirdikten sonra sağa sola sürekli kafasını çevirip etrafı izliyorsa tam doymamış oluyormuş Google'dan baktım bu gün. Gece 3 gibi kaka yaptı o sırada 2 saat önce sütümü sagmistim emince uyuyor gibi yapıp yatağına koyunca yarım saat 40 dk uyuyup üst üste emdi. Sabaha kadar böyle devam etti .Sonra sabah 11 dayanamadım sagdigim süt vardı 100 cc verdim uyudu hemen . Demekki doymamış tam dedim kendi kendime. Böyle durumlarda sagdigim süt işime yarıyor ama stok yapmakta zorlanıyorum memeyi boşalttığı için. Siz genelde 2 memeyimi emziryorsunuz tekmi? Ben çok dolu olunca 1 tanesi yeterli oluyor ama meme yumuşaksa ikisinide emip öyle uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…