- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
2. Ayında kaç kilo almış bebeğin canim. MasaAllah onahangi marka kullanıyorsun? benim oğlumda 6600 şuan ve 2 numara kullanıyoruz. hatta elimde 3 paket daha 2 numara var. prima 8 kiloya kadar 2 numara öneriyor.
5 - 6 saat olmuyorum. ilk zamanlar sağdığım sütlerden veriyor. birde o olmadığım gün geldiğimde göğüslerim çok dolu oluyor. sonra onlarıda sağıp dolaba koyuyorum. çok sağdığım süt yok ek gıdaya kadar bu şekilde devam etsek iyi olacak. sonrasında ek gıda falan ayarlanır.
Daha az once annem bana tarih profesoru dedi onu kanitlicam burda da:) @sumaycen le sen ayni gun dogurmadiniz onun beklenen son gunu 7 ocakti o sanirim 2 ocakta dogurdu ama takvimi degismedi oyuzden oyle kaldi:)
Bi de seni biliorm benden 3 gun sonrasin diye. Bi de T tulperde yi biliorm ayni gun dogurdugumuz icin. @sumaycen i de ayni doktorda dogurdugmz icin aklimda kalmis. Artk seneye msj atip dogumgunlerini kutlarm bebeklerinizin insallah:)
Birkaç molfix hediye vermişlerdi bana da hastanede fena değildi. primada indirim bulamazsam molfix düşünürdüm ben de.Az önce molfix bez bağladım,4 numara fakat primanin 3 numarası ile aynı boyda hatta biraz daha küçük diyebilirim almayı düşünürsen buna dikkat et derim.
Kızımda bir sürü bez denedim 2 ayda en iyisi yine prima ya gavur yapmış valla her açıdan ergonomik ama fiyat bu kadar pahalı olmak zorunda mı yani
Eşimin doğum günü7 ocakta doğum yapan var mı acep arkadaş olabiliriz
Kesinlikle sıvı kakayı taşırmado prima ve sleepy biraz kızarıklık yapmıştı primada yok. Pahalı ama napalım kuzu eti gibi hassas ciltleri.Ay sorma takip ediyorum ama inmiyor çıkıyor üstelik devlet su KDV yi kaldırsa bezden iyi olacak.Zaten kati gıdaya geçince başka beze geçeriz zira sıvı kaka şu an derdimiz
Bana sa söyleyin primadan memnun kaldım
Evet akşam taktım sabah değiştirdim bezini ne çişi taşmış ne de kakası.Zeytinyağı da sürüyorum pişik olmasın gece değişmezsem diye. Gündüz sleepy bitirmeye çalışıyorum değiştireyim dedim o ara işiyordu haralde daha açmadan bezi gözümün önünde çiş arkasından çıktı. Üst baş değiştir bir daha. Sleppy de sabahı görememKesinlikle sıvı kakayı taşırmado prima ve sleepy biraz kızarıklık yapmıştı primada yok. Pahalı ama napalım kuzu eti gibi hassas ciltleri.
Civilde indirim var hanımlar primada 2.43geliyor 144 tanesi
Neyin oluyorlar? Valla ben kızımın banyo ve uyku saati belli akşam bir yere gitmiyorum gelen de gündüz gelsin dedim. En geç 9 da uyutmaya gidiyorum odaya. Misafir de kabul etmiyorum pekDün misafir kabul etmedim. Geçen hafta pozitiflerdi. Bu hafta akşamda sana uğrarız diyor resmen müsait misin demek yok.
Eşimin yengesi ve onun gelini. Uyku saati bi kaçtımı meme falan istemiyor resmen. Akşam 8- 10 arası uyudu uyudu uyumazsa ağlıyor. Gelenide sevmiyor benm gibiNeyin oluyorlar? Valla ben kızımın banyo ve uyku saati belli akşam bir yere gitmiyorum gelen de gündüz gelsin dedim. En geç 9 da uyutmaya gidiyorum odaya. Misafir de kabul etmiyorum pek
Mümkün değil göremezsin 2 saatte bile sızdırdı benim hadi gece üstünü değiştir açılsın uykusu bu sefer uyutmaya çalış.Evet akşam taktım sabah değiştirdim bezini ne çişi taşmış ne de kakası.Zeytinyağı da sürüyorum pişik olmasın gece değişmezsem diye. Gündüz sleepy bitirmeye çalışıyorum değiştireyim dedim o ara işiyordu haralde daha açmadan bezi gözümün önünde çiş arkasından çıktı. Üst baş değiştir bir daha. Sleppy de sabahı göremem
Genelde 15 dk bazen 10 dk bazen yarım saat değişiyor sık emerse az emiyor genelde sık emiyor zatenKizlar bebeklerniz kac dakima emiyo. Sabah 9bckta emzirdm 11bcka dogru bi uyudu 12de uyandi emmek istedi tek memeden 10 dk ya emdi ya emmedi. Daha verdm almadi da ama sut vardi sikinca fiskirdi. Yine uykusu var da uyumadi gibi geldi. Tok diye emzirmiorm ama kafam karisti belki de yagli sutu alamadi mi diye
Dün misafir kabul etmedim. Geçen hafta pozitiflerdi. Bu hafta akşamda sana uğrarız diyor resmen müsait misin demek yok.
Eşimin yengesi ve onun gelini. Uyku saati bi kaçtımı meme falan istemiyor resmen. Akşam 8- 10 arası uyudu uyudu uyumazsa ağlıyor. Gelenide sevmiyor benm gibi
Bana bir arkadaş elinde kalan 2 numara minies i verdi şuan kullanıyorum memnunum hiç sızdırmıyor pişik de yapmadı.Birkaç molfix hediye vermişlerdi bana da hastanede fena değildi. primada indirim bulamazsam molfix düşünürdüm ben de.
Bir de migrosun miniesini çok övüyorlar ama denemeye değer mi bilemedim kullanan var mı?
Memeyi kendi bırakana kadar emiyor. Gece daha kısa uykulu olduğu için en fazla 10 dk. Gündüz 20 dk, yarım saat, 10 dk. 1 saat canı ne kadar isterse bir de üstüne meme de kestiriyor. Gündüz uyumazsa daha sık emmek istiyor öyle kafam karışıyor aç mı tok mu anlamıyorum kusuyor falan. Yani karmakarışıkKizlar bebeklerniz kac dakima emiyo. Sabah 9bckta emzirdm 11bcka dogru bi uyudu 12de uyandi emmek istedi tek memeden 10 dk ya emdi ya emmedi. Daha verdm almadi da ama sut vardi sikinca fiskirdi. Yine uykusu var da uyumadi gibi geldi. Tok diye emzirmiorm ama kafam karisti belki de yagli sutu alamadi mi diye
Oy maşallah ben tırnaklarını bu kadar derin kesmeye KorkuyorumEki Görüntüle 3023489
Bu tırnakların kiri nedir yasanırsın sabahtan akşama kadar dışarda toprak oynuyor
Yok kız bu kesilmemiş haliydi şimdi kestim gitti kirler deOy maşallah ben tırnaklarını bu kadar derin kesmeye Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?