2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
S sumaycen
Bizim bebeler aynı gün doğmuş ya yeni fark ettim .Bende aynı gün doğan başka bebek varmi acaba diyodum ki varmış
annen çok haklıymış:)) evet ben 02.01.2022 de doğurdum. ama beklenen tarih 07.01.2022 di . keşkede bekleseydik. doktor doğduktan sonra bu bebek biraz daha beklermiş dedi.
2 numara sıktı bacaklarda ve sızma yapmaya başladı. Sızınca 3 numaraya geçtim. Prima kullaniyor .Bunlarda bitince 4 numaraya geçerim o zamana 7 kg olmuş olur sanırım .
anladım canım. şimdilik bizde çok sızma yok. ve dediğim gibide elimde 3 paket daha 2 nuamra var. ondan sonrada 4 paket
numara:)) neyse elimde kalırsa kardeşimin bebeği olacak ona veririm.
2. Ayında kaç kilo almış bebeğin canim. MasaAllah ona

tam 2. ayında gidemedim. bir 5 gün sonra gittim 1150 gr almış. normalde iyi almış. ama düzgün bir şekilde emmiyor. 3-5 dakika maksimum emiyor. isterdimki şöyle 10 -15 dakika soluksuz emsin ama nerdee:)

Bugun dogum sonrası kontrol ıcın gıttım alttan baktı dr ben şokkk. Dogum yaptıgım dr sadece gebe takıbı yapıyormuş sonrasındakı ki kontrol ııcn baska hastaneye gittim mecbur. Enfeksıyon varmıs biraz ama emzırdıgım ıcın fıtıl veremedi laktamin diye bırsey verdi o neyse

Doğumdan sonra 5. Gün kontrole gitmiştim ben sonradan çağırmadı beni. Gitmek mi gerekiyor?

Kizlar esim pozitif cikti dun biraz bogazi agriyodu gece de atesi cikti sabah test yaptirttm gribim diye tutturdu ama pozitif cikti ben de yaptirdm aksam cikacak sonucum. Pozitif olanlar nasil yapmisti emzirirken maske takaym diyorm ama sonucta gece de yanimda yatiyo bebek oda ayiramam ki suan onunla. Negatif ciksan da kendini pozitif kabul et demis dr. Bakalm hem esime hem bebege nasil bakicam insallah ben de kotu olmam.

Gecmıs olsun canım benim eşim gecen hafta pozıtıf tı ertesıngun gıttı test vermeye yani hastayken bıraradaydık cocuklar hep babaylaydı aksam, ama enteresandır bızde bırsey yok gercı oglumun bıraz burnu tıkalı 1 haftadır ama bilemiyorum kovıd mıydık degıl mıydık. Bızde sadece eşim 7 gun odadan cıkmadı oyle yaptık. Insallah size bulasmadan sorunsuz atlatırsınız

Valla ben de 40. Günümde gittim vajinal kuruluk var dedi iki farklı tür fitil ve hap verdi. Onları kullanıyorum. Vajinal bölgede kaşınma vardı onun içinde iki krem verdi. Vajinal kuruluk com emzirdigim icinmis. İki üç aya da smear verecegim

Bebeği maskeli emzirirsin .İnşallah esinde ağır geçirmez,ben çok ağır geçirdim eşim de benden sonra pozitif oldu ama o daha iyiydi. Kızıma ve oğluma bir şey olmadı .
Esinde maskeli dursun .Bebekler anne sütü aldığı için korunuyor demişti bana doktor.

Ya benim dr maskesiz ayni odada uyursan bebegine de gecer demis nasi yapicam sen odayi ayirmis miydn bebeginle?

Merhaba kizlar. Bebeklerinize az dahi olsa su veriyir musunuz yani verdiniz mi ya da hangi durumda verdiniz?

Ya benim dr maskesiz ayni odada uyursan bebegine de gecer demis nasi yapicam sen odayi ayirmis miydn bebeginle?

Ben odayı ayiramadim çünkü 2 çocuk var ,bebek için eşimden destek istediğim zamanlar olacaktı. Birbirimize çok yaklaşmadik, yemekleri ben yaptim ,aynı sofrada yemek yedik .Sadece bebeği maskeli emzirdim onun dışında kucakta da gezdi yapabileceğim hiç bir şey yoktu ama çok şükür bir şey olmadı .Çok küçükler daha temassız olmuyor ki ayni odada yatmazsan bile emzireceksin gaz çıkaracaksın .Bebeklere kolay kolay bir şey olmaz ama taşıyıcı olur demişti doktor hatta dün gidince yine sordum böyle bir şey olursa ne yapacağım diye emzirmeye devam edeceksin bir şey olmaz dedi.

Yok cnm esinle demiorm bnm dr bebekle odayi ayir demis de onu sordm. Ayni odada maskesiz uyursan gecer bebegine demis

çok geçmiş olsun.

Hunharca emip ardından hıçkırık gelmişse bir çay kaşığı vermisligim oldu ama sık sık degil .Mama alıyorsa eğer su vermek gerekebilir.
Ya benimki gecenlerd çok gergindi bir de maflor+ veriyorum damla pütürlü pütürlü zaten. Ağzını açık kapatiyirdu ve kuruydu ağız içi. Kaynamış soğumuş içme suyunu bir çay kaşığın dan daha az verdim hemen sakinlesip uyudu çok sasirdim

Damla kalıntısı falan mi kaldı acaba .Yani vermeyin diyorlar ama arada minnak su vermekten bir şey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…