2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gazdan dolayı öyle yapıyordur muhtemelen.. İki üç dakika kaldırıp gaz çıkar sonra tekrar meme vermeyi dene..

Bizde de tam aynı saatler canım. 6’da başlıyor bizimki genelde 9’a dek ağlayıp duruyor.

Sizin bebekleriniz de bazen düdük gibi ötüyor mu? O ses neden çıkar ki
Sorma ya doktora mı gitsem bile dedim bazen düdüklü gibi arada ses çıkarıyo
Ya kızlar sizinkiler de ellerini emiyor mu gören bu çocuk aç kalmış der emziriyorum koyuyorum yerine uyuyo on dk sonra kalkio ellerini emio kilo alımı iyi süt var eminim doyuyo bu nedendir emzikte almio
Sadece elini olsa iyi gaz çıkarmak için kaldırıyom bi bakıyom omzum şap şap ses geliyo sonra öğürüyo kumaşları yala yala yünlü hırka giydim ayy giymez olaydım hem tiksiniyo hem yalamak istiyo

Ramazanda oruç tutacak mısınız?
Süt olsun diye onu yiyeyim , bunu içeyim derdindeyim sürekli o yüzden tutmayacağım bu sene. Geçen sene de ramazanın ortasında hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman da tutmayı bırakmıştım. Sütüm azalır kesin tutarsam , enerji de kalmaz bebekle ilgilenicek.

Aynen ellerini, omzumu şap şap yalıyor. Elinden midesi bulanıyor öğürüyor çok komik

Ben de tutarım sanıyordum ama bize enerji lazım, bebek daha küçücük ve sütün kalitesi de önemli şu zamanda

Size ne ilaç verildi bizde çok kötü kulak çekiyo saç çekiyo ağrıyo belliki pedifenle toz ilaç verdi bize 10 gün kullancaz bakam inşallah tez zamanda geçer çok zor yırtıyo

Ya ben butun o ates basmalari normal bisey lohusalik saniodm emzirmekten diodm valla usumeyi ozledm ben usuyen bi insandm en kalin pijamalari ustune yorgan cekerdm smdi ince gecelikle terliom hamileyken de boyleydm.
Lohusalar üşür kan kaybettiği için fln derler kanda kaybettim ama çok terliyom sebebi ne herkes mi böyle

Herkese merhaba bir süredir gelemedim umarım herkes iyidir. Geçen haftayı çok yoğun geçirdim bebeğimle bile ilgilenemedim doğru dürüst o hengamede kızımın bezini değiştirirken vajinasında bir farklılık sezmiştim aklımdan çıkmış bikaç gün önce aklıma düştü inceleyince vajinal yapışıklık oluştuğunu gördüm çok üzüldüm ve korktum. Doktora götürdüm çocuk cerrahına yönlendirdi orada ufak bir operasyon ile açtılar hemen yapışıklığı malesef 2 yaşına kadar tekrarlama durumu varmış. Takdir ettiler birçok anne vajinada idrar çıkacak yer kalmayacak şekilde kapanana kadar farketmiyor bu durumu erken fark etmeniz çok iyi olmuş dediler. Sizlerede yazmak istedim sık sık kontrol edin umarım kimsenin başına gelmez

Geçmiş olsun gerçekten iyi fark etmişsiniz.

4. Ayda ne var kız

Neresine bakacaz tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…