- 1 Haziran 2018
- 5.338
- 16.443
- 248
2 mile geçebilirsin fazla zaman geçmeden o da faZla ağır gelmezLeslie yapanlar haftada kac gun yapmak gerekir ben dun basladim 1 mil ile bugun de aynen devam ettim .Ne zaman yükselteyim
Gazdan dolayı öyle yapıyordur muhtemelen.. İki üç dakika kaldırıp gaz çıkar sonra tekrar meme vermeyi dene..Ya bu memeye gelirken ağlamaktan nasıl vazgeçirebilirim? Karnı açken ağlamıyo, emdikten sonra hala aranıyo ben de tekrar veriyorum. Bas bas bağırıyo. Tamam emme diyorum dili hep dışarda emme hareketleri yapıyo. Ay beynim yandı
Yok ya ben tutarm saniyodm ama sutun azalmasini gectm okdr uykusz uyku surekli bolunuo bi de sahura kalkamam gbi gelio. Gun icinde ztn orucluyken uykulu oluyom bi de smdi hic duramam. Borc olsn artik ins telafi edermRamazanda oruç tutacak mısınız?
Ben tutmayı düşünüyorum benim oğlan gece 5 gibi uyuyo zaten sahur kocaelide 5te akşam 7 nasıl olur bilmiyorum çok acıkıyorum ama Allah yardım eder sanırımRamazanda oruç tutacak mısınız?
Bizde de tam aynı saatler canım. 6’da başlıyor bizimki genelde 9’a dek ağlayıp duruyor.Kızım da her sabah 06:00-06:15-07:30 ıkınmaktan uyuyamıyor kakasını yapmaya çalışıyor. Kurulu saat gibi her sabah böyle. Bu gece bir de gazını çıkartmama rağmen aynısı oldu. Gece sıkıntı yok biraz kıvranıp uyuyor, sabah olanlar oluyor
Sorma ya doktora mı gitsem bile dedim bazenSizin bebekleriniz de bazen düdük gibi ötüyor mu? O ses neden çıkar ki
Yok mümkün değil sütüm azalır kesilir falan vebaline giremem bebeğin şimdi zaten izin de vermiş rabbim emzirenler tutmayıp sonr borç olabiliyo inş sonra kışın kaza ederimRamazanda oruç tutacak mısınız?
Süt olsun diye onu yiyeyim , bunu içeyim derdindeyim sürekli o yüzden tutmayacağım bu sene. Geçen sene de ramazanın ortasında hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman da tutmayı bırakmıştım. Sütüm azalır kesin tutarsam , enerji de kalmaz bebekle ilgilenicek.Ramazanda oruç tutacak mısınız?
Aynen ellerini, omzumu şap şap yalıyor. Elinden midesi bulanıyor öğürüyor çok komikSorma ya doktora mı gitsem bile dedim bazendüdüklü gibi arada ses çıkarıyo
Ya kızlar sizinkiler de ellerini emiyor mu gören bu çocuk aç kalmış der emziriyorum koyuyorum yerine uyuyo on dk sonra kalkio ellerini emio kilo alımı iyi süt var eminim doyuyo bu nedendir emzikte almio
Sadece elini olsa iyi gaz çıkarmak için kaldırıyom bi bakıyom omzum şap şap ses geliyo sonra öğürüyo kumaşları yala yala yünlü hırka giydim ayy giymez olaydım hem tiksiniyo hem yalamak istiyo
Ben de tutarım sanıyordum ama bize enerji lazım, bebek daha küçücük ve sütün kalitesi de önemli şu zamandaSüt olsun diye onu yiyeyim , bunu içeyim derdindeyim sürekli o yüzden tutmayacağım bu sene. Geçen sene de ramazanın ortasında hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman da tutmayı bırakmıştım. Sütüm azalır kesin tutarsam , enerji de kalmaz bebekle ilgilenicek.
2 mile geçebilirsin fazla zaman geçmeden o da faZla ağır gelmez
Haftada 3 gün cok iyi olur bence
Ramazanda oruç tutacak mısınız?
Size ne ilaç verildi bizde çok kötü kulak çekiyo saç çekiyo ağrıyo belliki pedifenle toz ilaç verdi bize 10 gün kullancaz bakam inşallah tez zamanda geçer çok zor yırtıyoAcil doktoruna gittik üşütmüştür o kulağa vurmuştur banyoda su kaçırmayla olmaz dedi. Burnunu düzenli açmamı söyledi. Bir de antibiyotik yazdı ama ateşi olmazsa başlamayın dedi. Sadece fitil kullandım akşam o güzel uyuttu sonunda.
Lohusalar üşür kan kaybettiği için fln derler kanda kaybettim ama çok terliyom sebebi ne herkes mi böyleYa ben butun o ates basmalari normal bisey lohusalik saniodm emzirmekten diodm valla usumeyi ozledm ben usuyen bi insandm en kalin pijamalari ustune yorgan cekerdm smdi ince gecelikle terliom hamileyken de boyleydm.
Ben de bazen gece şapır şupur sesine uyanıyorum bakıyorum elini emiyor ağlasana be çocuğum acıktım diye uyandırsanaEl emme konusu bizde de var doktor demisti hepsi cikiyor salya da artacak demisti oda var .Gece kalkinca cok cok emiyor parmagini aglamaz ise o coklatma sesine kalkiyorum
Geçmiş olsun gerçekten iyi fark etmişsiniz.Herkese merhaba bir süredir gelemedim umarım herkes iyidir. Geçen haftayı çok yoğun geçirdim bebeğimle bile ilgilenemedim doğru dürüst o hengamede kızımın bezini değiştirirken vajinasında bir farklılık sezmiştim aklımdan çıkmış bikaç gün önce aklıma düştü inceleyince vajinal yapışıklık oluştuğunu gördüm çok üzüldüm ve korktum. Doktora götürdüm çocuk cerrahına yönlendirdi orada ufak bir operasyon ile açtılar hemen yapışıklığı malesef 2 yaşına kadar tekrarlama durumu varmış. Takdir ettiler birçok anne vajinada idrar çıkacak yer kalmayacak şekilde kapanana kadar farketmiyor bu durumu erken fark etmeniz çok iyi olmuş dediler. Sizlerede yazmak istedim sık sık kontrol edin umarım kimsenin başına gelmez
4. Ayda ne var kızAh ah gebeliğim stresli gecti oğlum öyle zor öyle zordu ki zira anneme komşu gelmeme bile neden oldu güzelim semtten tasinmak zorunda kaldik o derece sinir sistemim bozulmuştu hic unutmuyorum 17-18 saat uyumadi bir gun gece yarisi anneme gelmistik ayakta sallama kucakta hoplatma carsafta sallama hele bir gun carsafi duvara carpasim geldi uyumaz allah uyumaz ,ama sonra sonra oturdu bazi seyler su an cok akilli ve erkek cocuklarina kiyasla sakinAllah yüzüme bakti bu defa ama bende acayip rahatım bunda digerinde esimle boşanacaktik kafaya bak
Bunda gebelik guzel gecti ,basima gelecekleri bildigim icin bastan rahattim zaten ,çocuğun fitratıyla da alakali galiba biraz da annenin ruh hali .Doğduğundan beri hic meme de ya da kucakta uyutmadim emzirip gaz cikarip yatağına koyuyorum ,emzik büyük rahatlik oluyor aglarsa kucak sonra yeniden yatak derken uyuyor.Ama cok asiri gazli bir bebek olmadigi icin sakinliğini koruyor genel olarak.
Ama 4.aydan da korkmuyor degilim
Neresine bakacaz tam olarakHerkese merhaba bir süredir gelemedim umarım herkes iyidir. Geçen haftayı çok yoğun geçirdim bebeğimle bile ilgilenemedim doğru dürüst o hengamede kızımın bezini değiştirirken vajinasında bir farklılık sezmiştim aklımdan çıkmış bikaç gün önce aklıma düştü inceleyince vajinal yapışıklık oluştuğunu gördüm çok üzüldüm ve korktum. Doktora götürdüm çocuk cerrahına yönlendirdi orada ufak bir operasyon ile açtılar hemen yapışıklığı malesef 2 yaşına kadar tekrarlama durumu varmış. Takdir ettiler birçok anne vajinada idrar çıkacak yer kalmayacak şekilde kapanana kadar farketmiyor bu durumu erken fark etmeniz çok iyi olmuş dediler. Sizlerede yazmak istedim sık sık kontrol edin umarım kimsenin başına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?