Böcek gibi omzuma konup uyuyor çok seviyorumÇocuğu en rahat sadece ayakta yürüyerek uyuyan var mı aranızdaspor yapıyorum sayesinde 6 kiloluk dumbellla ayakta sallayarak bile çok zor uyuyo memede de uyur gibi oluyo ama dalmakta zorlanıyo.. gündüz uykuları da bölük pörçük uyudu sandım 2 defa mırmırlayarak uyandı
4. Ayda ne var kız
Ağzından yel alsın kız mübarek geceBir devrin kapanip baska devrin acilmasitüm bildiklerimizi unutacaz .Meme redleri ,uyku bozukluklari düzen bozulmalari ve daha bir cok sey .
Bilmiyordum ama olabilir çnk çok sık görüyorımKalanın Yeşil olma sebeplerinden biri de bebeğin ağırlıklı olarak onsutle beslenmesiymis. Sütun tayzikli gelmesi de bebeğin daha çok onsutle beslenmesine ve kakasını yeşil olmasına neden olabiliyormuş.
Nasıl olduOff ztn beni de en cok o uzuyo acaba neresi agrio bogazi mi agriyodr eklemleri mi agliyodr gunlerdir ilk kez dun gece guzel uyudu hatta masallahlik uyudu onceki gunler hep aglamali surekli uykusu bolunuyodu kucagmdan inmiyodu kesin bi yerleri agriyodu yavrumuncok ihtiyaci vardi uyumaya sukur dun gece uyuyabildi ama hala tabi tam saglikli hali yok sanki hiriltisi var gbi boyle sesi genzinden geliyo gibi hissediyorm.
3 saate çıktı bizim emme aralığı. Gecede 4 5 saati buluyor ilk uykudan sonrasıSabah 7:30 da emzirdim 9:30 da uyuttum sallayarak. Acaba kaçta acıkıp ağlar onu deniyorumgündüz acıkma aralıklarını çözmeye çalışıyorum 2 saatten uzun mu tok duruyor acaba gündüz
6. Ayda başlıyor. O karanfil yağıda zehir gibi bir şey bende varBi nefes alsaydık kaçıncı ay başlıyor diş çıkarmadiş ağrısı kaşıntısı için güzel bir tarif var paylaşıyorum
Canım ilk çoculta 40 ı çıktı ramazan girdi hepsini tuttum adette olmadık diye sütüm çok az azalıyodu yani sahur iftar çok destekli yersen tutuluyor birde haziran orucuydu. Geçen sene hamileykende tuttum 30 gün. Bu senede tutarım bir aksilik olmazsa.Ramazanda oruç tutacak mısınız?
Vajina girişine bakacaksın ilk oradan başlıyor yapışıklık iç dudaklara doğru ilerliyor mavi yada beyaz bir çizgi oluşuyor birleşim yerinde bizimki maviydiNeresine bakacaz tam olarak
Bizde vitasanol kullanıyorduk şimdi ocean aldık bir fıs gazda çok problem yaşamadığımız için çok şükür probiyotik gerek yok tekrar almaya dediBugun 2. Ay kontrolumuz vardı. Rota ve Menenjit ıcın 3. Ayda konusalım dedı, göz muayenesini yaptı dr retinaya bakıyoruz tümör vs var mı dıye.
En ideal Sunnet zamanı 1-2 yaş dedı kafam karıstınormalde daha erken yaptırın yoksa 6 dan sonra demiyorlar mı?
D. Vıtamını vıtasanol kullanıyordum sımdı dr ocean 400 tek puf ya da 3 damla dedı. Bıfıdrop kullanıyordum 1 aydır Probıyotık 3. Ay bitimine kadar kullanalım fayda gorduysen dedı kı kesınlıkle gorduk faydasını. Paylasayım ıstedım sizlerle fıkır acısından
Bugun 2. Ay kontrolumuz vardı. Rota ve Menenjit ıcın 3. Ayda konusalım dedı, göz muayenesini yaptı dr retinaya bakıyoruz tümör vs var mı dıye.
En ideal Sunnet zamanı 1-2 yaş dedı kafam karıstınormalde daha erken yaptırın yoksa 6 dan sonra demiyorlar mı?
D. Vıtamını vıtasanol kullanıyordum sımdı dr ocean 400 tek puf ya da 3 damla dedı. Bıfıdrop kullanıyordum 1 aydır Probıyotık 3. Ay bitimine kadar kullanalım fayda gorduysen dedı kı kesınlıkle gorduk faydasını. Paylasayım ıstedım sizlerle fıkır acısından
Daha ne kadar bozulabilir bir düzen acabaBir devrin kapanip baska devrin acilmasitüm bildiklerimizi unutacaz .Meme redleri ,uyku bozukluklari düzen bozulmalari ve daha bir cok sey .
Ben ctesi günü yaptiriorum cnm sünneti doktorumuz erken önerdi bizde erken istiyorduk bakalım nasıl olacakBugun 2. Ay kontrolumuz vardı. Rota ve Menenjit ıcın 3. Ayda konusalım dedı, göz muayenesini yaptı dr retinaya bakıyoruz tümör vs var mı dıye.
Bizim sorunumuz kulak değil atak haftası çıktı :/ ondan ötürü bir ilaç kullanmadık… çok geçmiş olsunSize ne ilaç verildi bizde çok kötü kulak çekiyo saç çekiyo ağrıyo belliki pedifenle toz ilaç verdi bize 10 gün kullancaz bakam inşallah tez zamanda geçer çok zor yırtıyo
Ben de bilmiyordum hiç duymadım annemlerden falan bunu. Ama mantıklı olabilir o deriyle içindeki pipi arasında idrar kalıyordur enfeksiyon yapmasın diye. Geçen hafta oğlum sünnet oldu resmen pipiden büyük deri alındı. Bir doktora sormak gerekir o yıkama durumunu yanlışlıkla hasar verilmesini de amanBı de kızlar erkek cocuklarında banyoda Sunnet derisini zorlamadan hafıfce ittirerek Temizlenmesını saglamak gerekiyormuş ben bılmıyordum benım gıbı bilmeyen vaarsa arastırsın canlar
Ellerini tanımaya çalışıyor ilginç ama bebekler doğduğunda ellerinin kendine ait olduğunu bilmezmiş o yüzden elleri kafasına çarpıp uyanırmış 2-3 aylıkta ellerini tanımaya başlıyor o yüzden ağzında elleriYa kızlar sizinkiler de ellerini emiyor mu gören bu çocuk aç kalmış der emziriyorum koyuyorum yerine uyuyo on dk sonra kalkio ellerini emio kilo alımı iyi süt var eminim doyuyo bu nedendir emzikte almio
Doktor bir haftalikken dogum kilosunun uzrine cikmis uyandirmana gerek yok uyku da yemek kadar onemli bebek icin dedi. Ben uyandirmiyorum 3 haftalik bebegimi. Bir kac defa 4-5 saat uyuyup emmedigi oldu, uyaninca emdi. Benim tartmama gore 21 gunde 800gr almis.Kızlar 51 günlük çocuğum 3 saatte 1 yiyor artık gece uykusu çok bölünmesin diye 4 saatte çıkarsam sıkıntı olur mu acaba zor uyanıyor yedirmekte zorlanıyorum 4 saat olsa biraz acıkır iştahla yer diye düşündüm bu konuda bilgisi olan yönlendirirse sevinirim
4. Ayda uyku gerilemesi var diye biliyorum ki uykumuz zaten bozuk bizimBir devrin kapanip baska devrin acilmasitüm bildiklerimizi unutacaz .Meme redleri ,uyku bozukluklari düzen bozulmalari ve daha bir cok sey .
Ağzından bal damlıyor düzene girer inşallah bizimde yaAğzından yel alsın kız mübarek geceyok ya benim ilkinde 4. Ayda tam düzene girmişti uykuları.
Kilo alımı iyiyse olabilir dedoktoruna danış bence.Kızlar 51 günlük çocuğum 3 saatte 1 yiyor artık gece uykusu çok bölünmesin diye 4 saatte çıkarsam sıkıntı olur mu acaba zor uyanıyor yedirmekte zorlanıyorum 4 saat olsa biraz acıkır iştahla yer diye düşündüm bu konuda bilgisi olan yönlendirirse sevinirim
Acıkınca kendi uyanır normalde. Doktoruna danış ona göre denersin. Seninki uykucu maşallahKızlar 51 günlük çocuğum 3 saatte 1 yiyor artık gece uykusu çok bölünmesin diye 4 saatte çıkarsam sıkıntı olur mu acaba zor uyanıyor yedirmekte zorlanıyorum 4 saat olsa biraz acıkır iştahla yer diye düşündüm bu konuda bilgisi olan yönlendirirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?