2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
T tulperde bende ayağımda sallarsam uyuyor anca beşikte gündüz yatmıyor. Ya da memede uyuyor. Q Queen of the North Şanslısın uyku konusunda
Aynen Q Queen of the North ikinci cocuktan once kime ne iyilik yaptiysan allah yuzune bakmis:)
Ben bu hafta memede uyutma isini biraktirmaya calisiyorm en azndan gunduz uykusunu memesiz deniyorm 10. Haftadan snr aliskanlik kazanmaya baslarlarmis gerci bu sefer de kucagmda sallamaya alistirmis oluyorm ama:) dun instagramda uyku egitimi sayfasi buldm kesinlikle 5 ay dolunca uyku egitimi vermeye karar verdm aglatmadan kim west yontemi. Gerekirse yardim alicam

Uyku işini ben kızımda da becerememiştim çok yıprandım 2 yıl bunda yine berecemiyorum artık 2 yılı gözden çıkardım bunda da.

Ayağımda sallamayı da denedim durunca uyanıyor sen nasıl yapıyorsun hiç durmadan sallıyo musun?
Eskiden kucağımda uyurdu en azından artık o da yok.
Aynen durmadan yavaş yavaş sallıyorum. Tabii böyle evde bir şey yapamıyorum. Öğlen kız kardeşim geliyor her gün. Emziriyorum sallıyor oynatıyor derken akşam oluyor. O ara işimi yapıyorum. Sallarken 1 saat uyuyor ya da 2 saat. Gece uykusuna geçsin uyanmasın diye de 1 buçuk saate yakın sallıyorum öyle beşiğe koyuyorum uyanmıyor. Öyle gündüz pış pış yapayım da uyusun yok. Sallarken dinleniyorum ya da gece uykusuna geçince ya da kardeşim sallarken. Yalnız çok zor

Gündüz araliksız 3 saat bazen 4 saat bile uyuduğu oluyor.Fazla uyursa kalktiktan sonra ayik kalma suresi uzuyor ama keyfi yerinde olunca oyalaniyor.
Eyyy masallahhhh tuu tuuuu. Benimki gunduz 2 kere yarim saat uyuyor sonrasi kabus kabus gececek bi yurutec zamani gelse diorum wala en azindan muzurluk yaparken sesi cikmaz en azindan tezgah ustunu toplayabilirim yahu

Eyyy masallahhhh tuu tuuuu. Benimki gunduz 2 kere yarim saat uyuyor sonrasi kabus kabus gececek bi yurutec zamani gelse diorum wala en azindan muzurluk yaparken sesi cikmaz en azindan tezgah ustunu toplayabilirim yahu

Benimki de gündüz uyursa gece, gece uyursa gündüz uyumuyor. Uyku düzenimiz yine gündüze kaydı.
Çocuk gece uyuyorsa gündüz uyumuyor diye dert etmeyin gece uykusuz kalmak daha sinir bozucu.

Hayırlı kandiller taze anneler bugünler hürmetine bizim gibi evlat isteyen bekleyenlere nasip olsun hasta kullarına şifalar ihsan eylesin darda sıkıntıda olanlara kolaylıklar ihsan eylesin

Eklentiler

• IMG_20220317_105548.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 36
T tulperde bende ayağımda sallarsam uyuyor anca beşikte gündüz yatmıyor. Ya da memede uyuyor. Q Queen of the North Şanslısın uyku konusunda

Maşallah.. Nasıl uyutuyorsun peki de 4 saat uyuyabiliyor?

Ah ah gebeliğim stresli gecti oğlum öyle zor öyle zordu ki zira anneme komşu gelmeme bile neden oldu güzelim semtten tasinmak zorunda kaldik o derece sinir sistemim bozulmuştu hic unutmuyorum 17-18 saat uyumadi bir gun gece yarisi anneme gelmistik ayakta sallama kucakta hoplatma carsafta sallama hele bir gun carsafi duvara carpasim geldi uyumaz allah uyumaz ,ama sonra sonra oturdu bazi seyler su an cok akilli ve erkek cocuklarina kiyasla sakin Allah yüzüme bakti bu defa ama bende acayip rahatım bunda digerinde esimle boşanacaktik kafaya bak

Bunda gebelik guzel gecti ,basima gelecekleri bildigim icin bastan rahattim zaten ,çocuğun fitratıyla da alakali galiba biraz da annenin ruh hali .Doğduğundan beri hic meme de ya da kucakta uyutmadim emzirip gaz cikarip yatağına koyuyorum ,emzik büyük rahatlik oluyor aglarsa kucak sonra yeniden yatak derken uyuyor.Ama cok asiri gazli bir bebek olmadigi icin sakinliğini koruyor genel olarak.

Ama 4.aydan da korkmuyor degilim

İyi 2.ye cesaret edebilmişsin ben 2.yi hiç istemiyorum ama eşim istiyor hem de erkek olsunmuşmuş.Erkek olsaymış kız istermiş.Siparişle geliyor sanki Kızıma yaramaz diyemem de, bağımlı olma durumu beni çok zorladı. Ev de beni bunalttı. Her şeyden soyutlandım sanki, doğumdan öncesi rüya gibi geliyor. İşime de dönmüyorum kendim büyütmek istiyorum. Diğer türlü de zaten bakıcıya bırakmaz hayatta eşim Annesi de bakamaz. Benim annem şu an burda ki evinde ama sürekli burda durmayacak. Havalar düzelince insan içine karışırız diye düşünüyorum

Havalarda mubarek isinmiyor ist s gene kar geliomus

Aman unuttum gitti 2.yi yaptik bak sende unutursun kardessiz olmaz beni de oyle kandırdılar ama pisman degilim ya.Iyi ki yapmisim .Ev cok basiyor gercekten ama yaza dogru buyurler rahat cikariz disari
Havalarda mubarek isinmiyor ist s gene kar geliomus

Allahım ne gunah isledik havalar isinmadi bi

He wala yaaa heves ediyorum cikarim bol bol die oglan tutturuyor okula sen birak die ama gidemiyorum zaten kizin burunu akiyor gibi...
Gecen bir kac kere kv ye biraktim ciktim her dondugumde eve cocuk misil misil uyuyor dedim nasi beceriyorsun aa hamak besige kotuyorum aglayinca salliyorum uyuyor dedi ulan ben yapiyorum uyumuyor dun farkettim ki hamakta cocugu ucurarak salliyor hamagin ayaklari yerden kalkiyor o derece bagirta bagirta katila katila agliyor cocuk aldim elinden... Demek ben yokkende cocuk aglaya aglaya bakio care yok ya bayiliyor ya uyuyor daha ona da birakip cikamam bir yere cocugumu

Sersemlikten uyuyor demek ki nasil babaanne ya

Sersemlikten uyuyor demek ki nasil babaanne ya
Bilmiyor bilmiyor cocuk bakmayi bilmiyor resmen tek bildigi kulaginin dibinde ince sesle bagira bagira ninni solemek ve sallamak cocugum helak oluyormus meger aslinda kotu niyetle yapmiyor biliyorum sadece zarar gorebilecegini dusunmuyor tek bildigi biseyolmaz ne desem bisi olmazzzzzz suan cocuk hamak besikte durmuyor koydugun an yaygara cikiyor korkmus belli elini tutarak 2 3 dk cok hafif sallayarak alistirmaya calisiyorum yuzune gulumsuyorum konusuyorum agu flan derken 2 3 dk duruyor icinde anca oysa ona koyunca azda olsa oyalanir gece onda sallayarak uyurdu unutur insallah.

Çocuğu en rahat sadece ayakta yürüyerek uyuyan var mı aranızda spor yapıyorum sayesinde 6 kiloluk dumbellla ayakta sallayarak bile çok zor uyuyo memede de uyur gibi oluyo ama dalmakta zorlanıyo.. gündüz uykuları da bölük pörçük uyudu sandım 2 defa mırmırlayarak uyandı

Benimki de gündüz uyursa gece, gece uyursa gündüz uyumuyor. Uyku düzenimiz yine gündüze kaydı.
Çocuk gece uyuyorsa gündüz uyumuyor diye dert etmeyin gece uykusuz kalmak daha sinir bozucu.
Aslında bilinenin aksine gündüz uyumayan bebek gece de uyumazmış. Gündüz uyuyan gece rahat uyurmuş öyle diyorlar ama bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…