2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın hanımlar Aşıdan kaynaklı huzursuzluk kaç gün sürdü sizde üçüncü günümüz bebeğim hala huzursuz

Günaydın anne sütü ile besleniyorsa normal 10 güne kdr eğer çok huzursuzluğu yoksa. Bizim 4 günde bir yapıyor düzeni bu şekilde demekki. Kakasıda sulu o kdr tutmasına rağmen. Bazen gün aşırı yapıyor. Huzursuz değilse endişelenme

Böcek gibi omzuma konup uyuyor çok seviyorum
Ya sorma onu ben de cok seviyorm bgn sabah 8de gaz sancisi oldu ama uyanamadi da aglayip sancisi durunca susup uyuyodu ben de gogsume yatirdm o sekilde uyudu baya 1 saat nerdeyse ama sonra geri besigine koydm tabi uyansn artik diye alismasn yeter:)

Kendisi daha iyi ama hafif hafif bi oksurugu ve burun akintisi var hala insallah tez zamanda o da gecer

Bence işe yarayan hiçbir çözüm yok.. bende yarayan olmadı yani
Bebeğin alışması tek çözüm gibi
Benimki alıştı gibi artık eskisi kadar huysuzlanmıyo emerken

Sadece anne sütü alıyorsa normalmiş ama bundan dolayı rahatsız olduğunu düşünüyorsan zeytinyağıyla çözüm bulanlar vardı burda.

E ne güzel işte uyusun ben neredeyse 3 haftalık olduğundan beri gece hiç kendim uyandırmıyorum
Ha zaten o zamana kadar da bebeğim geceleri düzgün uyumadığından emiyordu.
Ama kilo alımı nasıl, normalse elleme uyusun..

Cnm benimki ilk ay 600 gram almisti ona ramen doktor gece uyandirma diyodu. 3 saatte bir uyandirma olayi ilk 3 4 hafta icin gecerli uyku uyuyan bebek uyandirilmaz gece. 5 saat bile dursa elleme.

Benimki de bugün 6da uyandı şimdi yeni uyudu emerken koysam uyanacak yine
2-2,5 saattir meme de uyuyor kucağımda, arada gözünü açıp bakıyor kucağımda mı diye. Diğer göğsüm şişmiş akmış. İki büklüm kaldım koltukta bende sızmışım bir ara. Az da olsa uykumu aldım

Benim sıpa horluyor gibi ya
Oksurse cikacak sanki
Burnu açık (hasta degiliz)
Ne yapılabilir bunun icin

Kızlar aile saglık merkezini aradım aşı ıcın martın son haftası yapacaz dedı ozaman 75 Gunluk falan oluyor sorun olur mu acaba? Herkesin bebegı sanki 60 Gunluk Ken yapıldı gıbı hatırlıyorum

Bizim sorunumuz kulak değil atak haftası çıktı :/ ondan ötürü bir ilaç kullanmadık… çok geçmiş olsun
Bizim hem atak hem bu nolcak bilmem çok zor atağını kaldırıyorum ama kulak ağrıyorsa içim kaldırmıyo hep eli orda içim parçalanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…