2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Meme vermeden uyusun savasini oglum kazandi. Kucagmda sallayarak uyuttm bi koydm 40 dk fln uyudu onun da 10 dakkasi yatagnda destekle pispislayarak oldu 40 dk snr uyandi tekrar dalamadi bi turlu meme de meme. Sonundq saat 2 oldu 2de uyanmasini bekliodm ztn 3 saat olmustu emzireli. aglayp meme istemeye devam edince verdm smdi orda keyif yapiyo uyukluo hoslanmiorm bu durumdan acsan em kardesm

Senin oğlan benimki gibi. Galiba erkekler Nazlı oluyor

6 buçuk kiloyla da ben çalışıyorum.
Aynen evi gezerek uyuyoruz. Annem kucağında hafif piş piş yaparak uyutuyor. Ben beceremiyorum. Bütün evi geziyoruz şarkı söyleye söyleye.

Canım kızım oyleydı ama adamına gore davranıyordu bende memede babaanne de sallanarak uyuyordu. Cok zor uykusu duzen aldı. Bunda stres yapmıyorum varsın memede uyusun ben sadece gazını cıkarmadan uyudugu ıcın uzuluyorum cunku cıglık cıgluga uyanıyor. Deniyorum ama pek cıkmıyor gazı bıdaha meme verip uyutuyorum uyuyımmcıglıkla uyanınca cıkıyor gaz
İlk cocugum dan tecrube su ki sen ne yaparsan yap cocuk kendı duzenıne uyduruyor senı 2. Cocuk ta stres yapmıyorum koyverdim gitti Allah yardım etsin

Ya memede de uyumuyo ki ztn bunu yapmaya gecen hafta karar vermistm emip emip kusmaktan uyuyamaynca en sonunda aksam 5bckta emzikle uyumustu ben de dedm bndan snr emzirmeden uyutcam. Simdi emzirmeden hemen uyuyakalio ama yarim saat snr etinden et kopariyolar gbi agliyo uyanip.

Bizimki de öyle

Ya bu memeye gelirken ağlamaktan nasıl vazgeçirebilirim? Karnı açken ağlamıyo, emdikten sonra hala aranıyo ben de tekrar veriyorum. Bas bas bağırıyo. Tamam emme diyorum dili hep dışarda emme hareketleri yapıyo. Ay beynim yandı

Midesi bulanırken gazı varken dili dışarıda olabiliyor. Aç değilse emzirmeye zorlama.

Ya kızlar sizinkiler de ellerini emiyor mu gören bu çocuk aç kalmış der emziriyorum koyuyorum yerine uyuyo on dk sonra kalkio ellerini emio kilo alımı iyi süt var eminim doyuyo bu nedendir emzikte almio
Normal cnm bu donemde ellerini kesfediyolar
Arkadaslar bebeklerimiz oral donemde suan. Her seyi agizlaryla kesfediyolar. Her yalanmada ac diye dusunmeyn. Elini emer bodysi agzina deger onu emer. Emzik emer. Ac olsa aglar bence.

Normal cnm bu donemde ellerini kesfediyolar
Arkadaslar bebeklerimiz oral donemde suan. Her seyi agizlaryla kesfediyolar. Her yalanmada ac diye dusunmeyn. Elini emer bodysi agzina deger onu emer. Emzik emer. Ac olsa aglar bence.
Elini emiyor emiyor ağlamaya başlıyor ama emzik tutsa emsin dursun memeyi emeyim akşama kadar orda uyuyayım hep böyle uyuyup bırakınca on dk sonra uyanio elini emmeye ağlamaya baslio

Ya kızlar sizinkiler de ellerini emiyor mu gören bu çocuk aç kalmış der emziriyorum koyuyorum yerine uyuyo on dk sonra kalkio ellerini emio kilo alımı iyi süt var eminim doyuyo bu nedendir emzikte almio

Ellerini iştahlı emiyor.
Hatta bugün emzirirken memeyi ittirip elini emmeye çalışıyordu eli daha tatlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…