Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok azimlisinHer boyayi boyayip fistik yesili kalmistirleslie lerceeeee
![]()
Benimkinde sarılık olduğu için dört göZle bekliyorum açılmasını..1. Ayından sonra açılmaya başladı rengi. İnşallah![]()
Dil bağı evet doğru bak o da var bizde her gördüğümde bunu nasıl kesecekler diye içim gidiyo off..
Bence aglayinca al kac saat oldu emeliYatakta sessizce elini kemiriyor. Hiç ellemiyim yesin mi?ağlayınca mı alayım.
Bu haftanin kazanani sen olcaksn. Ben kocamin zoruyla hamburger yedmHer boyayi boyayip fistik yesili kalmistirleslie lerceeeee
![]()
Bizde de uzun sürdü sarılık 2. Ayın bitmesine yakın geçtiBenimkinde sarılık olduğu için dört göZle bekliyorum açılmasını..![]()
Yatakta sessizce elini kemiriyor. Hiç ellemiyim yesin mi?ağlayınca mı alayım.
Bence aglayinca al kac saat oldu emeli
Bu haftanin kazanani sen olcaksn. Ben kocamin zoruyla hamburger yedm
Hiç elleme bence
Ah ah bende ne kacamak yaptim dur bakalim tartiya nasil yansiyacak
Ayyy hayirli ugurlu olsun gecmis olsun damatliginida gorun insallah sagliklaSelam herkese oğlum sünnet oldu bugün inşallah sorunsuz atlatırız.
Bizim asi takvimimizi de doktorumuz 3ve 5.ay rota 7.9.11 aylar nimenrix 13.ay bexcero şeklinde
Bende manti gomdumHiç elleme bence
Ah ah bende ne kacamak yaptim dur bakalim tartiya nasil yansiyacak
Bu Leslie sadece YouTube’dan izleyerek mi yapıyoruz? Yoksa yükleyebileceğimiz bir aplikasyon var mı?Her boyayi boyayip fistik yesili kalmistirleslie lerceeeee
![]()
Bende manti gomdumleslee ile 30 mil anca paklar beni
![]()
Bu Leslie sadece YouTube’dan izleyerek mi yapıyoruz? Yoksa yükleyebileceğimiz bir aplikasyon var mı?
Ben gebelikten önce ip atlıyordum onun da çok faydası oluyor. Ama alt katım boştu şu an dolu![]()
Seda altın benimde favorimBizim de altımızda dükkan var. Gece gece hoplama zıplama yapıyordum
Seda altın var ınstagramda onunla yapıyordum baya ter attırıyor.
İp atlamakta çok verdiriyor sıkılaştırıyor ayrıcaBen gebelikten önce ip atlıyordum onun da çok faydası oluyor. Ama alt katım boştu şu an dolu![]()