2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İçiriyrum günde 3kere 1çay kaşığı

Tekrar gecmis olsun antibiyotik cok rahatlatir iltihap baska türlü dagilmaz.Sıkma canını cogu kisi oluyor ya

Geçmiş olsun canım. Solgarın bıra mayası ıse yaradı mı? Gunde kac tane ne aralıklarla ıcıyorsun
Yani ne zaman icsem cok sisiyodu sertlesiyodu memem hatta oyuzden birakmistm icmeyi. Normalde gunde 3 kez 2ser tablet deniyo ama ben 1 kere 2 tablet alinca bile sertlestiriyodu. Eger sutun varsa hic kullanma bence

Valla zor benimki elde kolda hep. Ama ben tek bakmıyorum. Yemeği eşim ya da annem yapıyor.
bugün sabah 7 de uyudu. Gece 3 e kadar annem nöbet tuttu. 7 ye kadar da ben.
Mümkün değil duramazdım 7 ye kadar tek başıma baksam. Destekçi şart.

Evde ev işi olarak sadece çamaşır yıka topla, bulaşık, banyo tuvalet temizliği yapıyorum. Bence az da yapmıyormuşum ya
terminatör hiç bir zaman değildim şimdi de olamam mümkün değil düşer bayılırım.

Allah yardımcımız olsun ne dıyem

Annen uzak mı canım sana? Kaynanan yemek yapamam dediğin için vazgeçmiştir Tek başına zor ya, bende tek yapamazdım bu şekilde bile çok bunaldım. Geçiyor bu günler de, yıprandığımızla kalıyoruz. Koca ilgi bekler, bebe ilgi bekler. Kendime bakamıyorum paspal oldum çıktım tipe bak diyorum kendi kendime. Tek kalmadığım halde böyleyim. Allah kolaylık versin

Bugün ben de misafirliğe gittim kızlar evde çıt çıksa uyanan bebek orda onca gürültü arasında 3 saat uyudu şaka gibi
Ne yapayım ben hergün misafirliğe mi gideyim
Benimki de aynı en son annemlerde tv sesi baya açık, babam bağırarak konuşuyor telefonda yere bir şeyler düşürdü pat küt hiççç oralı olmadı

Kocamla karı-koca ilişkimiz bitmiş gibi hissediyorum ev arkadaşı gibiyiz sırayla yemek temizlik yapıyoruz birimiz yemek yaptıysa diğeri bulaşık yıkıyor falan

Ben bi sabah, bir de uyumadan önce görüyorum biraz koptuk adamla
Ben sabahtan akşama kadar görüyorum da ne oluyor şöyle bi oturup sohbet edemedikten bi karşılıklı kahve içemedikten sonra
Aramızdaki muhabbet bebek yine çok gazlı, kızla oyun oyna biraz, akşama ne yemek yapalım vs
Ahh ah gelecek mi o eski günler geriye

Bende onu düşünüyordum bugün eski günleri gelir de ben yıpranmış olurum. Sonra sil baştan 2.yi ister ağlayacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…