2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Beni yalnız birakmayin ya hu diyet yapiyorduk leslie yapiyorduk ne güzel.Gerci ben diyetisyene basladim leslie bu hafta yok ama bakalim kac kg ile baslayacam yeni haftaya

Annem zonguldakta ben teee ığdırda

Geçen saçımı topladım oda bir lüks bence bana banyoya ne zaman ısteyınce giricem ne zaman ısteyınce cıkıcam dıyorum dün eşime bebek uyudu hop banyoya bebek uyandı donumu ters giyiyorum cırlak cırcır aglıyor

Senin kız minik daha. Rahata alıştın mı o yaştayken
2 yaşında gece uykusu düzene girdi o bile rahatlık benim için, diğer çatışmalarımız artık tuzu biberi :)
Beni yalnız birakmayin ya hu diyet yapiyorduk leslie yapiyorduk ne güzel.Gerci ben diyetisyene basladim leslie bu hafta yok ama bakalim kac kg ile baslayacam yeni haftaya
Devam ediyorum sadece birkaç gündür ipin ucu kaçtı biraz leslie yarın vakit bulursam yapiyim 3 gün bakalım faydası olcak mı.

Kızlar bugün 2. ay kontrolü vardı. Yine doktor değiştirdik, bu sefer aradığımı buldum ama şükür çok ilgiliydi doktor. Emmemesi, kakası, huysuzluğu, ağlamaları tüm bunları birleştirince kesinlikle gıda alerjisi olduğunu söyledi. Totosunda bile bizim hiç farketmediğimiz kızarıklıklar varmış mesela alerji ile ilişkili olarak. 15 gün boyunca süt ve süt ürünlerini kestiğimi ancak bir şeyin değişmediğini söyledim. Eksik yapmışım. Tahin, tüm susam ürünleri ve dana etini de tamamen kesmem gerekiyormuş. Bir 15 gün tamamını keseceğim. Bebeğin de kakasından test yapılacakmış oradan alerjinin hangi aşamada olduğu az çok çıkıyormuş. İnşallah çok ileri seviyede bir sıkıntı değildir çok geçmeden düzelir. 9. ayda yoğurt yemeye başlayan hastalarım olduğu gibi 2-3 yaşına dek düzelmeyenler de var dedi dr. Umarım diyet çare olur da artık şu huysuzluklar, ağlamalar, meme redleri son bulur gerçekten çok çok yoruldum. Bir de dudak bağı varmış ama çok extreme değil dedi dr. Son olarak da sezeryandan ötürü bebekte travma oluşmuş olabilir, birlikte duş alın psikolojik olarak çok iyi gelir yatışmasına dedi.

Bu sefer de neden hiç susmuyor diyorsun odasında yalnızken bile hiç susmuyor erkek bebeleri de böyle olur mu acaba yoksa sadece kızlara özel bi şey mi ki

Genel olarak erkekler kizlara gore az konusur okul oncesinde ama okuldan sonra aciliyorlar bu defa da hic laflari bitmiyor.Aşk meşk bile konusuyoruz yaş 8

Cok zor gercekten tamam bakilir ama arada mola olur covid surecinde annem yemek getirmis olmasina ramen okdr bunaldm ki 15 gundur gidip onlarda kalma hayali kuruyorm. Aile desteksz bakan annelr hepinize ayri hayran oluyorm allah hepinizin bebesine bol uykular versin huzur versin ki siz de guzel guzel dinlenin insallah

Bmmde annemin 2 lafindan biri bakscan kendin istedin
Nasil uzuldugunu cok iyi anliyorum

Aynen bısey isticem istıcek kımsem olmuyor ama zamanla alıştım yapcak bısey yok mecburum mesafe yakın olsa cıkmam onlardan bende Allah eksıklıklerını göstermesın gerçekten.

Gece o loş ışıkta bile yüzümü görüp gülmeye başlıyor ya eriyorum şapşik diyorum yüz vermiyim diyorum uykusu açılmasın diye ama dayanamıyorum

Ben de ikinciyi yapsam mı diyorum. Birine bakamazken. Anasının da babasının da kıçı başı tutmazken 2. Fazla sanki.

Dün gazını çıkarmak için gezinirken kalçama bıçak saplandı hareket edemedim, yere zor attım kendimi sancıdan. Allahtan annem vardı aldı kucağımdan. Babasının da bacağı bazen boşa basıyor zor dengeyi sağlıyor. Bize 1 çocuk çok sanki.

Aynen bısey isticem istıcek kımsem olmuyor ama zamanla alıştım yapcak bısey yok mecburum mesafe yakın olsa cıkmam onlardan bende Allah eksıklıklerını göstermesın gerçekten.
Ben de öyleyim canım uzaktan bi akrabam bile yok burda
eşimin birkaç kuzeni var ama el gibiler
Arkadaşlarımız var bi
Bir de komşum kızımın bakıcısı var onunla kardeş gibi olduk her ihtiyacımda yetişir sağ olsun
Bazen böyle olması daha iyi diyorum annem yakınımda olsa hiç bırakmam bu kadar da üstesinden gelemem hiçbir şeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…