Benim oğlan da çok bağırıyor sesi kız gibi bi de çok hoşuma gidiyor
Bi de kucağımda titriyor arada heyecanlanıyor sanki uçacak gibi eller ayaklar sizde de oluyor mu?
Kızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Baby me kullanıyorum ebebek markası doğduğundan beri ne pişik ne taşırma olmadı bu zamana kadar dolu dolu da yapıyor çişini kakasını piyasaya göre uygun kalıyor şuan
Baby me kullanıyorum ebebek markası doğduğundan beri ne pişik ne taşırma olmadı bu zamana kadar dolu dolu da yapıyor çişini kakasını piyasaya göre uygun kalıyor şuan
Benim oğlan da çok bağırıyor sesi kız gibi bi de çok hoşuma gidiyor
Bi de kucağımda titriyor arada heyecanlanıyor sanki uçacak gibi eller ayaklar sizde de oluyor mu?
Kızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Ben de öyle bıraktım primayı bimde bez var jenny willy bi dene dediler çok memnun kaldım ne pişik ne sızdırma. Dene istersen fiyatları arasında çok fatk var
PRimadan 400-500 adet var. Bitince ben de ne alacağım diye düşünüyorum . Hazirana biter herhalde stoğum .
Babyme nin ıslak mendili güzel bezi de güzel olabilir denemedim.
PRimadan 400-500 adet var. Bitince ben de ne alacağım diye düşünüyorum . Hazirana biter herhalde stoğum .
Babyme nin ıslak mendili güzel bezi de güzel olabilir denemedim.
Gündüz değiştiriyoruz da sık sık gece güzel emmesi gerekiyor sabaha kadar değiştirmiyorum çünkü çişi güzel emdiği için rahatsız olmuyor. Benimde biraz prima stoğum var
Mağazada beğendim ağır sallanmıyordu. Ama kurulumu nasıl olacak bilmiyorum . Malzemesi Joie kadar kaliteli değildi. Ama iş görecek gibi. Bin lira fark vardı arada
Bende bakmistim buna güzel ama kademeli degildi .Bir de baby care var trendyolda o da güzel .Chicconun 2.eliyle ayni fiyata 0 ürün almak saha cazip geliyor artik zira asiri yuksek fiyat