- 24 Mayıs 2021
- 343
- 485
- 53
Geçmiş olsun canımTamam cok tesekkurler. Zofran artik tuekiyede yok galiba Zoferi sorayim. Evde yatsam fln bulantiyla belki daha rahat bas ederimde aicakta trafikte eziyet oldu. Insallah hepimizin de gecer en kisa zamanda
Cok tesekkurler ben prilami ve zoferi sorayim doktoruma.merhaba, ben ilk hamileliğimde şimdikinden daha berbat bir hamilelik geçirmiştim günde 10 kere kustuğum oluyordu o zaman mecbur zofer alıyordum ama o dönem burada yazıştığım diğer hamileler prilam dr alıyordu. Bunda da kusuyorum ben şimdiki doktorum da prilam verdi günde 3 tane alıyorum 4 taneye kadar alınabilirmiş vitamin içeren bir ilaçmış ve özellikle hamile kadınlar için bir ilaçmış. Umarım zofer kullanmak zorunda kalmazsın onu tavsiye etmem mecbur olmadıkça ama prilamdan memnunum. Malesef kötü bir haber vereyim 10 11. haftalarda daha da artıyor bu bulantılar. Susuz ve vitaminsiz kaldığını hissettiğinde doktorundan serum iste ben ilk hamileliğimde covid korkusundan hiç serum alamadım şimdi aşırı pişmanım günde 10 kere kusup tuvalette yere yığılıyordum haftalarca çok zordu. Şimdi biraz artınca serum alıyorum 4-5 gün götürüyor insana dönüyorum. Allah yardımcı olsunn
Cok tesekkurlerGeçmiş olsun canım
Yeterli calisma olmadigi icin ben gebelik sonrasina biraktim. Ben yurtdisinda yasiyorum normalde ve coktan asi hakkimiz olsu. Gebelik dusundugum icin olmadim, simdi gebeyim hic olmam. Acele etmiyorum bu konuda. Asi karsiti fln degilim ama arastirmalar devam ederken olmak icime sinmiyor.Merhaba ben yeni katıldım ve size birşey danışmak istiyorum 7 haftalık hamileyim ve covid aşısı çıkmış bana sizlerden aşı olan yada çevrenizde aşı olan varmı dusunceleriniz neler
Canim Allah sabir versinT tulperde beni de listedn silebilirsin..
Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olacağım insan ne diyeceğini bilemiyor inanın o kadar da dikkat ettik ki birşey olmasın diye ama dikkatle ilgili bir durum da değil kızlar kromozom bozukluğu dedi doktor kürtajdan sonra incelenecek. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Cesareti olan haziran annelerine baksın derim. İlk doğumunuz olacaksa bakmayın ama. Devlet hastanesi ihmalini o kadar net yaşayan biri var ki aralarında... yıkıldım tamamen. Değişmesi lazım bu sistemde birşeylerin
İnşAllah hayırlı habelerle çık canım bende hastaneye geldim şimdi sıra bekliyorumBenım de kanamam oldu yine sımdı doktordayım cıkınca yazarım bakalım ne dıyecek
Şimdi hastaneye geldim sıra bekliyorum. Çıktığımda yazarım inşAllah hala alt sırtım agrıyorGecmis olsun cnm gittin mi doktora?
daha neler var neler.. ama bunlar sadece devlette olmuyor maalesef.. özel hastanelerde de çok fazla duyuyoruz ihmaller sonucu neler yaşandığını.. keşke herkes işini layıkıyla yapsa.Cesareti olan haziran annelerine baksın derim. İlk doğumunuz olacaksa bakmayın ama. Devlet hastanesi ihmalini o kadar net yaşayan biri var ki aralarında... yıkıldım tamamen. Değişmesi lazım bu sistemde birşeylerin
Herkese merhaba,
Bebeğimin kalbi durmuş. Şoktayım. 4. Hamileliğimdi. Ruhen bedenen o kadar yıprandım ki. Dr anlattı anlattı ama gürültüden başka bişi değildi bnm için. Odaklanamadım bir türlü. 1 kez daha yıkıldım. Yerden kalkabilir miyim bu sefer bilemiyorum. Sanki bütün dünya üzerime yıkılmış gibi…
Sizlere hayırlı doğumlar diliyorumAllaha emanet olun…
Kızlar Allah'ım bir dahaki sefere sağlıkla nasip etsin ne desem boş Allah gönlünüzü ferahlatsinT tulperde beni de listedn silebilirsin..
Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olacağım insan ne diyeceğini bilemiyor inanın o kadar da dikkat ettik ki birşey olmasın diye ama dikkatle ilgili bir durum da değil kızlar kromozom bozukluğu dedi doktor kürtajdan sonra incelenecek. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Ben içiyorum dayanamıyorum ilacı içmedim mi bugün içmedim maf oldum hiç bsey yiyemedimKızlar bugün bende bebişimi gördüm benm hesabıma göre 8+4falan olmalıydı 7+6 haftalık göründü kalbi maşaallah güzel atıyor sıkıntı yok dedi bende tedaviyle hamile kaldım belki ondadır bulantı için prilam yazdı içsemmi bilemedim kullanan varmı aranızda
Bnde gece 2tane birden içiyorumBen kullanıyorum bulantı için ,gece yatarken bir tane alıyorum. 2 tane de içebilirsin dedi doktorum
Prilam iciorum bnde iyi geliyoIlk kez bugun oldu ve 2 kez ama arac kullandim o da tetiklemis olabilir. Ilac ismi verirseniz sevinirim doktoruma da danisirim mutlaka kullanmadan once.
Kızlar selam, ben de artık aranızda yokum, bugün doktora gittik ama embriyo gelişmemiş, kalp atışı da yoktu, yolk kesesi büyük kalmış sağlıksız gebelik dedi doktor kromozomlarla alakalıymış, kürtajla alacaklar. Hepinize hayırlı sağlıklı doğum diliyorum. Bebekleriniz sağlıkla sizinle kalsın, kendinize çok iyi bakınBen varım sanırım, son adete göre 7+6 yım ama pkos olduğu için günler biraz kayıyor, en son çarşamba günü gittiğimde kese 10mm civarıydı, içinde de 2mm embriyo görüldü ama henüz kalp atışı belli belirsiz vardı, 90 olarak ölçtü doktor belki senin kalp atışının yansıması da olabilir dedi, ölçülere göre keseye göre 6+0, embriyoya göre 5+5 gibi değerlendirdi, bakalım bu hafta tekrar gidicez perşembe günü, şöyle güçlü bir kalp atışı duysam havalara uçarımgittiğimizde 7+1 / 6+6 gibi olacak umuyorum ki görülür kalp atışı
15 hazirana aldım randevu Allahtan bişey gelmezse gidicem inşallahSen gittinmi canım dra ☺
Bugün hiç iyi haberler almadıkKızlar selam, ben de artık aranızda yokum, bugün doktora gittik ama embriyo gelişmemiş, kalp atışı da yoktu, yolk kesesi büyük kalmış sağlıksız gebelik dedi doktor kromozomlarla alakalıymış, kürtajla alacaklar. Hepinize hayırlı sağlıklı doğum diliyorum. Bebekleriniz sağlıkla sizinle kalsın, kendinize çok iyi bakın
Senin adına sevindim canım Rabbim kuracağına Almayıda nasip etsin inşAllahBen cıktım asıstan baktı gercı... Speculum soktu yaa cıldırdım canım yandı bakmak zorundayım dedı sonra ultrasonla baktı aktif kanama yok kalanlar bulasıyor bebekte sorun yok dedı ama ben gayet endıselendım dusuk tehdidi diyoruz bu sekılde olan hastalarımız saglıklı dogum yapıyorlar agır ıs yapmayın ılıskı yasak ama bu sureklı yatın demek degıl dedı kendimi yoramam lazımmıs. Pıhtı ya da kesilmeyen kanama olmadıgı surece endıse etmenize gerek yok dedı
Rabbim yar ve yardımcınız olsun . Canım . İnşAllah sonraki gebeliklerin sağlıklı geçer .Kızlar selam, ben de artık aranızda yokum, bugün doktora gittik ama embriyo gelişmemiş, kalp atışı da yoktu, yolk kesesi büyük kalmış sağlıksız gebelik dedi doktor kromozomlarla alakalıymış, kürtajla alacaklar. Hepinize hayırlı sağlıklı doğum diliyorum. Bebekleriniz sağlıkla sizinle kalsın, kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?