2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok tesekkurler ben prilami ve zoferi sorayim doktoruma.
Ya ben de ilk hamileligimde benzerleri yasadim. Yedigim herseyi cikarip serum yedigim olmustu birkac kez. Ayy ne bilim gercekten cennet analarin ayagi altinda

Merhaba ben yeni katıldım ve size birşey danışmak istiyorum 7 haftalık hamileyim ve covid aşısı çıkmış bana sizlerden aşı olan yada çevrenizde aşı olan varmı dusunceleriniz neler
Yeterli calisma olmadigi icin ben gebelik sonrasina biraktim. Ben yurtdisinda yasiyorum normalde ve coktan asi hakkimiz olsu. Gebelik dusundugum icin olmadim, simdi gebeyim hic olmam. Acele etmiyorum bu konuda. Asi karsiti fln degilim ama arastirmalar devam ederken olmak icime sinmiyor.

Canim Allah sabir versin( Ne dicemi bilemiyorum bugun ikinci arkadasimizsin bu haberi duydugumuz. Insallah Allah en kisa zamanda cok buyuk bir mutluluk yasatain bu kotu gunu unuttursun

Allah kahretsin ya eskiden yaparlarmış böyle muameleler simdilerde duyunca şaşırıyorum yazık günah kadincagiz neler yaşamış .Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi .

Benım de kanamam oldu yine sımdı doktordayım cıkınca yazarım bakalım ne dıyecek
İnşAllah hayırlı habelerle çık canım bende hastaneye geldim şimdi sıra bekliyorum
Gecmis olsun cnm gittin mi doktora?
Şimdi hastaneye geldim sıra bekliyorum. Çıktığımda yazarım inşAllah hala alt sırtım agrıyor

daha neler var neler.. ama bunlar sadece devlette olmuyor maalesef.. özel hastanelerde de çok fazla duyuyoruz ihmaller sonucu neler yaşandığını.. keşke herkes işini layıkıyla yapsa.

Biz bugun kalbini dinledik kendisini de gorduk ama doktorum dusuk riski var kese tam yerlesmemis gibi bir sey dedi kalbi duyulunca dusuk riski azaliyor diye okumustum... Ilaca basladik ve igne vuruldum simdilik benim gibi ilac kullanan var mi

Kızlar Allah'ım bir dahaki sefere sağlıkla nasip etsin ne desem boş Allah gönlünüzü ferahlatsin

Ben cıktım asıstan baktı gercı... Speculum soktu yaa cıldırdım canım yandı bakmak zorundayım dedı sonra ultrasonla baktı aktif kanama yok kalanlar bulasıyor bebekte sorun yok dedı ama ben gayet endıselendım dusuk tehdidi diyoruz bu sekılde olan hastalarımız saglıklı dogum yapıyorlar agır ıs yapmayın ılıskı yasak ama bu sureklı yatın demek degıl dedı kendimi yoramam lazımmıs. Pıhtı ya da kesilmeyen kanama olmadıgı surece endıse etmenize gerek yok dedı

Ben içiyorum dayanamıyorum ilacı içmedim mi bugün içmedim maf oldum hiç bsey yiyemedim
Ben kullanıyorum bulantı için ,gece yatarken bir tane alıyorum. 2 tane de içebilirsin dedi doktorum
Bnde gece 2tane birden içiyorum
Ilk kez bugun oldu ve 2 kez ama arac kullandim o da tetiklemis olabilir. Ilac ismi verirseniz sevinirim doktoruma da danisirim mutlaka kullanmadan once.
Prilam iciorum bnde iyi geliyo

Bir mide bulantisi yaşayanda benim
Folbiol kullanıyordum mg yüksekmiş zarar verir bi sure sonra dedi
Burda yazan arkadaslar olmustu bunu
Ve mg yuksek oldugu icin mide bulandirir dedi
Baska bi ilac yazdı onu da devlet odemiyormus 44 liraymis aldım
Mide. Bulantısı icinde Prilam yazdı guvenle kullanabilirsin dedi
Kalp atışını duydum cok sukur
Yalniz dr a sormak istedigim cok seyi sormamışım onun beni bilgilendirmesi gerekmez miydi? Bir daha ne zaman gelecegimi bile söylemedi
Tiroidim icin tekrar test yapti
Yarın ona göre ilac yazacak

Kızlar selam, ben de artık aranızda yokum, bugün doktora gittik ama embriyo gelişmemiş, kalp atışı da yoktu, yolk kesesi büyük kalmış sağlıksız gebelik dedi doktor kromozomlarla alakalıymış, kürtajla alacaklar. Hepinize hayırlı sağlıklı doğum diliyorum. Bebekleriniz sağlıkla sizinle kalsın, kendinize çok iyi bakın

Bugün hiç iyi haberler almadık Sağlıklı bir gebelik diliyorum en yakın zamanda size ve tüm diğer arkadaşlara...

Senin adına sevindim canım Rabbim kuracağına Almayıda nasip etsin inşAllah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun . Canım . İnşAllah sonraki gebeliklerin sağlıklı geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…