2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün hiç iyi haberler almadık Sağlıklı bir gebelik diliyorum en yakın zamanda size ve tüm diğer arkadaşlara...

Senin adına sevindim canım Rabbim kuracağına Almayıda nasip etsin inşAllah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun . Canım . İnşAllah sonraki gebeliklerin sağlıklı geçer .

Canim insallah en kisa zamanda saglii bebegine kavusursun. Allah sabir versin. Senin ve diger arkadaslarin da burada guzel.haberlerini bekliyo olucaz. Tekrar insallah hamile kaldiginizda bize de yazin

Canım Mevlam bunları cennete vesile kılsın size hayırlısından sağlıklı evlat nasip etsin

Yaa canım Rabbim sanada inşallah sağlıklı bebiişler nasib etsin, hepiniz için okudukça üzülüyorum, inşallah bu son üzgüntünüz olur, bundan sonra hep güzel haberler alırsınız inşallah

Doroty87 cok uzgunum canım ınsallah bu acıları unutacak sevıncler nasıp olur ınsallah
Hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, ilk gebeliğimdi çok heyecanlanmıştık eşimle birlikte ama kısmet olmadı, dualarınızda olduğumu bilmek güç veriyor, bebeklerinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum, eğer birkaç ay sonra müjdeli haber alırsam gelip burada sizlerle paylaşacağım.
İyi ki varsınız, hiç tanımasam bile tanıyormuşuz gibi hissettirdiniz bana. Çok sağolun.

Arkadaşlar aramızda balkan ülkelerinde yaşayan var mı?
Gerçekten çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum ne desem doğru gelmiyor muhakkak nedenini araştırıp sorunun nedenini bulduğunda bir dahaki gebeliğinde herşey daha güzel olacaktır inanıyorum

Hadi ya çok üzüldüm sağlıkla alın kucağınıza inşallah.. Aynen tamamen deneme olarak yapılıyor. Bizim ilk 2 sinde pıhtılaşma dan falan haberimiz yoktu kalbi hiç atmadı gelişimi durdu 7 8 haftalık. Sonra gen testi yaptırdık. 3.de kan sulandırıcı iğne 4000 lik coraspirin 100 mg progestan falan hepsini kullandık. 6.haftada kalbini duyduk. 3 hafta sonra kontrole çağırdı yine kalbi gelişimi 2 hafta öncesinde durmuştu. Sonraki gittiğim kaç Dr a sorduysam dozla alakalı olabilir mi dozunu yükseltseydik diye alakası yok yine olmazdı dedi. Şimdi 6000 lik denicez ecopirin 150 mg progestan falan.. Korkuyorum hala
Katil hücre testi varmış onlar da fazla olursa bebeği öldürüyomuş.dr bunu söyledim kanıtlanmış bişey değil her duyduğunuza inanmayın dedi. Bağışıklık dengeleyici serum falan veriyorlarmış. Dr n böyle demesine çok kızdım. Çünkü ben de bundan da olabilir ben çünkü kolay kolay hasta olmam Bi de kayıplarımız kimse bişey diyemiyor. Hep bi tahmin şundan mı bundan mı amh düşük ondan olabilir kalitesiz yumurta olabilir sen de inversiyon varmış ondan olabilir vs vs. Biz 3.bebeği genetik tahlile de yolladık bişey çıkmamıştı.

Merhaba bende araniza katikdim...

Gecen hafta tup bebk merkezdeki doktorum olctü 15 mm ve . 8 hafta. Dun aksam dr a gittim. 8w3d olmasi gerekirken 7 hfta ve 10 mm dedi. Nasil oluyo bu

Tup bebek merkezi ile gittigim doktorda crl farkli çıkıyor. Sizlerde de boyle oldu mu? Merkezde gun ile uyumlu ama 3tür gittigim doktorda olcemiyorlar goremiyorlar tam sanirim anlamadim cok stres oldum ya... 1 hafta geciyor 2 gun büyümüş oluyor ancak.

Evet benim ilk doğumumda Fatma Hanım takip etti sezeryanı da Fatma Hanım yaptırdı ben memnundum çok iyi bir doktordu Hümeyra Hanımda çok iyi bir doktor Buhara’da kadın doğumcular iyiler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…