2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben bunu birebir yaşadım canım kendinde olmayan yoğun bakımdan çıkan bir hastayı 3 saat sonra rötgene yollayıpta odayı başkasına verip apar topar bizi taburcu etmeleri böbreği olmayan hastaya aşırı antibiyotik verip kara ciğerini bitirip aaa bunun karaciğeri bitmiş deyip ölümüne sebep olan daha neler neler bu sistemin kesinlikle değişmesi lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Canim insallah en kisa zamanda saglii bebegine kavusursun. Allah sabir versin. Senin ve diger arkadaslarin da burada guzel.haberlerini bekliyo olucaz. Tekrar insallah hamile kaldiginizda bize de yazin

Devlet hastaneleri burnundan kıl aldırmazlar.. mesai saati bitince bana tekrar randevu al gel demişti, oysa ki randevuyu binbir güçlükle alabilmiştim. Gel de kızma şimdi..
Madalyonun birde bu tarafı var değilmi cnm binbir güçlükle alıyoruz zaten sonra bu gün git yarın randövü al gel diyorlar 182 arayınca düşmüyor bir gece 3 de kalkıp ta arayacakmışız o zaman düşüyormuş. Arayıp hadi ulaştık diyelim 10 gün sonraya randevü veriyorlar o da cabası

insan inanamiyor duyduklarina yasadiklarina
Şaka gibi
Babalarının hayrina çalışıyorlar sanki
En son kziimi götürdüm oyle terbiyesiz davrandiki
Dedim ya rabbiiii kimseyi bunlara muhtac etme
Hic birsey demeden çıktım
Allaha havale ettim
aklima geldikcw Yradana havale ediyorum
Birde bir kadin doguma gitmistim. Bundan on sene once gittiğim dr olmadığından o vardı
Allahim. Nasıl. Nazik bir insandi genc bi erkek dr
İlac yazdırmak icin gittigim halde oturdu bana bilgi verdi adam
Aklima geldikce dua ederim
hepsi parasını alıyor
Yok yogunluk yok bilmem ne hic biri bahane degil
Ona kalirsa yogun iste calisan herkesin insanlara ayni muamelede bulunması gerekiyor. İnsanlık, vicdan önemli
Aralarında öyleleri de var tabi Allah yollarini acik etsin bir katıyorlarsa on versin onlara
Bu haziran annelerine baktım
Ya rabbiii herkesi muhafaza etsin nasil bir vicdansızlık

Sizin adınıza çok üzüldüm arkadaşım Rabbimin bir bildiği vardır sakın üzülmeyin dualarımız seninle umarım tez zamanda kucağın boş kalmaz bizler doğum yapmadan sevinçli haberine gelirsin inşallah

Ben hep 12. Hafta diye biliyorum ikili testi. Neden 11. Hafta anlamadım doktoruma sanırım bir daha 12. Haftada geleceğim tarama için demiştim evet demişti. 11+1 acaba 12. Hafta sayılıyor ve tarama için uygun zaman 11. Hafta mı acaba ikinci hamileliğim ama kafam karıştı. İlkinde 12 artılarda gittiğime eminim

Muhakkak şimdi bakacam Haziran annelerine tam da dediğiniz gibi iyi olan iyi dua alır kötü olanda beddua alır.Allah biliyor ama her gün bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler diye beddua alıyorlar.hakkım varsa kesinlikle helal de etmiyorum kötü niyetli olanlara ama iyilerin ayağına taş değmesin hep mutlu olsunlar inş

Kızlar oksapar 6000 lik ve coraspin içiyorum ikisini aynı saatte aldığımdanmıdır bilmem aşırı çarpıntım oluyor 2,3saat sizdede oluyormu kullananlarda yani
Merhaba.. Oksapar 6000 mg neye göre kullandırdı doktorunuz pıhtılaşmanız ne derece?
Ben 4000 mg kullandm kalbini duyduk ama kalbi gelişimi yine durmuştu

Beni 12+1’de çağırdı(13.haftaya girilmiş oluyor o gün)

Allahım sizlere sağlıklı hayırlı evletlar nasib etsin

Canım Mevlam bunları cennete vesile kılsın size hayırlısından sağlıklı evlat nasip etsin

Yaa canım Rabbim sanada inşallah sağlıklı bebiişler nasib etsin, hepiniz için okudukça üzülüyorum, inşallah bu son üzgüntünüz olur, bundan sonra hep güzel haberler alırsınız inşallah

Merhaba.. Oksapar 6000 mg neye göre kullandırdı doktorunuz pıhtılaşmanız ne derece?
Bnde 4binlik kullandım bebeğin kalbi durdu sonraki hamilelikte 6binlik vuruldum kucağıma aldım bunda da 6binlik vuruluyorum şimdilik iyi gidiyor bakalım hemotoloji bölümü ne gidilip belirlense daha sağlıklı olur kiloyu da baz alıyorlar ama ben gidemedim deneme yanılma yapıyorlar yani

4000 lik kullanırken düşüklerim oldu pıhtılaşma da var 21 haftalık tı en büyüğü ölen bebeğimin buda tedaviyle oldu zaten doktor tedbir amaçlı yüksek verdi iğnenin dozunu

Doktor pıhtılaşma nın ne kadar ileri olduğuna bile bakmadı tıpfakültesinden randevu alsam en erken 2ayı bulur tekrar bakılması için mecbur kendi doktorumun verdiğini kullanıcam dediğiniz gibi deneme yanılma gerekli dozu buluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…