2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı nasipli bir evlat versin sana. Kalkacaksın elbette biz kadınların fıtratında bu var düştükçe kalkmak.. Allah gönlünü ferahlatsın canım

Ben de 6+6da kalbini duydum sonra bana da 10. hafta tekrar gel dedi. 12. Haftada da ikili test olacak dedi. 10. hafta neden cagirdi ben de bilmiyorum
Benm doktorum her 2 haftada bir kontrol ediyo sizinkiler geç çağırıyo bence ayda bir para alıyo ama 2 kere muayene ediyo yani

Çok üzüldüm canım yaa hepimiz diken üstündeyiz bu konuda neden oluyo anlattı mı genetik bir problem falan makvoldum şu an ya inşallah bunları unutturur sana rabbim

Ayy.
Çok üzüldüm canım Allah sabrını versin inşallah.

Çok üzüldüm bebeğinizi kaybetmenize. Bir de kalbini duyduktan sonra bu haberi almak çok zor Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Lütfen kendinizi yıpratmamaya çalışın.

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur.

Çok üzüldüm Allah size sabırlar versin gün gelsin umutlarınız yeniden yeşersin inşallah...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde bir önceki gebeliğimde bebeğimde kalbi durmuştu o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama stres yapmayın önce kendi sağlığınız. Demek ki hayırlı zaman değilmiş. Bende çok takıyordum kendimi çok üzüyordum. Belki bende kalbini duyamıcam ama kendime kafama çok takmamaya söz verdim.Siz de öyle düşünün. Sizin sağlığınız yerinde olduğu sürece tekrar olur. Lütfen kendinizi çok üzmeyinİnşallah en hayırlı zamanda bebeklerimiz bize gelir

Arakadaslar bittim bugun en kotu gun galiba. Midem agzimda. Bi de 2 saat trafikte araba kullandim, otoparkta posete istifra ettim sonunda. Ilac kullanan ve ciddi sekilde fayda goren var mi acaba? Basim da iki gundur catliyor agridan 2 gunde 3. Parolu ictim.

Teşekkür ederim canım benim Benim de randevum pazartesi :)

Muhtemelen bebek tutunacagi zaman bu besinler progesteronu arttirdigindan dolayi bebegin tutunmasini kolaylaştırıyor. O nedenle gebelik baslarindq hcg’nin yukselmesine bebek tutunduğu icin sebep oluyorlardir diye tahmin ediyorum
ben de öyle düşünmüştüm canım. Ebru ceylan instagram sayfası var, transferden sonra hergün avokado yemeyi öneriyor, tutunmayı arttımak amaçlı. Benimde HCG değerim bayağı iyi çıkmıştı. Sanırım progesteronu desteklediğinden.

Devlet hastaneleri burnundan kıl aldırmazlar.. mesai saati bitince bana tekrar randevu al gel demişti, oysa ki randevuyu binbir güçlükle alabilmiştim. Gel de kızma şimdi..

Canım benim senin adına çok üzüldüm. Allah sabırlar versin.. Sağlıksız ise düşer diyorlar. Bunun sebebini araştıracak mısınız peki?

3 tane mi evladın var canım? Sağlıkla büyüsünler maşallah. ben de pztsiyi merakla bekliyorum :)
Evet canım çok şükür
Cok gecmis olsun. İnsallah bir problem çıkmaz bebis tutunur
İnşAllah canım inşAllah
Allah gönlünüze göre versin inşallah, geçmiş olsun. Çocuklarınız kaç yaşında?
Çok sağolun . 6 yaş 4.5 yaş ve 3 yaş .
Rabbim sabır versin inşAllah. Rabbim tekrar yaşatsın en kısa zaman anne olma duygusunu . Sizi cennette bekleyecek inşAllah
Bence git canım, Allah korusunkötü birşey çıkmaz inşallah
Belli giderim sızım sızım sızlıyor alt sırtım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…