- 24 Mayıs 2021
- 343
- 485
- 53
Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı nasipli bir evlat versin sana. Kalkacaksın elbette biz kadınların fıtratında bu var düştükçe kalkmak.. Allah gönlünü ferahlatsın canımHerkese merhaba,
Bebeğimin kalbi durmuş. Şoktayım. 4. Hamileliğimdi. Ruhen bedenen o kadar yıprandım ki. Dr anlattı anlattı ama gürültüden başka bişi değildi bnm için. Odaklanamadım bir türlü. 1 kez daha yıkıldım. Yerden kalkabilir miyim bu sefer bilemiyorum. Sanki bütün dünya üzerime yıkılmış gibi…
Sizlere hayırlı doğumlar diliyorumAllaha emanet olun…
Benm doktorum her 2 haftada bir kontrol ediyo sizinkiler geç çağırıyo bence ayda bir para alıyo ama 2 kere muayene ediyo yaniBen de 6+6da kalbini duydum sonra bana da 10. hafta tekrar gel dedi. 12. Haftada da ikili test olacak dedi. 10. hafta neden cagirdi ben de bilmiyorum
Yok canım tayin değil bebiş taşınması bizimkisiHayır ben ev işçisiyimseninde tayin taşınması sanırım kolay gelsin Allah hakkınızda hayırlısını versin
Çok üzüldüm canım yaa hepimiz diken üstündeyiz bu konuda neden oluyo anlattı mı genetik bir problem falanHerkese merhaba,
Bebeğimin kalbi durmuş. Şoktayım. 4. Hamileliğimdi. Ruhen bedenen o kadar yıprandım ki. Dr anlattı anlattı ama gürültüden başka bişi değildi bnm için. Odaklanamadım bir türlü. 1 kez daha yıkıldım. Yerden kalkabilir miyim bu sefer bilemiyorum. Sanki bütün dünya üzerime yıkılmış gibi…
Ayy.Herkese merhaba,
Çok üzüldüm bebeğinizi kaybetmenize. Bir de kalbini duyduktan sonra bu haberi almak çok zorHerkese merhaba,
Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur.Herkese merhaba,
Evet kuzenimde 9. Haftada duymuştu ama ilkinde kalbini hiç duyamadığım için psikolojik olarak etkiliyor ister istemez duyacak mıyım duyamayacak mıyım diye endişe ediyorum10 haftada duyan biliyorum takinti yaomayin bekleyin birazz
Çok üzüldüm Allah size sabırlar versin gün gelsin umutlarınız yeniden yeşersin inşallah...Herkese merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde bir önceki gebeliğimde bebeğimde kalbi durmuştu o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama stres yapmayın önce kendi sağlığınız. Demek ki hayırlı zaman değilmiş. Bende çok takıyordum kendimi çok üzüyordum. Belki bende kalbini duyamıcam ama kendime kafama çok takmamaya söz verdim.Siz de öyle düşünün. Sizin sağlığınız yerinde olduğu sürece tekrar olur. Lütfen kendinizi çok üzmeyinHerkese merhaba,
Teşekkür ederim canım benimÇoğu duyamıyor ki o yüzden en iyisi 7. Haftayı beklemek çünkü 5 haftalık gidiyoruz duyamıyoruz göremiyoruz bu sefer endişe stres sıkıntı. Ki zararlıymış kalp sesini erkenden açmak öyle yazdı kızlar. O yüzden üzülme garanti kalp atışını duyucaksın Allahın izniyle
ben de öyle düşünmüştüm canım. Ebru ceylan instagram sayfası var, transferden sonra hergün avokado yemeyi öneriyor, tutunmayı arttımak amaçlı. Benimde HCG değerim bayağı iyi çıkmıştı. Sanırım progesteronu desteklediğinden.Muhtemelen bebek tutunacagi zaman bu besinler progesteronu arttirdigindan dolayi bebegin tutunmasini kolaylaştırıyor. O nedenle gebelik baslarindq hcg’nin yukselmesine bebek tutunduğu icin sebep oluyorlardir diye tahmin ediyorum
Bence git canım, Allah korusunkötü birşey çıkmaz inşallahKızlar yine fenalardayım çok agrım var .tekrar doktora gitsem mi bilemedim . Kanamam da var . Ne yapacağımı bilemedim .
Devlet hastaneleri burnundan kıl aldırmazlar.. mesai saati bitince bana tekrar randevu al gel demişti, oysa ki randevuyu binbir güçlükle alabilmiştim. Gel de kızma şimdi..Valla ben size katılmıyorum arkadaşım ne ilgisi sanki dünyayı bunlar yarattı.Belki aralarında insan evladı tek tükte olsa çıkar. Ama ben onlara raslamadım.Biraz enpati kursalar kendi anaları babalırı çocukları sevdikleri de var.birazcık insan olsalar.Okadar çok şey yaşadım ki anlatamam doktor ihmalinden babamı kaybettim.esime hiçbir şeyi olmamasına rağmen prostatsın dediler.bana senin tüp bebek bile çocuğun olmaz dediler.Ama bakın 3 ay sonra aranızdayım.Hiç bir doktor hiç birşeyden anlamıyor.it gibi davranıyorlar insanlara Yılana düşen denize sarılırmış ya bizimki de öyle birsey Rabbim olanların eline düşürmesin kimseyi
Canım benim senin adına çok üzüldüm. Allah sabırlar versin.. Sağlıksız ise düşer diyorlar. Bunun sebebini araştıracak mısınız peki?Herkese merhaba,
Evet canım çok şükür3 tane mi evladın var canım? Sağlıkla büyüsünler maşallah. ben de pztsiyi merakla bekliyorum :)
İnşAllah canım inşAllahCok gecmis olsun. İnsallah bir problem çıkmaz bebis tutunur
Çok sağolun . 6 yaş 4.5 yaş ve 3 yaş .Allah gönlünüze göre versin inşallah, geçmiş olsun. Çocuklarınız kaç yaşında?
Rabbim sabır versin inşAllah. Rabbim tekrar yaşatsın en kısa zaman anne olma duygusunu . Sizi cennette bekleyecek inşAllahHerkese merhaba,
Belli giderim sızım sızım sızlıyor alt sırtım .Bence git canım, Allah korusunkötü birşey çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?