- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
İnşAllah canım hayırlı haberle çık doktordanBende suan dr kapısında bekliyorum
Guzel haberlerle çıkarım ins
benim hiç bulanmadı canım sadece kötü kokulara karşı hassasiyetim var ve yemek yapamıyorum. yapsam da yiyemiyorum. bunun dışında sorunum yok çok şükür. kusmadan hamileliği atlatırsak ne mutluHamileliğin başından beri bulantısı olmayan var mı çok şükür 9+2 ye kadar sorunsuz geldik inşallah böyle devam eder
CanimmHerkese merhaba,
Bebeğimin kalbi durmuş. Şoktayım. 4. Hamileliğimdi. Ruhen bedenen o kadar yıprandım ki. Dr anlattı anlattı ama gürültüden başka bişi değildi bnm için. Odaklanamadım bir türlü. 1 kez daha yıkıldım. Yerden kalkabilir miyim bu sefer bilemiyorum. Sanki bütün dünya üzerime yıkılmış gibi…
Sizlere hayırlı doğumlar diliyorumAllaha emanet olun…
Hafızan çok iyimiş canım tebrik ediyorum. Eşimin doğum günü kutlamasında çok düşüncelilik yapıp (!) söylemişlerdi. Bana da kaynımın doğum günü (1 Haziran) denk gelmişti ama kendilerinin yaptığını yapmadım. Evet canım onlar da burada, Allah eksikliklerini vermesin
Benım de kanamam oldu yine sımdı doktordayım cıkınca yazarım bakalım ne dıyecekİnan bilmiyorum agrı kesici aldım eğer fayda etmezse giderim . Aynen en azından içim rahat eder .
Canım uzulerek okudum gercekten sabır diliyorumHerkese merhaba,
Bebeğimin kalbi durmuş. Şoktayım. 4. Hamileliğimdi. Ruhen bedenen o kadar yıprandım ki. Dr anlattı anlattı ama gürültüden başka bişi değildi bnm için. Odaklanamadım bir türlü. 1 kez daha yıkıldım. Yerden kalkabilir miyim bu sefer bilemiyorum. Sanki bütün dünya üzerime yıkılmış gibi…
Canım çok üzüldüm, diyecek birşey bulamıyorum bu durumlarda, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallahHerkese merhaba,
Teşekkür ederim kuzum, Allah razı olsunEvet hatırlıyorum ama karıştırıyor olabilirşm diye bi durdum Düşüncesizlik işte, keNdi sevincini paylaşırken karşısındakini düşünmüyorlar, kayınvaliden akıllı kadınmış, nede olsa olgun insan Allah gönlüne göre versin kuzum
MaşaAllahYok canım tayin değil bebiş taşınması bizimkisi
Şu an 2+1 evimiz malum bir bebek daha geleceğinden 3+1 e geçiyoruz.
Canım günde kaç defa istifra ediyorsun ona göre bir ilaç ismi söyleyeyim ilk gebeliğimde kullandım bendeArakadaslar bittim bugun en kotu gun galiba. Midem agzimda. Bi de 2 saat trafikte araba kullandim, otoparkta posete istifra ettim sonunda. Ilac kullanan ve ciddi sekilde fayda goren var mi acaba? Basim da iki gundur catliyor agridan 2 gunde 3. Parolu ictim.
Sen gittinmi canım dra ☺Çoğu duyamıyor ki o yüzden en iyisi 7. Haftayı beklemek çünkü 5 haftalık gidiyoruz duyamıyoruz göremiyoruz bu sefer endişe stres sıkıntı. Ki zararlıymış kalp sesini erkenden açmak öyle yazdı kızlar. O yüzden üzülme garanti kalp atışını duyucaksın Allahın izniyle
Allah sabır versin canımT tulperde beni de listedn silebilirsin..
Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olacağım insan ne diyeceğini bilemiyor inanın o kadar da dikkat ettik ki birşey olmasın diye ama dikkatle ilgili bir durum da değil kızlar kromozom bozukluğu dedi doktor kürtajdan sonra incelenecek. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Cesareti olan haziran annelerine baksın derim. İlk doğumunuz olacaksa bakmayın ama. Devlet hastanesi ihmalini o kadar net yaşayan biri var ki aralarında... yıkıldım tamamen. Değişmesi lazım bu sistemde birşeylerinValla ben size katılmıyorum arkadaşım ne ilgisi sanki dünyayı bunlar yarattı.Belki aralarında insan evladı tek tükte olsa çıkar. Ama ben onlara raslamadım.Biraz enpati kursalar kendi anaları babalırı çocukları sevdikleri de var.birazcık insan olsalar.Okadar çok şey yaşadım ki anlatamam doktor ihmalinden babamı kaybettim.esime hiçbir şeyi olmamasına rağmen prostatsın dediler.bana senin tüp bebek bile çocuğun olmaz dediler.Ama bakın 3 ay sonra aranızdayım.Hiç bir doktor hiç birşeyden anlamıyor.it gibi davranıyorlar insanlara Yılana düşen denize sarılırmış ya bizimki de öyle birsey Rabbim olanların eline düşürmesin kimseyi
Ilk kez bugun oldu ve 2 kez ama arac kullandim o da tetiklemis olabilir. Ilac ismi verirseniz sevinirim doktoruma da danisirim mutlaka kullanmadan once.Canım günde kaç defa istifra ediyorsun ona göre bir ilaç ismi söyleyeyim ilk gebeliğimde kullandım bende
Gecmis olsun cnm gittin mi doktora?Kızlar yine fenalardayım çok agrım var .tekrar doktora gitsem mi bilemedim . Kanamam da var . Ne yapacağımı bilemedim .
Canım zofran veya zofer birbirine muadil ilaçlar ama bence en düşük olandan başla ilaç kullanayım diyorsan oda metpamid çünkü daha öncede söyledim ya bulantı olması beni mutlu bile ediyor sağlıklı diye düşünüyorumIlk kez bugun oldu ve 2 kez ama arac kullandim o da tetiklemis olabilir. Ilac ismi verirseniz sevinirim doktoruma da danisirim mutlaka kullanmadan once.
Iyi geldi mi peki?? Benim de bugun cok artti da..Ben kullanıyorum bulantı için ,gece yatarken bir tane alıyorum. 2 tane de içebilirsin dedi doktorum
merhaba, ben ilk hamileliğimde şimdikinden daha berbat bir hamilelik geçirmiştim günde 10 kere kustuğum oluyordu o zaman mecbur zofer alıyordum ama o dönem burada yazıştığım diğer hamileler prilam dr alıyordu. Bunda da kusuyorum ben şimdiki doktorum da prilam verdi günde 3 tane alıyorum 4 taneye kadar alınabilirmiş vitamin içeren bir ilaçmış ve özellikle hamile kadınlar için bir ilaçmış. Umarım zofer kullanmak zorunda kalmazsın onu tavsiye etmem mecbur olmadıkça ama prilamdan memnunum. Malesef kötü bir haber vereyim 10 11. haftalarda daha da artıyor bu bulantılar. Susuz ve vitaminsiz kaldığını hissettiğinde doktorundan serum iste ben ilk hamileliğimde covid korkusundan hiç serum alamadım şimdi aşırı pişmanım günde 10 kere kusup tuvalette yere yığılıyordum haftalarca çok zordu. Şimdi biraz artınca serum alıyorum 4-5 gün götürüyor insana dönüyorum. Allah yardımcı olsunnIlk kez bugun oldu ve 2 kez ama arac kullandim o da tetiklemis olabilir. Ilac ismi verirseniz sevinirim doktoruma da danisirim mutlaka kullanmadan once.
Tamam cok tesekkurler. Zofran artik tuekiyede yok galiba Zoferi sorayim. Evde yatsam fln bulantiyla belki daha rahat bas ederimde aicakta trafikte eziyet oldu. Insallah hepimizin de gecer en kisa zamandaCanım zofran veya zofer birbirine muadil ilaçlar ama bence en düşük olandan başla ilaç kullanayım diyorsan oda metpamid çünkü daha öncede söyledim ya bulantı olması beni mutlu bile ediyor sağlıklı diye düşünüyorumher gebelik her kişide ki vitamin değerleri vs çok farklı tabi. Bende çok olur sende hiç bir belirti olmaz hatta etrafımda ki insanların çoğu öğğk bile dememiş gebeliklerinde en yakın örnek ablam hiç bulantı olmamıştı ama gebeliğe bağlı şeker olmuştu halen şeker hastası kaldı Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?