2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hamileliğin başından beri bulantısı olmayan var mı çok şükür 9+2 ye kadar sorunsuz geldik inşallah böyle devam eder
benim hiç bulanmadı canım sadece kötü kokulara karşı hassasiyetim var ve yemek yapamıyorum. yapsam da yiyemiyorum. bunun dışında sorunum yok çok şükür. kusmadan hamileliği atlatırsak ne mutlu

Canimm(( Allah sabir versin demekten baska ne denir. Cok zorr Allah beraberinde olsun bu yasadigin son aci olsun

Evet hatırlıyorum ama karıştırıyor olabilirşm diye bi durdum Düşüncesizlik işte, keNdi sevincini paylaşırken karşısındakini düşünmüyorlar, kayınvaliden akıllı kadınmış, nede olsa olgun insan Allah gönlüne göre versin kuzum

Canım uzulerek okudum gercekten sabır diliyorum

Canım çok üzüldüm, diyecek birşey bulamıyorum bu durumlarda, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallah

T tulperde beni de listedn silebilirsin..
Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olacağım insan ne diyeceğini bilemiyor inanın o kadar da dikkat ettik ki birşey olmasın diye ama dikkatle ilgili bir durum da değil kızlar kromozom bozukluğu dedi doktor kürtajdan sonra incelenecek. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Teşekkür ederim kuzum, Allah razı olsun

Canım günde kaç defa istifra ediyorsun ona göre bir ilaç ismi söyleyeyim ilk gebeliğimde kullandım bende

Sen gittinmi canım dra ☺

Allah sabır versin canım
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Cesareti olan haziran annelerine baksın derim. İlk doğumunuz olacaksa bakmayın ama. Devlet hastanesi ihmalini o kadar net yaşayan biri var ki aralarında... yıkıldım tamamen. Değişmesi lazım bu sistemde birşeylerin

Canım günde kaç defa istifra ediyorsun ona göre bir ilaç ismi söyleyeyim ilk gebeliğimde kullandım bende
Ilk kez bugun oldu ve 2 kez ama arac kullandim o da tetiklemis olabilir. Ilac ismi verirseniz sevinirim doktoruma da danisirim mutlaka kullanmadan once.

Ilk kez bugun oldu ve 2 kez ama arac kullandim o da tetiklemis olabilir. Ilac ismi verirseniz sevinirim doktoruma da danisirim mutlaka kullanmadan once.
Canım zofran veya zofer birbirine muadil ilaçlar ama bence en düşük olandan başla ilaç kullanayım diyorsan oda metpamid çünkü daha öncede söyledim ya bulantı olması beni mutlu bile ediyor sağlıklı diye düşünüyorum her gebelik her kişide ki vitamin değerleri vs çok farklı tabi. Bende çok olur sende hiç bir belirti olmaz hatta etrafımda ki insanların çoğu öğğk bile dememiş gebeliklerinde en yakın örnek ablam hiç bulantı olmamıştı ama gebeliğe bağlı şeker olmuştu halen şeker hastası kaldı Allah beterinden korusun

merhaba, ben ilk hamileliğimde şimdikinden daha berbat bir hamilelik geçirmiştim günde 10 kere kustuğum oluyordu o zaman mecbur zofer alıyordum ama o dönem burada yazıştığım diğer hamileler prilam dr alıyordu. Bunda da kusuyorum ben şimdiki doktorum da prilam verdi günde 3 tane alıyorum 4 taneye kadar alınabilirmiş vitamin içeren bir ilaçmış ve özellikle hamile kadınlar için bir ilaçmış. Umarım zofer kullanmak zorunda kalmazsın onu tavsiye etmem mecbur olmadıkça ama prilamdan memnunum. Malesef kötü bir haber vereyim 10 11. haftalarda daha da artıyor bu bulantılar. Susuz ve vitaminsiz kaldığını hissettiğinde doktorundan serum iste ben ilk hamileliğimde covid korkusundan hiç serum alamadım şimdi aşırı pişmanım günde 10 kere kusup tuvalette yere yığılıyordum haftalarca çok zordu. Şimdi biraz artınca serum alıyorum 4-5 gün götürüyor insana dönüyorum. Allah yardımcı olsunn

Tamam cok tesekkurler. Zofran artik tuekiyede yok galiba Zoferi sorayim. Evde yatsam fln bulantiyla belki daha rahat bas ederimde aicakta trafikte eziyet oldu. Insallah hepimizin de gecer en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…