2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şuan 8+2 ama 6 haftalık görünüyor dedi dr
Bende 9 haftam bitçek diyordum yarın 8hafta doluyor daha usg göre benimki tedaviyle oldu yumurta geliştirici va çatlatma iğnesiyle falan doktora sormadım gelişmesi neden geriden diye canım sıkılacak zaten stresliyim günler geçmiyor bide onu takarsam iyice psikolojiyi bozarım doktor sen çatlatma iğnesinden hesapla dedi dedi de işte hep neden diye soruyor insan rabbim yardımcın olsun rabbim neylerse güzel eyler

Allah korusun yaa ınsallah hayırlısıyla duyarsın canım bebegınınnın kalp atısını.

Kızlar aranızda ramzi teorisi yaptıran veya önceki gebeliklerinizde tutturan varmı? Yani bu teorinin doğruluk payı varmı?

Küçükmüş daha annesi anca oluşur daha geç döllenme belli ki .Usg ile senin hafta arası farklı gümbür gümbür atsın kalbi inşallah .

Bende 15 gün önce bebegimi kaybettim arada girip okuyorum maalesef uc arkadaşımizin da bebegini kaybettiğini okudum ve cok üzüldüm. Benim de 8 haftalik olmasi gereken bebegim 6 haftalikti ve kalp atışı zor duyuluyordu yavaştı doktor büyük ihtimal düşer demisti. Ilk başlarda cok zordu kabullenmek icinde bir canli var ve elin kolun bagli tutamıyorsun. Ama bizim elimizde olan bisey değil tevekkül edip Rabbimin daha hayırlısını sağlıklisini vermesini bekleyecegiz. Cok üzücü ama Rabbim sabir veriyor geçecek bu üzüntüler yeniden umut dolacagiz arkadaslar

Kanama yaşatan arkadaşlar kanamanız kesildi mi yoksa ara ara devam ediyor mu benim hala ara ara oluyor bugn tekrar tüp bebek doktoruma gitmeyi planlıyorum
Ben varım canım ara ara kanamam var doktor 15 gün süre bilir böyle dedi . İnşAllah pazartesi rendevum var bakalım ne diyecek doktor

Sonrası nasıl bir süreçti sizin Mevlam şefaatçi eylesin dğşüklerimizi bize. cennetin kapısında annem olmadan girmem dedirsin Mevlam. Kendiliğinden mi düştü kürtaj oldunuzmu

Bnmde pko var yumurta geliştirici ile hamile kaldım bir buçuk senedir korunmuyordum ama olmamıştı artk yaşımizda geciyor kolay hamile kalamiyorum ama onlara göre kolay kaybedebiliyoruz malesef ki. İnşallah sağ salim kucaklarimiza her birimiz alırız
Canım dinlen bol bol haftaya inşallah gümbür gümbür duyulur kalp atışları inşallah

merhaba, sizin pıhtılaşma testlerinde pıhtılaşma sorunu çıktı mı?

Geçmiş olsun öncelikle Bende 15 Nisanda kürtaj oldum benim de 8 hafta olması gerekirken 6 da kalmıştı kalbini hiç duymadım kalbi durmuş dediler. Şimdi tekrar hamileyim 7 hafta olacak sağlıklıysa benimle kalır eğer sağlıklı değilse gider maalesef. Gerçekten çok üzücü ama dediğiniz gibi bizim elimizde olan bi şey kendinizi üzmeyin. İnşallah istediğiniz zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…