- 29 Mayıs 2021
- 479
- 913
- 53
Bende 9 haftam bitçek diyordum yarın 8hafta doluyor daha usg göre benimki tedaviyle oldu yumurta geliştirici va çatlatma iğnesiyle falan doktora sormadım gelişmesi neden geriden diye canım sıkılacak zaten stresliyim günler geçmiyor bide onu takarsam iyice psikolojiyi bozarım doktor sen çatlatma iğnesinden hesapla dedi dedi de işte hep neden diye soruyor insan rabbim yardımcın olsun rabbim neylerse güzel eylerŞuan 8+2 ama 6 haftalık görünüyor dedi dr
Allah korusun yaa ınsallah hayırlısıyla duyarsın canım bebegınınnın kalp atısını.Kızlar çıktım doktordan karın ultrasonda Kalp atımı çok net duyamadı alttan baktı Oradan da çok net duyamadı haftaya perşembe gel bakalım Eğer yine duyamazsak düşük dedi hayırlısı olsun inşaAllah
Kızlar çıktım doktordan karın ultrasonda Kalp atımı çok net duyamadı alttan baktı Oradan da çok net duyamadı haftaya perşembe gel bakalım Eğer yine duyamazsak düşük dedi hayırlısı olsun inşaAllah
Usg resminde bile belirsiz zatenKüçükmüş daha annesi anca oluşur daha geç döllenme belli ki .Usg ile senin hafta arası farklı gümbür gümbür atsın kalbi inşallah .
Küçükmüş daha annesi anca oluşur daha geç döllenme belli ki .Usg ile senin hafta arası farklı gümbür gümbür atsın kalbi inşallah .
Ben varım canım ara ara kanamam var doktor 15 gün süre bilir böyle dedi . İnşAllah pazartesi rendevum var bakalım ne diyecek doktorKanama yaşatan arkadaşlar kanamanız kesildi mi yoksa ara ara devam ediyor mu benim hala ara ara oluyor bugn tekrar tüp bebek doktoruma gitmeyi planlıyorum
Sonrası nasıl bir süreçti sizin Mevlam şefaatçi eylesin dğşüklerimizi bize. cennetin kapısında annem olmadan girmem dedirsin Mevlam. Kendiliğinden mi düştü kürtaj oldunuzmuBende 15 gün önce bebegimi kaybettim arada girip okuyorum maalesef uc arkadaşımizin da bebegini kaybettiğini okudum ve cok üzüldüm. Benim de 8 haftalik olmasi gereken bebegim 6 haftalikti ve kalp atışı zor duyuluyordu yavaştı doktor büyük ihtimal düşer demisti. Ilk başlarda cok zordu kabullenmek icinde bir canli var ve elin kolun bagli tutamıyorsun. Ama bizim elimizde olan bisey değil tevekkül edip Rabbimin daha hayırlısını sağlıklisini vermesini bekleyecegiz. Cok üzücü ama Rabbim sabir veriyor geçecek bu üzüntüler yeniden umut dolacagiz arkadaslar
Cok gecmis olsun benimde 1 yasinda oglum var oda hasta hep kucak istiyo belim bide alt karnım agrıyo insallah bisey olmamistirKızlar çok yorgunum . Kızımda hasta ateşi var karnı agrıyor . Geceyi gündüz edemedim .
Pko için kullanıyordum insülin direncim vardıGlifor gebelikde yasakmı gizli şekerinizmi varda kullanıyordunuz yoksa pko içinmi
Kullanma dedi doktorumGlifor gebelikde yasakmı gizli şekerinizmi varda kullanıyordunuz yoksa pko içinmi
Bnmde pko var yumurta geliştirici ile hamile kaldım bir buçuk senedir korunmuyordum ama olmamıştı artk yaşımizda geciyor kolay hamile kalamiyorum ama onlara göre kolay kaybedebiliyoruz malesef ki. İnşallah sağ salim kucaklarimiza her birimiz alırızAllah yardımcımız olsun canmbizim yapmamız gereken bişey varsa Rabbim hayırlısı ile ona yönlendir bizi diyorum herşey Rabbim in elinde ol derse olacak.
Ancak bu Dr ların bu kadar kaygısız davranmalarını çok üzülüyorum o olmazsa şu bu olmazsa başka bişey deneriz. Tabi zorluğunu acısını sıkıntısını çeken biziz sanki deneme şansımız olcak Bi konuymuş gibi. Ben artık kolay da hamile kalamaz olmuştum çünkü amh m çok çok düşük. Bundan sonra ne olcak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim bizim de bebeklerim izi kucağımıza almaya nasip etsin inşallah
Canım dinlen bol bol haftaya inşallah gümbür gümbür duyulur kalp atışları inşallahKızlar çıktım doktordan karın ultrasonda Kalp atımı çok net duyamadı alttan baktı Oradan da çok net duyamadı haftaya perşembe gel bakalım Eğer yine duyamazsak düşük dedi hayırlısı olsun inşaAllah
merhaba, sizin pıhtılaşma testlerinde pıhtılaşma sorunu çıktı mı?Benimde aynı ne düzeyde diye sordu kadın doğum doktorum ama bilmiodum bidha da gidemedim tıp fakultesine zten ben ilk 4binlik verip kaybedince doktora sordum doktorda deneme yanılma yapmamız gerekio bilemiyoruz ne düzeyde pıhtılaşma dedi kızımda 6binlik verdi çok şükür sona kadar gidebildim 38de gelişimi durdu hemen alındı sadece
Aynı şeyleri yaşamışız cnm bnm de üç kaybın var ikisinde hiç test yapılmadan direk kalbi durdu gelişmedi düştü üçüncüde genetik kan pıhtılaşma testi yapıldı sonuç gelmeden doktorum 4binlik başladı gene gelişimi durdu 4.gebeligimde çok şükür 6binlik iğne ve ecopirin 100mg la kızım dünyaya geldi son haftalarda gelişimi durdu hemen sezeryan ile alındı bunda da 6binlik kullanıyorum doktoruma soyledim kızımda daha zayıftım bunda kilom fazla iğnenin dozunu artirmamiz gerekmez mi diye ona ilerleyen zamanlarda bakcaz dedi gene deneme yanılma yapio yani inşallah bsey olmaz kucağıma alırım bazen biz anlatıyoruz doktorlara ama bizi dinlemiyorlar bizler o kayıpları verdik herşeyi araştırıyoruz az çok biliyoruz tabiki onlardan iyi bilemeyiz ama bizde denek değiliz sonuçta bişey olursa bu hamileliğimde hesap verebilmek mi acaba hayır ona basit geliyor bnde dua ediorm hergun inşallah sorunsuz sağ salim alırız kucağımıza her birimiz
Bnde aynı durumdayım canım birde kızım bni çok yorup üzüyor tuvalet eğitimi vermiştim herşey düzgün du simdi noldu ise başa döndük altına yapio çişini söylemiyor bilerek yapıyor ama altıma yapcam diyor öyle yoruluyorum ki hiç halim kalmıyor ister istemez sinirlenip insan Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çocukla hamile kalmak
Çok sağolun Allah razı olsun. Küçük çocuklar olunca dinlenme gibi bir lüksümüz yok maalesefCok gecmis olsun benimde 1 yasinda oglum var oda hasta hep kucak istiyo belim bide alt karnım agrıyo insallah bisey olmamistir
Ewt çıktı MTHFR c77t homozigotmerhaba, sizin pıhtılaşma testlerinde pıhtılaşma sorunu çıktı mı?
Geçmiş olsun öncelikleBende 15 gün önce bebegimi kaybettim arada girip okuyorum maalesef uc arkadaşımizin da bebegini kaybettiğini okudum ve cok üzüldüm. Benim de 8 haftalik olmasi gereken bebegim 6 haftalikti ve kalp atışı zor duyuluyordu yavaştı doktor büyük ihtimal düşer demisti. Ilk başlarda cok zordu kabullenmek icinde bir canli var ve elin kolun bagli tutamıyorsun. Ama bizim elimizde olan bisey değil tevekkül edip Rabbimin daha hayırlısını sağlıklisini vermesini bekleyecegiz. Cok üzücü ama Rabbim sabir veriyor geçecek bu üzüntüler yeniden umut dolacagiz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?