2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar bugün doktora gittim kalp atmları için kalp sesini dinletti normalde sat göre 7+2 olması gerek ama ultrasyonda 6+5 dedi bu gelişimi geride demek mi
Oncelikle hayırlı olsun O kadarlık farklar olabiliyor diye biliyorum. Cunku sata gore hesaplaniyor. Belki yumurtlama ve dollenme takvimden 2-3 gun sonra olmustur

Doktor bi açıklama yapmayınca bende biraz korktum açıkçası keşke herşeyi biz sormadan anlatsalar
Aynen yapmıyorlar. Ben de 6+6'da gitmiştim. Bebiş 6+4'te çıkmıştı. Ama ovulasyon testi yaptığım için takvimden iki gün sonra yumurtladığımı biliyordum o yüzden şaşırmadım. Bilmiyor olsam ben de sizin gibi düşünürdüm. O nedenle içiniz rahat olsun :)

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kalp atmları için kalp sesini dinletti normalde sat göre 7+2 olması gerek ama ultrasyonda 6+5 dedi bu gelişimi geride demek mi
Gec döllenme olmuş olabilir dolayısıyla son adet tarihiniz ile zamanınız tutmaz benim son adet tarihim 24 mart 31 martta hamile kalmışım mesela doktorum normal olduğunu söyledi endişe etmeyin...

Merhaba, kuyruk sokumu kalça bölgemdeki ağrıdan adım atamıyorum. Bu hafta hem temizlik yaptım eğilip elimle yerleri sildim. Hem de okulda merdiven in çık baya yordum . Düşük belirtisi olabilir mi? Dün kontrole gittim normaldi ama.
Ağrı için sıcak jel torbalar iyi gelir mi? Sinir sıkışması gibi sanki

Rahim kasılması olmuş olabilir. Sıcak iyi gelmez demişti biri burada okudum ama net bilgim yok tecrübeli arkadaşlar yazarlar. Geçmiş olsun bolca dinlenin bence. Ağır iş önermiyor doktorum hiç yapma dedi bana hatta. ben de saldım ev kirli ama hiç takmıyorum.

Doktor bi açıklama yapmayınca bende biraz korktum açıkçası keşke herşeyi biz sormadan anlatsalar
Endişelenme. Fark 3 haftaysa sıkıntı oluyor diye biliyorum ben. Bu farklar olur arkadaşın dediği gibi. Tam olarak hangi gün hamile kaldığımızı bilemeyiz Rabbimin izniyle herşey yolundadır inşallah aksi bişey olsaydı doktor muhakkak söylerdi.

Devlet hastanesi şikayetlerinizi okudum kızlar. Bende sevmiyorum. Kibirden vs değilde hijyen olsun ilgi olsun her zaman özeli tercih ederim. Para verdiğimiz için değer görüyorsak veririm valla. Napim. Oğlumda memlekette 8 aylık hamileyken mecburiyetten hastanede yatmak zorunda kaldım. Resmen mantar oldum o kadar tiksindim ki anlatamam sağolsun anamda küçücük iki kişilik odada benimle birlikte kalmıştı. Anne dedim beni burdan çıkar ben ağrı çekmeye razıyım. Hemen çıktım ordan Trabzona gittim tekrar kendi hastaneme. Benim anlamadığımda evet kalabalık oluyor bıkıyorda olabilirler sonuçta onlarda insan robot değil ama o mesleği seçerken bunları bilerek seçiyorlar severek yapmicaklarsa neden doktor hemşire olurlar anlamam .

Ben de yapmıyordum evin içi çamurdu midem bulandı artık. Sağolsun eşim yapıyor yemek. Mutfak yerlerdolaplar her yer yağ salça domates olmuştu. Yapmasa daha iyi sanki

Merhaba canım, hangi ülkede yaşıyorsun?

Aynen öyle canım. ben yine bir gün randevu alacaktım. o gün işyerinde çok yorulmuştum, erkenden yatmak istiyordum. Fakat 12den sonra sistem açılıyor ve randevu alabiliyorsun. beklemiştim o uykulu gözlerle 12yi.. neyse ki alabilmiştim.

Ben de yapmıyordum evin içi çamurdu midem bulandı artık. Sağolsun eşim yapıyor yemek. Mutfak yerlerdolaplar her yer yağ salça domates olmuştu. Yapmasa daha iyi sanki
Kesinlikle eşim bazen temizlik yapıyor ama temizlediği yer eskisinden nasıl daha kirli oluyor anlamış değilim

Aa gerçekten mi SiZinde mi 4 cü olacak Allah’ın izniyle . . Rabbim yardım etsin inşAllah. 3 cüylr nasıl yaparım derken 4 cü geliyor
Cocuklar kücuk olunca zor oluyor 3 cocukla zorlaniyodum zaten 4üncu de süpriz oldu bide benimkiler çok küçuk en büyugu 5 yaşında düşün ev kreş gibi

Cocuklar kücuk olunca zor oluyor 3 cocukla zorlaniyodum zaten 4üncu de süpriz oldu bide benimkiler çok küçuk en büyugu 5 yaşında düşün ev kreş gibi
Aaa seninkiler daha küçük müş benim 3 cüncüde süpriz oldu Buda spiral ile oldu işte tam bir süpriz işte . Benim evde öyle emin olabilirsin . Ama seninkiler benimkilerden daha küçük . Benim büyük 6 yaşında bebek doğuktan sonra ki inşAllah Rabbim o zamanları göstersin 7 yaşında olacak . 2..cisi 5 yaş olmuş olacak kızımda 4 yaş olacak doğumdan sonra inşAllah.

Kramp gibi mi acaba yaşadığınız ağrı? Dünden beri bende de var bacağım kasılıyor gibi oluyor cok yürüdüğüm içindir diye düşünüyorum masabaşı olsada isyerinde hareket halindeyim

Kramp değil. Adım atarken otururken yatarken bile batıyor. Kalçam ve kuyruk sokumu.yüz üstü yattım iyiyim. Ayağa kalkarken yine batıyor.

Şu an 15 dk sıcak 15 dk soğuk koyuyorum. İnternette kan akışını hızlandırır demiş.

Sabit oturmak da sizi rahatsız etmiş olabilir. Baskı yapmıştır .

Ahh iki gundir ayniyim. Hatta biraya da yazmistim. Bugun biraz rahatladim ama 2 gun brn de fena oldum parol bile kesmedi. Cok gecmis olsun migrem ne dir cok iyi bilirim. Sol gozum cikacak sandim dun.. Hatta dun iki kez istifra ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…