2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ben çok halsiz yorgun hissediyorum uykuya doyamıyorum resmen kızımda sağolsun uyutmamak için çabalıyor gün içinde de aşırı halsizim ve karnımın alt kısmı çok ağırıyor bu kadar erken ağırması normal mi acaba ?Midem bulanmıyor ama o kadar halsizim kiBir de acıkınca bayılacak gibi oluyorum glifor kullanıyordum onu bırakınca böyle oldum belki de bilmiyorum

Glifor gebelikde yasakmı gizli şekerinizmi varda kullanıyordunuz yoksa pko içinmi

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar fikir sahibi olabilir sağlıkla gelsin bebişiniz

Öncelikle hayırlı olsun .Sağlıkla kucaklayın inşallah .Bir kaç günlük fark olur .Az çıkar fazla çıkar .En nihayetinde cihaz ölçüyor .Benim de bir kaç günlük fark çıkmıştı en son gittiğimde .Tabi tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlar daha iyi bilir ama sorun yok bence :)

Benım de oyle canım tup bebek doktorumun olctugu daha geri ama takılmıyorum alete gore degısır diye dusunuyorum cok kucuk ler henuz

günaydın, dün akşam 5te başlayan migren krizim, sabaha karsı acilde bitti. 6 saatte bir parol içtim doktorumun tavsiyesi ile fakat, çok şiddetli bir baş ağrısı gece tekrar vurdu ve yine yediğim herseyi çıkardım. Acilde parol ve zofer damar yolundan verdiler..çok ilginç serumu alırken ve aldıktan sonra aşırı üşüme ve titreme geldi, su anda bas ağrım kontrol edilebilir düzeyde ama sıfır değil, bulantım da normal sabahları yasadığım düzeyde.. tavsiyem izmirin lodosunda dışarı çıkmayın, çıkarsanız da başınızı koruyun.

Benım de oyle canım tup bebek doktorumun olctugu daha geri ama takılmıyorum alete gore degısır diye dusunuyorum cok kucuk ler henuz
Cok sagol canim hep boyle oldu 6 .haftadan 8. Haftaya kadar . Bende tam tersi tup bebek dr ileri olcuyo hastane doktorum geri. Hatta kalbi bile dinletemedi dün yani.. gosterdi sadece. Halbuki 2 hafta once dinleyebilmistim tüp bebek dr umda. Herkes haftasini tam sayiyor ben sayamiyorum canımı sıkıyor bu durum acaba sorun mu var diyorum... Sagol cevap verdigin icin gekismeleri yazarim.

Benimde aynı ne düzeyde diye sordu kadın doğum doktorum ama bilmiodum bidha da gidemedim tıp fakultesine zten ben ilk 4binlik verip kaybedince doktora sordum doktorda deneme yanılma yapmamız gerekio bilemiyoruz ne düzeyde pıhtılaşma dedi kızımda 6binlik verdi çok şükür sona kadar gidebildim 38de gelişimi durdu hemen alındı sadece
Aynı şeyleri yaşamışız cnm bnm de üç kaybın var ikisinde hiç test yapılmadan direk kalbi durdu gelişmedi düştü üçüncüde genetik kan pıhtılaşma testi yapıldı sonuç gelmeden doktorum 4binlik başladı gene gelişimi durdu 4.gebeligimde çok şükür 6binlik iğne ve ecopirin 100mg la kızım dünyaya geldi son haftalarda gelişimi durdu hemen sezeryan ile alındı bunda da 6binlik kullanıyorum doktoruma soyledim kızımda daha zayıftım bunda kilom fazla iğnenin dozunu artirmamiz gerekmez mi diye ona ilerleyen zamanlarda bakcaz dedi gene deneme yanılma yapio yani inşallah bsey olmaz kucağıma alırım bazen biz anlatıyoruz doktorlara ama bizi dinlemiyorlar bizler o kayıpları verdik herşeyi araştırıyoruz az çok biliyoruz tabiki onlardan iyi bilemeyiz ama bizde denek değiliz sonuçta bişey olursa bu hamileliğimde hesap verebilmek mi acaba hayır ona basit geliyor bnde dua ediorm hergun inşallah sorunsuz sağ salim alırız kucağımıza her birimiz
Bnde aynı durumdayım canım birde kızım bni çok yorup üzüyor tuvalet eğitimi vermiştim herşey düzgün du simdi noldu ise başa döndük altına yapio çişini söylemiyor bilerek yapıyor ama altıma yapcam diyor öyle yoruluyorum ki hiç halim kalmıyor ister istemez sinirlenip insan Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çocukla hamile kalmak

Allah yardımcımız olsun canmbizim yapmamız gereken bişey varsa Rabbim hayırlısı ile ona yönlendir bizi diyorum herşey Rabbim in elinde ol derse olacak.
Ancak bu Dr ların bu kadar kaygısız davranmalarını çok üzülüyorum o olmazsa şu bu olmazsa başka bişey deneriz. Tabi zorluğunu acısını sıkıntısını çeken biziz sanki deneme şansımız olcak Bi konuymuş gibi. Ben artık kolay da hamile kalamaz olmuştum çünkü amh m çok çok düşük. Bundan sonra ne olcak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim bizim de bebeklerim izi kucağımıza almaya nasip etsin inşallah

Net değil derken var ama kalp atımı zayıfta olsa inşallah güçlenir ozamana daha küçücük kuzum geç döllenme belki haç haftalık göründü usg de hakkınızda hayırlısı olsun canım

Net değil derken var ama kalp atımı zayıfta olsa inşallah güçlenir ozamana daha küçücük kuzum geç döllenme belki haç haftalık göründü usg de hakkınızda hayırlısı olsun canım
Şuan 8+2 ama 6 haftalık görünüyor dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…