- 24 Mayıs 2021
- 343
- 485
- 53
İnşaAllah canım Allah razı olsunİnsallah sağlıkla duyarsınız o minik kalbi
Ramiye göre erkek gibi hayırlısı olsunEki Görüntüle 2868183
Kizlar merhaba 9+4um dun gittigimde doktor ultrosonu verdi cinsiyet tahminj yapabilir misiniz ki
Glifor gebelikde yasakmı gizli şekerinizmi varda kullanıyordunuz yoksa pko içinmiKızlar ben çok halsiz yorgun hissediyorum uykuya doyamıyorum resmen kızımda sağolsun uyutmamak için çabalıyor gün içinde de aşırı halsizim ve karnımın alt kısmı çok ağırıyor bu kadar erken ağırması normal mi acaba ?Midem bulanmıyor ama o kadar halsizim kiBir de acıkınca bayılacak gibi oluyorum glifor kullanıyordum onu bırakınca böyle oldum belki de bilmiyorum
Tüp bebek yaptıran arkadaşlar fikir sahibi olabilir sağlıkla gelsin bebişinizMerhaba bende araniza katikdim...
Gecen hafta tup bebk merkezdeki doktorum olctü 15 mm ve . 8 hafta. Dun aksam dr a gittim. 8w3d olmasi gerekirken 7 hfta ve 10 mm dedi. Nasil oluyo bu
Tup bebek merkezi ile gittigim doktorda crl farkli çıkıyor. Sizlerde de boyle oldu mu? Merkezde gun ile uyumlu ama 3tür gittigim doktorda olcemiyorlar goremiyorlar tam sanirim anlamadim cok stres oldum ya... 1 hafta geciyor 2 gun büyümüş oluyor ancak.
Merhaba bende araniza katikdim...
Gecen hafta tup bebk merkezdeki doktorum olctü 15 mm ve . 8 hafta. Dun aksam dr a gittim. 8w3d olmasi gerekirken 7 hfta ve 10 mm dedi. Nasil oluyo bu
Tup bebek merkezi ile gittigim doktorda crl farkli çıkıyor. Sizlerde de boyle oldu mu? Merkezde gun ile uyumlu ama 3tür gittigim doktorda olcemiyorlar goremiyorlar tam sanirim anlamadim cok stres oldum ya... 1 hafta geciyor 2 gun büyümüş oluyor ancak.
Evet hiç değilse bir şeyler yiyebiliyorum, bana iyi geldiIyi geldi mi peki?? Benim de bugun cok artti da..
Benım de oyle canım tup bebek doktorumun olctugu daha geri ama takılmıyorum alete gore degısır diye dusunuyorum cok kucuk ler henuzMerhaba bende araniza katikdim...
Cok sagol canim hep boyle oldu 6 .haftadan 8. Haftaya kadar . Bende tam tersi tup bebek dr ileri olcuyo hastane doktorum geri. Hatta kalbi bile dinletemedi dün yani.. gosterdi sadece. Halbuki 2 hafta once dinleyebilmistim tüp bebek dr umda. Herkes haftasini tam sayiyor ben sayamiyorum canımı sıkıyor bu durum acaba sorun mu var diyorum... Sagol cevap verdigin icin gekismeleri yazarim.Benım de oyle canım tup bebek doktorumun olctugu daha geri ama takılmıyorum alete gore degısır diye dusunuyorum cok kucuk ler henuz
Güzel haberlerle çıkarsın inşallahHastanedeyim kızlar sıramı bekliyorum
Benimde aynı ne düzeyde diye sordu kadın doğum doktorum ama bilmiodum bidha da gidemedim tıp fakultesine zten ben ilk 4binlik verip kaybedince doktora sordum doktorda deneme yanılma yapmamız gerekio bilemiyoruz ne düzeyde pıhtılaşma dedi kızımda 6binlik verdi çok şükür sona kadar gidebildim 38de gelişimi durdu hemen alındı sadeceDoktor pıhtılaşma nın ne kadar ileri olduğuna bile bakmadı tıpfakültesinden randevu alsam en erken 2ayı bulur tekrar bakılması için mecbur kendi doktorumun verdiğini kullanıcam dediğiniz gibi deneme yanılma gerekli dozu buluyorlar
Aynı şeyleri yaşamışız cnm bnm de üç kaybın var ikisinde hiç test yapılmadan direk kalbi durdu gelişmedi düştü üçüncüde genetik kan pıhtılaşma testi yapıldı sonuç gelmeden doktorum 4binlik başladı gene gelişimi durdu 4.gebeligimde çok şükür 6binlik iğne ve ecopirin 100mg la kızım dünyaya geldi son haftalarda gelişimi durdu hemen sezeryan ile alındı bunda da 6binlik kullanıyorum doktoruma soyledim kızımda daha zayıftım bunda kilom fazla iğnenin dozunu artirmamiz gerekmez mi diye ona ilerleyen zamanlarda bakcaz dedi gene deneme yanılma yapio yani inşallah bsey olmaz kucağıma alırım bazen biz anlatıyoruz doktorlara ama bizi dinlemiyorlar bizler o kayıpları verdik herşeyi araştırıyoruz az çok biliyoruz tabiki onlardan iyi bilemeyiz ama bizde denek değiliz sonuçta bişey olursa bu hamileliğimde hesap verebilmek mi acaba hayır ona basit geliyor bnde dua ediorm hergun inşallah sorunsuz sağ salim alırız kucağımıza her birimizHadi ya çok üzüldümsağlıkla alın kucağınıza inşallah.. Aynen tamamen deneme olarak yapılıyor. Bizim ilk 2 sinde pıhtılaşma dan falan haberimiz yoktu kalbi hiç atmadı gelişimi durdu 7 8 haftalık. Sonra gen testi yaptırdık. 3.de kan sulandırıcı iğne 4000 lik coraspirin 100 mg progestan falan hepsini kullandık. 6.haftada kalbini duyduk. 3 hafta sonra kontrole çağırdı yine kalbi gelişimi 2 hafta öncesinde durmuştu. Sonraki gittiğim kaç Dr a sorduysam dozla alakalı olabilir mi dozunu yükseltseydik diye alakası yok yine olmazdı dedi. Şimdi 6000 lik denicez ecopirin 150 mg progestan falan.. Korkuyorum hala
Katil hücre testi varmış onlar da fazla olursa bebeği öldürüyomuş.dr bunu söyledim kanıtlanmış bişey değil her duyduğunuza inanmayın dedi. Bağışıklık dengeleyici serum falan veriyorlarmış. Dr n böyle demesine çok kızdım. Çünkü ben de bundan da olabilir ben çünkü kolay kolay hasta olmam Bi de kayıplarımız kimse bişey diyemiyor. Hep bi tahmin şundan mı bundan mı amh düşük ondan olabilir kalitesiz yumurta olabilir sen de inversiyon varmış ondan olabilir vs vs. Biz 3.bebeği genetik tahlile de yolladık bişey çıkmamıştı.
Bnde aynı durumdayım canım birde kızım bni çok yorup üzüyor tuvalet eğitimi vermiştim herşey düzgün du simdi noldu ise başa döndük altına yapio çişini söylemiyor bilerek yapıyor ama altıma yapcam diyor öyle yoruluyorum ki hiç halim kalmıyor ister istemez sinirlenip insan Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çocukla hamile kalmakKızlar ben çok halsiz yorgun hissediyorum uykuya doyamıyorum resmen kızımda sağolsun uyutmamak için çabalıyor gün içinde de aşırı halsizim ve karnımın alt kısmı çok ağırıyor bu kadar erken ağırması normal mi acaba ?Midem bulanmıyor ama o kadar halsizim kiBir de acıkınca bayılacak gibi oluyorum glifor kullanıyordum onu bırakınca böyle oldum belki de bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun canmBenimde aynı ne düzeyde diye sordu kadın doğum doktorum ama bilmiodum bidha da gidemedim tıp fakultesine zten ben ilk 4binlik verip kaybedince doktora sordum doktorda deneme yanılma yapmamız gerekio bilemiyoruz ne düzeyde pıhtılaşma dedi kızımda 6binlik verdi çok şükür sona kadar gidebildim 38de gelişimi durdu hemen alındı sadece
Aynı şeyleri yaşamışız cnm bnm de üç kaybın var ikisinde hiç test yapılmadan direk kalbi durdu gelişmedi düştü üçüncüde genetik kan pıhtılaşma testi yapıldı sonuç gelmeden doktorum 4binlik başladı gene gelişimi durdu 4.gebeligimde çok şükür 6binlik iğne ve ecopirin 100mg la kızım dünyaya geldi son haftalarda gelişimi durdu hemen sezeryan ile alındı bunda da 6binlik kullanıyorum doktoruma soyledim kızımda daha zayıftım bunda kilom fazla iğnenin dozunu artirmamiz gerekmez mi diye ona ilerleyen zamanlarda bakcaz dedi gene deneme yanılma yapio yani inşallah bsey olmaz kucağıma alırım bazen biz anlatıyoruz doktorlara ama bizi dinlemiyorlar bizler o kayıpları verdik herşeyi araştırıyoruz az çok biliyoruz tabiki onlardan iyi bilemeyiz ama bizde denek değiliz sonuçta bişey olursa bu hamileliğimde hesap verebilmek mi acaba hayır ona basit geliyor bnde dua ediorm hergun inşallah sorunsuz sağ salim alırız kucağımıza her birimiz
Bnde aynı durumdayım canım birde kızım bni çok yorup üzüyor tuvalet eğitimi vermiştim herşey düzgün du simdi noldu ise başa döndük altına yapio çişini söylemiyor bilerek yapıyor ama altıma yapcam diyor öyle yoruluyorum ki hiç halim kalmıyor ister istemez sinirlenip insan Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çocukla hamile kalmak
Güzel haberini bekliyoruzHastanedeyim kızlar sıramı bekliyorum
Bi tane kizim vardi banada bu erkek gibi gelyor ama hakkimizda hayirlisi olsun cok tesekkurlerRamiye göre erkek gibi hayırlısı olsunsağlıkla gelsin
Net değil derken var ama kalp atımı zayıfta olsa inşallah güçlenir ozamana daha küçücük kuzum geç döllenme belki haç haftalık göründü usg de hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar çıktım doktordan karın ultrasonda Kalp atımı çok net duyamadı alttan baktı Oradan da çok net duyamadı haftaya perşembe gel bakalım Eğer yine duyamazsak düşük dedi hayırlısı olsun inşaAllah
Şuan 8+2 ama 6 haftalık görünüyor dedi drNet değil derken var ama kalp atımı zayıfta olsa inşallah güçlenir ozamana daha küçücük kuzum geç döllenme belki haç haftalık göründü usg de hakkınızda hayırlısı olsun canım
Haftaya duyarsınız İnşallahKızlar çıktım doktordan karın ultrasonda Kalp atımı çok net duyamadı alttan baktı Oradan da çok net duyamadı haftaya perşembe gel bakalım Eğer yine duyamazsak düşük dedi hayırlısı olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?