2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dur bakalim cnm uzuldum ama daha erken. Doktorun cihazi, bebegin haftaso hrr sey onemli biliyosun. Insallah her sey yolundadir kalbini bozma hic

Allah bagışlasın seninkilerde çok buyuk degillermis ama benimkilerden buyuk tabi benim buyuk kızim 5 kucuk kızım 3 oglumda iki hafta sonra 1 yaş dogum gunu olacak

Kanama yaşatan arkadaşlar kanamanız kesildi mi yoksa ara ara devam ediyor mu benim hala ara ara oluyor bugn tekrar tüp bebek doktoruma gitmeyi planlıyorum
Benim gecen haftadan beri olmadi cnm insallah olmaz tekrar hic birimizin ama artik ben hic guvenemiyorum daha once de kesilmia tekrar olmustu. Yine olursa sasirmicam. Kanama gibi degil.de leke gibi oldu benim hep

Allah guzel mutluluklar yasatsin insallah kaybiniza cok uzuldum. Evet burda baska arkadaslarimiz da yaaadi bu uzuntuyu maalesef ama insallah en kisa zamanda guzel haberlerle bulusalim tekrar. Allah hakkimizda hayirlisini versin

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kalp atmları için kalp sesini dinletti normalde sat göre 7+2 olması gerek ama ultrasyonda 6+5 dedi bu gelişimi geride demek mi
Canm aradaki fark cok az gerilik fln diyemeyiz. 1 hafta ileri veya geri cikabiliyor olcumlere gore merak etme sorun degil.

Canim yok sicak pek onermiyolar gebelikte. Bence dinlen esin masaj yapsin hafif gecer.

Merhaba kızlar sizi etkilemek istemiyorum ama 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu bugün öğrendim daha önce yaşan vardı sanırım. İlk gebelik olduğu için pıhtılaşma falan bakılmamıştı şimdi süreç ne olacak bebek incelenecek özel klibine gidiyordum devlet hemen inceleme yapıyor mu? Allah hepinize sağlıklı hamilelik ile sağlıklı bebekler nasip etsin

Ya ne oluyor böyle kızlar iki gündür kötü haber alıyoruz.Masal hakkında hayırlısı olsun .Tekrar sağlıkla gebe kalmani dilerim . Tesadüf mü öğrendiniz yoksa belirti filan oldu mu ?

Ya bir kaç gündür bu haberleri aldıkça ve arada kanamam oldukça ben de korkuyorum geriliyorum allah sabır versin hepinize inş sağlıklı gebelikler elde edersiniz kürtajdan sonra istersen gönderiyosun genetiğe ama çok tavsiye etmiyolar sen bilirsin istersen yolla genetiğe kürtajı oldun mu

Canim cok uzuldum kaybina Allah sabir versin insallah en kisa zamanda guzel haberlerini duyalim. Dunden beri maalesef benzer uzuntuleri yasayan arkadaslarimiz oldu. Tecrubelerini paylasirlar eger hala okuyorlarsa.

Ahh iki gundir ayniyim. Hatta biraya da yazmistim. Bugun biraz rahatladim ama 2 gun brn de fena oldum parol bile kesmedi. Cok gecmis olsun migrem ne dir cok iyi bilirim. Sol gozum cikacak sandim dun.. Hatta dun iki kez istifra ettim..
Ben 6 saatte bir parol içiyorum ama o ağrı hiç geçmiyor ve bulantımı da tetikliyor. Dün geceki yaşadığım o iki ağrı yüzünden boyun damarlarım ve ensem resmen tutuldu.. beyin damarlarım patlayacak sandım.. sizinkinin hafiflemesine sevindim ,umarım geçer bir an önce..düşük riski var diye yürümek egzersiz yasak, zaten bitkiniz, bir de bu baş ağrısı bulantı sosyal hayat kalmadı, çok zorlandığımı hissediyorum ..herkes çok zorluk çekiyor, burda düşük yapanların da yazdıklarından sonra bizimkiler mızmızlık gibi geliyordur, onlar da affetsinler , herkes her ne yaşıyorsa bir an önce üstesinden gelebilir umarım.

Çok üzüldüm Masal. İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın. Şüphelendiğiniz bir durum oldu peki belirti var mıydı? Ben de haftaya kontrole gideceğim. Böyle üst üste olumsuz haberler okuyunca tedirgin olmaya başladım.

Rabbim yardımcınız olsun, size süpriz yapsın bebiş inşalla sağlıkla kucağınıza alırsınız

Son düzenleme:

Aynen bende modum düştü iki gündür . Perşembe kontrolüm var nasıl dayacagim bilmiyorum .

Canım çok geçmiş olsun, iki gündür hep üzücü haberler alıyoruz, bu sizinde son üzgüntünüz olsun inşallah bundan sonrası için hep mutlu günleriniz olur

Kanama yaşatan arkadaşlar kanamanız kesildi mi yoksa ara ara devam ediyor mu benim hala ara ara oluyor bugn tekrar tüp bebek doktoruma gitmeyi planlıyorum
Benim hem kanamam oldu hem parça düşürdüm 1 gün sürdü, hastanede yattım 2 gece tedbiren şimdi kahverengi lekelenmelerim oluyor sadece ama kanama korkum devam ediyor maalesef . Kontrol günümü bekliyorum sabırsızlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…