Bir arkadaş 3 haftaya kadar normal olduğunu yazmıştı eğer 6 haftaliksa çok net olmaması normaldir kalp atışının bende 6+0 da duydum kalp atışını 2 hafta sonra tekrar çağırdı daha güçlü ve nettiŞuan 8+2 ama 6 haftalık görünüyor dedi dr
Canım 8+2 ama 6 hafta gibi dedi dr geç döllenme olabilir ama değilsede düşük deriz dedi haftaya aç karna gel dedi. Önceki düşüğümdede böyle olmuştu haftaya gel dedi ben gitmeden kanamam başladı zaten.. Hep korkuyordum aynısı olacak diye ama nasip işte..Dur bakalim cnm uzuldum ama daha erken. Doktorun cihazi, bebegin haftaso hrr sey onemli biliyosun. Insallah her sey yolundadir kalbini bozma hic
Amin inşaAllah sağolunRabbim yardımcınız olsun, size süpriz yapsın bebiş inşalla sağlıkla kucağınıza alırsınız
MaşaAllah size teşekkür ederimBir arkadaş 3 haftaya kadar normal olduğunu yazmıştı eğer 6 haftaliksa çok net olmaması normaldir kalp atışının bende 6+0 da duydum kalp atışını 2 hafta sonra tekrar çağırdı daha güçlü ve nettiCanınızı sıkmayın hayırlısı olsun inşallah
Çok üzüldüm canım inşallah geç döllenmeden dolayıdırMaşaAllah size teşekkür ederim
Gercekten nasip. Ayni seyi yasayacaksin diye bir sey yok bu yeni ve farkli bir gebelik. Insallah haftaya guzel haber verirsin bize⚘⚘⚘Canım 8+2 ama 6 hafta gibi dedi dr geç döllenme olabilir ama değilsede düşük deriz dedi haftaya aç karna gel dedi. Önceki düşüğümdede böyle olmuştu haftaya gel dedi ben gitmeden kanamam başladı zaten.. Hep korkuyordum aynısı olacak diye ama nasip işte..
Hiç anlayamadım daha şimdi yeni istifra ettim nasıl duyamadık bugünÇok üzüldüm canım inşallah geç döllenmeden dolayıdır
Çok haklısın canım benim görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerGercekten nasip. Ayni seyi yasayacaksin diye bir sey yok bu yeni ve farkli bir gebelik. Insallah haftaya guzel haber verirsin bize⚘⚘⚘
Ben de bir kac kez lekelenme yasadim ve her birinde korkudan titredim. O doktorun bekleme odasinda ziril ziril agladim kac kez. Maske taktigima tek o zamanlar sevinmistim. Ama su var doktorum hep saglikliysa her sekilde devam eder der, degilse gider. Gercekten saglikli bir bebek nasib etsin Allah herkese. Sagliksizsa soylemek hic kolay degil ama Rabbim nasil yaparsa dogru yapar diyorum kendim icin de herkes icin de.
Rabbim acılarını göstermesin inşAllah. Bakalım Rabbim 4 cüyü nasip etti sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşAllah.Allah bagışlasın seninkilerde çok buyuk degillermis ama benimkilerden buyuk tabi benim buyuk kızim 5 kucuk kızım 3 oglumda iki hafta sonra 1 yaş dogum gunu olacak
Rabbim inşAllah tez zamanda tekrar yaşatsın gebeliği sağlıklı bir şekilde . Şefaatçi olsun inşAllah size .Merhaba kızlar sizi etkilemek istemiyorum ama 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu bugün öğrendim daha önce yaşan vardı sanırım. İlk gebelik olduğu için pıhtılaşma falan bakılmamıştı şimdi süreç ne olacak bebek incelenecek özel klibine gidiyordum devlet hemen inceleme yapıyor mu? Allah hepinize sağlıklı hamilelik ile sağlıklı bebekler nasip etsin
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah. İnşAllah hakkınızda hayırlısı olsun . İnan hepimizin kalbi ağzımızda meraktan . İnşAllah hepimiz için hayırlısı olur .Canım 8+2 ama 6 hafta gibi dedi dr geç döllenme olabilir ama değilsede düşük deriz dedi haftaya aç karna gel dedi. Önceki düşüğümdede böyle olmuştu haftaya gel dedi ben gitmeden kanamam başladı zaten.. Hep korkuyordum aynısı olacak diye ama nasip işte..
Bir defa kanama oldu bi kaç defa lekeleme oldu o yüzden kontrole gitmiştim kontrolde öğrendimYa ne oluyor böyle kızlar iki gündür kötü haber alıyoruz.Masal hakkında hayırlısı olsun .Tekrar sağlıkla gebe kalmani dilerim . Tesadüf mü öğrendiniz yoksa belirti filan oldu mu
Merhaba trabzonda mı yaşıyorsunuz hangi doktora gidiyodunuzDevlet hastanesi şikayetlerinizi okudum kızlar. Bende sevmiyorum. Kibirden vs değilde hijyen olsun ilgi olsun her zaman özeli tercih ederim. Para verdiğimiz için değer görüyorsak veririm valla. Napim. Oğlumda memlekette 8 aylık hamileyken mecburiyetten hastanede yatmak zorunda kaldım. Resmen mantar oldum o kadar tiksindim ki anlatamam sağolsun anamda küçücük iki kişilik odada benimle birlikte kalmıştı. Anne dedim beni burdan çıkar ben ağrı çekmeye razıyım. Hemen çıktım ordan Trabzona gittim tekrar kendi hastaneme. Benim anlamadığımda evet kalabalık oluyor bıkıyorda olabilirler sonuçta onlarda insan robot değil ama o mesleği seçerken bunları bilerek seçiyorlar severek yapmicaklarsa neden doktor hemşire olurlar anlamam.
Neden tavsiye etmiyorlar daha olmadım pazartesi dedi doktor ama yarın başka doktora gidicem ben neden kalbi durdu öğrenmek istiyorum ikincisi de aynı sorunu yaşamamak içinYa bir kaç gündür bu haberleri aldıkça ve arada kanamam oldukça ben de korkuyorum geriliyorum allah sabır versin hepinize inş sağlıklı gebelikler elde edersiniz kürtajdan sonra istersen gönderiyosun genetiğe ama çok tavsiye etmiyolar sen bilirsin istersen yolla genetiğe kürtajı oldun mu
Pazartesı basladı ılk persembe yine oldu hemde baya, suan yok ama sankı 2 gun sonra yine olacak gibi... Asıstan hamılelıgı boyle gecırebılırsınız dedı genelde saglıklı doğuyor bu sekılde gecen gebelık şer cunku kese yakınında kanama alanı yok dedıKanama yaşatan arkadaşlar kanamanız kesildi mi yoksa ara ara devam ediyor mu benim hala ara ara oluyor bugn tekrar tüp bebek doktoruma gitmeyi planlıyorum
Okadar uzuldum kı canım Rabbım sana sabır versin ve mukafatın daha saglıkla sana tutunacak bebekler olsun ınsallah...Merhaba kızlar sizi etkilemek istemiyorum ama 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu bugün öğrendim daha önce yaşan vardı sanırım. İlk gebelik olduğu için pıhtılaşma falan bakılmamıştı şimdi süreç ne olacak bebek incelenecek özel klibine gidiyordum devlet hemen inceleme yapıyor mu? Allah hepinize sağlıklı hamilelik ile sağlıklı bebekler nasip etsin
Rabbim acılarını göstermesin inşAllah. Bakalım Rabbim 4 cüyü nasip etti sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşAllah.
benim çoçuklar 4 gözle bekliyorlar kardeşlerini . Heleki kızımbebek delisi hemen gelsin diyor .
Rabbim inşAllah tez zamanda tekrar yaşatsın gebeliği sağlıklı bir şekilde . Şefaatçi olsun inşAllah size .
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah. İnşAllah hakkınızda hayırlısı olsun . İnan hepimizin kalbi ağzımızda meraktan . İnşAllah hepimiz için hayırlısı olur .
Amin insallah rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hepimize bende kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum kızlarımaRabbim acılarını göstermesin inşAllah. Bakalım Rabbim 4 cüyü nasip etti sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşAllah.
benim çoçuklar 4 gözle bekliyorlar kardeşlerini . Heleki kızımbebek delisi hemen gelsin diyor .
Rabbim inşAllah tez zamanda tekrar yaşatsın gebeliği sağlıklı bir şekilde . Şefaatçi olsun inşAllah size .
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah. İnşAllah hakkınızda hayırlısı olsun . İnan hepimizin kalbi ağzımızda meraktan . İnşAllah hepimiz için hayırlısı olur .
İnsallah kötü birsey degildir. Cok sukur bakılmış kanama alani gorulmemis. Ama yine de cok yorulmamaya çalışın, dinleninIyi akşamlar anneler. Benim bugün akşam aniden kanamam oldu, adet kanamasi gibi degil su gibi surekli devam etti durmadan cesmeden su akar gibi. Acile gittim hemen tum testler normal bebiş iyi kesede etrafinda falan kanama yokmus cok şükür. Ama yinede merak ediyorum bu kanama neden olur cevaplariniz icin simdiden teşekkür ederim. Birde dualariniza talibim ☹❤
Bende öyle yapmak istedim ama işte sürekli hastaneye gittim geldim ya sordular bende dedim eğer doktor izin verirse size kadeş alcaz dedimAmin insallah rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hepimize bende kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum kızlarıma
Çok geçmiş olsun inşAllah sonuna kadar güzel geçer .Iyi akşamlar anneler. Benim bugün akşam aniden kanamam oldu, adet kanamasi gibi degil su gibi surekli devam etti durmadan cesmeden su akar gibi. Acile gittim hemen tum testler normal bebiş iyi kesede etrafinda falan kanama yokmus cok şükür. Ama yinede merak ediyorum bu kanama neden olur cevaplariniz icin simdiden teşekkür ederim. Birde dualariniza talibim ☹❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?