2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şuan 8+2 ama 6 haftalık görünüyor dedi dr
Bir arkadaş 3 haftaya kadar normal olduğunu yazmıştı eğer 6 haftaliksa çok net olmaması normaldir kalp atışının bende 6+0 da duydum kalp atışını 2 hafta sonra tekrar çağırdı daha güçlü ve nettiCanınızı sıkmayın hayırlısı olsun inşallah

Bebeklerini kaybeden arkadaşlar için çok üzgünüm inşallah tez vakitte Rabbim yeniden nasip etsin yeniden kavuşurlar dileklerine....

Dur bakalim cnm uzuldum ama daha erken. Doktorun cihazi, bebegin haftaso hrr sey onemli biliyosun. Insallah her sey yolundadir kalbini bozma hic
Canım 8+2 ama 6 hafta gibi dedi dr geç döllenme olabilir ama değilsede düşük deriz dedi haftaya aç karna gel dedi. Önceki düşüğümdede böyle olmuştu haftaya gel dedi ben gitmeden kanamam başladı zaten.. Hep korkuyordum aynısı olacak diye ama nasip işte..

MaşaAllah size teşekkür ederim

Gercekten nasip. Ayni seyi yasayacaksin diye bir sey yok bu yeni ve farkli bir gebelik. Insallah haftaya guzel haber verirsin bize⚘⚘⚘
Ben de bir kac kez lekelenme yasadim ve her birinde korkudan titredim. O doktorun bekleme odasinda ziril ziril agladim kac kez. Maske taktigima tek o zamanlar sevinmistim. Ama su var doktorum hep saglikliysa her sekilde devam eder der, degilse gider. Gercekten saglikli bir bebek nasib etsin Allah herkese. Sagliksizsa soylemek hic kolay degil ama Rabbim nasil yaparsa dogru yapar diyorum kendim icin de herkes icin de.

Çok haklısın canım benim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Allah bagışlasın seninkilerde çok buyuk degillermis ama benimkilerden buyuk tabi benim buyuk kızim 5 kucuk kızım 3 oglumda iki hafta sonra 1 yaş dogum gunu olacak
Rabbim acılarını göstermesin inşAllah. Bakalım Rabbim 4 cüyü nasip etti sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşAllah.
benim çoçuklar 4 gözle bekliyorlar kardeşlerini . Heleki kızım bebek delisi hemen gelsin diyor .
Rabbim inşAllah tez zamanda tekrar yaşatsın gebeliği sağlıklı bir şekilde . Şefaatçi olsun inşAllah size .
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah. İnşAllah hakkınızda hayırlısı olsun . İnan hepimizin kalbi ağzımızda meraktan . İnşAllah hepimiz için hayırlısı olur .

Ya ne oluyor böyle kızlar iki gündür kötü haber alıyoruz.Masal hakkında hayırlısı olsun .Tekrar sağlıkla gebe kalmani dilerim . Tesadüf mü öğrendiniz yoksa belirti filan oldu mu
Bir defa kanama oldu bi kaç defa lekeleme oldu o yüzden kontrole gitmiştim kontrolde öğrendim

Hemen kürtaj yapmadılar beni gönderdi eve onu da anlamadım yarın başka doktora gidicem

Herkesin gebeliği farklı olur o yüzden kötü düşünmeyin gerçekten sizi etkilemek istemiyorum iyi düşünün iyi olsun Allah hepinize hayırlı gebelik nasip etsin

Merhaba trabzonda mı yaşıyorsunuz hangi doktora gidiyodunuz

Neden tavsiye etmiyorlar daha olmadım pazartesi dedi doktor ama yarın başka doktora gidicem ben neden kalbi durdu öğrenmek istiyorum ikincisi de aynı sorunu yaşamamak için

Kanama yaşatan arkadaşlar kanamanız kesildi mi yoksa ara ara devam ediyor mu benim hala ara ara oluyor bugn tekrar tüp bebek doktoruma gitmeyi planlıyorum
Pazartesı basladı ılk persembe yine oldu hemde baya, suan yok ama sankı 2 gun sonra yine olacak gibi... Asıstan hamılelıgı boyle gecırebılırsınız dedı genelde saglıklı doğuyor bu sekılde gecen gebelık şer cunku kese yakınında kanama alanı yok dedı

Okadar uzuldum kı canım Rabbım sana sabır versin ve mukafatın daha saglıkla sana tutunacak bebekler olsun ınsallah...

Amin insallah rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hepimize bende kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum kızlarıma

Iyi akşamlar anneler. Benim bugün akşam aniden kanamam oldu, adet kanamasi gibi degil su gibi surekli devam etti durmadan cesmeden su akar gibi. Acile gittim hemen tum testler normal bebiş iyi kesede etrafinda falan kanama yokmus cok şükür. Ama yinede merak ediyorum bu kanama neden olur cevaplariniz icin simdiden teşekkür ederim. Birde dualariniza talibim ☹❤

İnsallah kötü birsey degildir. Cok sukur bakılmış kanama alani gorulmemis. Ama yine de cok yorulmamaya çalışın, dinlenin

Amin insallah rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hepimize bende kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum kızlarıma
Bende öyle yapmak istedim ama işte sürekli hastaneye gittim geldim ya sordular bende dedim eğer doktor izin verirse size kadeş alcaz dedim inşAllah mutlulukları yarıda kalmaz . Çok korkuyorum grupta bunca kayıptan sonra hayırlısıyla bir pazartesi olsaydı .
Çok geçmiş olsun inşAllah sonuna kadar güzel geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…