- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 34
Benimde cok fazla akıntım var ve doktorum cok normal bi durum dediBenim hic kanamam olmadi sadece cok fazla akintim oluyor doktorum kese tam tutunmamis kanaman olabilir dedi yani kanamam olmazsa da mi sikinti hic anlamadim ilk gebeligim bir de dua edelim birbirimize
3 sene yaşamıştım. İmperialde Dilek hanıma gidiyordum. Doğumumu Ayşe hanım yapmak zorunda kalmıştı. Ama genel olarak aşırı memnundumMerhaba trabzonda mı yaşıyorsunuz hangi doktora gidiyodunuz
Bebek daha çok küçük olduğu için belli olmaz dedi nerdeyse tüm doktorlar belki başka bildikleri şeyler de vardır demiyolardır ama ben de kürtaj olmştm anomali tespit edilmişti çok dedim neden anomali oldu öğrenelim diye onu bilemezsin dediler 10 haftalıktı bebeğimNeden tavsiye etmiyorlar daha olmadım pazartesi dedi doktor ama yarın başka doktora gidicem ben neden kalbi durdu öğrenmek istiyorum ikincisi de aynı sorunu yaşamamak için
Ben kürtaj olunca almamıştım bebeğimi keşke alıp gömseydim diye de pişman oldum sonradan ya sen dna ya yollamazsan al bence kendin gömBir defa kanama oldu bi kaç defa lekeleme oldu o yüzden kontrole gitmiştim kontrolde öğrendim
Hemen kürtaj yapmadılar beni gönderdi eve onu da anlamadım yarın başka doktora gidicem
Herkesin gebeliği farklı olur o yüzden kötü düşünmeyin gerçekten sizi etkilemek istemiyorum iyi düşünün iyi olsun Allah hepinize hayırlı gebelik nasip etsin
İnşallah teşekkür ederim. Evet çok şükür doktorda dinlenmem gerektiğini cok gerekli değil ama yinede ilac verdi 2 hafta kullanmami söylediİnsallah kötü birsey degildir. Cok sukur bakılmış kanama alani gorulmemis. Ama yine de cok yorulmamaya çalışın, dinlenin
Teşekkür ederim amin inşallah ❤❤Bende öyle yapmak istedim ama işte sürekli hastaneye gittim geldim ya sordular bende dedim eğer doktor izin verirse size kadeş alcaz dediminşAllah mutlulukları yarıda kalmaz . Çok korkuyorum grupta bunca kayıptan sonra hayırlısıyla bir pazartesi olsaydı .
Çok geçmiş olsun inşAllah sonuna kadar güzel geçer .
Sizde kanama oldu mu peki? Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahBenimde cok fazla akıntım var ve doktorum cok normal bi durum dedi
Merhaba arkadaşlar, benim size iki sorun olacak. Benim alt tarafta girişte bi ufak yanma hissi gibi baskı gibi birşey var. Çok açıklayamıyorum ama sanki orada birşey girmiş gibi tuhaf bi his. Doktora gidince soracam ama normal mi? Birde ikinci sorum çok aptalca olacak belki ama alt karnıma parmaklarımı bastırdığımda kalp sesi hissediyorumÇok şükür bin şükür.. ama bı normal mi yoksa ben kafayı yemek üzere miyim
Canım benım de aynı Soylenen su bırsey çözülmüş olabilir dııyor anlayamadım ne cozundu ama tahminim acaba kistim öi patladı bılöıyorumkı sende varmıydı kıst? Kan sulandırıcıyı kesince bitti sandım yıne oluyor kesılıyor bır daha oluyorIyi akşamlar anneler. Benim bugün akşam aniden kanamam oldu, adet kanamasi gibi degil su gibi surekli devam etti durmadan cesmeden su akar gibi. Acile gittim hemen tum testler normal bebiş iyi kesede etrafinda falan kanama yokmus cok şükür. Ama yinede merak ediyorum bu kanama neden olur cevaplariniz icin simdiden teşekkür ederim. Birde dualariniza talibim ☹❤
Cok gecmis olsun. Bebek iyiymis cok sukur en onemli kismi o. Ben de hic bilemedim cnm nerden gelir o su gibi kanama.Iyi akşamlar anneler. Benim bugün akşam aniden kanamam oldu, adet kanamasi gibi degil su gibi surekli devam etti durmadan cesmeden su akar gibi. Acile gittim hemen tum testler normal bebiş iyi kesede etrafinda falan kanama yokmus cok şükür. Ama yinede merak ediyorum bu kanama neden olur cevaplariniz icin simdiden teşekkür ederim. Birde dualariniza talibim ☹❤
Yok canım ciddi bi ağrı değil, haftaya kontrolüm var orda sorarım yine doktora ama dediğin gibi üşütmüş olabilirim bu aralar.o senin kendi kalp atisindir cnm. Damarlar fln geciyorya oralardan onu hissediyosun. Bebisi ultrasonla zor duyuyolar elle sanmiyorum, bastirma orani burani agri icin de usutmus olabilecegin geldi aklima. Corap giy☺ Ama ciddi bir agriysa tabi doktorunu araman en dogrusu. Gecmis olsun
Bende trabzondayım medical parka gidiyorum dilek hanımı duymuştum3 sene yaşamıştım. İmperialde Dilek hanıma gidiyordum. Doğumumu Ayşe hanım yapmak zorunda kalmıştı. Ama genel olarak aşırı memnundum
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz pazartesi günüBende öyle yapmak istedim ama işte sürekli hastaneye gittim geldim ya sordular bende dedim eğer doktor izin verirse size kadeş alcaz dediminşAllah mutlulukları yarıda kalmaz . Çok korkuyorum grupta bunca kayıptan sonra hayırlısıyla bir pazartesi olsaydı .
Çok geçmiş olsun inşAllah sonuna kadar güzel geçer .
Benimki devam ediyor o hassasiyet ama dedim ya kalbi duyamadı canım hiç endişelenme senKızlar merhaba günaydın bugün göğüs hassasiyetim hiç yok bebeğe bsey mi oldu acaba saçma belki ama insan korkuyor
İnsan korkuyor kayıpları çok olunca acaba buna da mı bsey oldu bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum midem de bulanmiyor bu korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırımBenimki devam ediyor o hassasiyet ama dedim ya kalbi duyamadı canım hiç endişelenme sen
Kaç kaybın var canım Allahım şefaatçi eylesin normal mi oldu bu bebeğin..İnsan korkuyor kayıpları çok olunca acaba buna da mı bsey oldu bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum midem de bulanmiyor bu korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım
Üç kaybın var bir tane çok şükür bir kızım var klomen tedavisi ile hamile kaldım canım benKaç kaybın var canım Allahım şefaatçi eylesin normal mi oldu bu bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?