2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Neden tavsiye etmiyorlar daha olmadım pazartesi dedi doktor ama yarın başka doktora gidicem ben neden kalbi durdu öğrenmek istiyorum ikincisi de aynı sorunu yaşamamak için
Bebek daha çok küçük olduğu için belli olmaz dedi nerdeyse tüm doktorlar belki başka bildikleri şeyler de vardır demiyolardır ama ben de kürtaj olmştm anomali tespit edilmişti çok dedim neden anomali oldu öğrenelim diye onu bilemezsin dediler 10 haftalıktı bebeğim

Ben kürtaj olunca almamıştım bebeğimi keşke alıp gömseydim diye de pişman oldum sonradan ya sen dna ya yollamazsan al bence kendin göm

İnsallah kötü birsey degildir. Cok sukur bakılmış kanama alani gorulmemis. Ama yine de cok yorulmamaya çalışın, dinlenin
İnşallah teşekkür ederim. Evet çok şükür doktorda dinlenmem gerektiğini cok gerekli değil ama yinede ilac verdi 2 hafta kullanmami söyledi

Teşekkür ederim amin inşallah ❤❤

Merhaba arkadaşlar, benim size iki sorun olacak. Benim alt tarafta girişte bi ufak yanma hissi gibi baskı gibi birşey var. Çok açıklayamıyorum ama sanki orada birşey girmiş gibi tuhaf bi his. Doktora gidince soracam ama normal mi? Birde ikinci sorum çok aptalca olacak belki ama alt karnıma parmaklarımı bastırdığımda kalp sesi hissediyorum Çok şükür bin şükür.. ama bı normal mi yoksa ben kafayı yemek üzere miyim

o senin kendi kalp atisindir cnm. Damarlar fln geciyorya oralardan onu hissediyosun. Bebisi ultrasonla zor duyuyolar elle sanmiyorum, bastirma orani burani agri icin de usutmus olabilecegin geldi aklima. Corap giy☺ Ama ciddi bir agriysa tabi doktorunu araman en dogrusu. Gecmis olsun

Canım benım de aynı Soylenen su bırsey çözülmüş olabilir dııyor anlayamadım ne cozundu ama tahminim acaba kistim öi patladı bılöıyorumkı sende varmıydı kıst? Kan sulandırıcıyı kesince bitti sandım yıne oluyor kesılıyor bır daha oluyor

Cok gecmis olsun. Bebek iyiymis cok sukur en onemli kismi o. Ben de hic bilemedim cnm nerden gelir o su gibi kanama.

Yok canım ciddi bi ağrı değil, haftaya kontrolüm var orda sorarım yine doktora ama dediğin gibi üşütmüş olabilirim bu aralar. evet haklısın o benim kalp atışım (bu konuda aydınlanma yaşadım teşekkürler) ama yine de bunu alt karnımda hissetmem beni mutlu ediyor. Aynen ya bastırmayayım oraya buraya.. ay sağlıkla gelsinlerde inş

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz pazartesi günü

Benimki devam ediyor o hassasiyet ama dedim ya kalbi duyamadı canım hiç endişelenme sen
İnsan korkuyor kayıpları çok olunca acaba buna da mı bsey oldu bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum midem de bulanmiyor bu korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım

İnsan korkuyor kayıpları çok olunca acaba buna da mı bsey oldu bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum midem de bulanmiyor bu korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım
Kaç kaybın var canım Allahım şefaatçi eylesin normal mi oldu bu bebeğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…