2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım benım de sol yumurtalıgımda kist var bu yapıyor olabilir mi diye takılıyor kafama orda stresten unutuyorum sormayı. Gelmıs gecmıs olsun Elif boyle gecırecegız 9 ayı sanırım bana dr oyle dedı butun hamılelık boyunca yasayabılırsın bunu ama saglıklı doguyor zaten genelde bu bebekler

Sanırım canım dinlenerek geçirmek gerekicek tek çaresi de bu görünüyor sağ salim atlatalım da valla eşim kız olursa adını çilem koycam dedi o da mahvoluyo benmle birlikte

Farkında olmadan gazı arttıracak bir şeyler yemiş olabilirsiniz. Ben geçen gün bir salatalık yedim saatlerce kıvrandım. Salatalığın bu kadar gaz yapacağını tahmin edemedim. Sizinki de böyle bir şey olabilir. Çözüm olarak rezene çayını öneririm. Ayrıca bol bol yürüyüş yapın. Çıkın 1 saat yürüyün iyi gelecektir.

Hamilelik kaynaklı sanırım. Midemde problem yoktu diye biliyorum ama vardı da benim haberim olmadıysa bilemiyorum.

Belki de yemişimdir normal beslenme düzenime devam ediyordum. yürüyüş önerinizi dikkate alıcam. İnşallah iyi gelir.

Selam millet tahmini doğum tarihim 9 şubat ama tahminen ocak sonuna doğru doğar diye tahmin ediyorum. 6 bucuk yaşında bir oğlum var,tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuanda 5+3 üm keseyi gördük ,haftaya cuma kalp atışını duyacağız nasipse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum ❤

İğne vermedi mi doktorunuz? Sadece fitil mi kullanıyorsunuz?

Ohhh çok sevindim senin adına canım darısı bana inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…