2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah teşekkür ederim. Evet çok şükür doktorda dinlenmem gerektiğini cok gerekli değil ama yinede ilac verdi 2 hafta kullanmami söyledi
Merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğnizi kucağınıza alırsınız. Sizden bişey sormak istiyorum, ben tüpbebek tedavisiyle 6 haftalık hamileyim ve dünden bura kanamam var, resmen adet ağrısı ve kırmızı şeklinde kanamam. Dün acile gitdim kese yanında falan her hangi bir kanama görülmedi yalnız düşük riskin var dedi. İlaclara devam ediyorum fitil olarak Progestan ve hap olarakda estrofem. Sizden sormak istediğim kaç haftalık bebeğiniz,kanamamız ne zaman başladı ve kaç gündü devam ediyo.

Ben kendimi dinlememeye çalışıyorum gebelik düşünürken söz vermiştim kendime. Ama iki üç gündür mide bulantım azaldı bi sorun mu var diye de kendimi yemekteyim
Söz de bir yere kadarmış burayı okumaktan kimin neyi var ne gibi belirtileri oluyor bende bu belirtiler olacakmı acama diye sürekli kendimi dinliyorum

Kızlar bu ramzi teorisini bilen var mı aranızda? Tutuyor mu acaba merak ettim. Bizde henüz cinsiyetler belli değil ama galiba genelde doğru çıkıyormuş. Bilen baksa mı acaba:)

E Elif0614 Nasil oldun cnm, ciktin mi doktordan?
Çıktm cnm durumu iyi dedi ama çok açıklama da yapmadı pzrtesi tüp bebek doktoruma gidicem bu kadar kan nerden gelir anlamadım ya şar şar aktı şaka gibi ya uzanıyorm şimdi üşüttüm ondan olabilir mi ya da sol tarafta yumurtalık kistim var ultrasonda da bebek sol tarafta duruyo ondan mı acaba tüp bebek doktorum daha ayrıntılı bakar diye tahmn ediyorm

Herkeste bir kanamadır gidiyor allah hepimize kolaylık versin senle aynıyız ben de 6.hafta tüp bebek o kadar progesterona rağmen bu kanama nerden gelir neden gelir anlamadım benm geçen hafta cmrtesi başladı mesela kanamam bugün zirve yaptı leke leke geliyodu adet gibi oldu sabah arttı şimdi yzanıyorm geçti zaten izin aldm işten 1 haftadır yatyrm allahım şu zor zamanları bi atlatalım inş hepimiz

Ben de tüp bebekle hamile kaldım 5 haftalıkken kanamam olmuştu kırmızı renk acil dra gittik, sorun yok dedi keseyi gördük proluton depot vurdu, ayağa kalkma 1 hafta dedi. o kanama kahverengileşti ve neredeyse 1 hafta damla damla sürdü şimdi 7 haftalığız kalp atışını duyduk. Endişelenmeyin bol bol dinlenin ayağa kalkmayın geçene kadar

Cok gecmis olsun. Cok sukur bebek iyiymis. Acaba kist gibi bir sey mi vardi. Dedigin gibi en iyiso kendi doktorun bakar tekrar netlesir. Cok gecmis olsun tekrar

Çok geçmiş olsun sizede, aynen bu kadar ilaca rağmen kanın gelmesi çok korkutuçu. Benim bel karın ağrımda var. Dün açile gitdiğim için bu gün bi yere gitmedim. 23 haziranda randevum var inşallah bebeğim benimle kalır. Çok üzülyorum. Bizler kolay yolla hamile kalmadık. Bu sürece gelene kadar maddi manevi çok zor süreclerden geçdik. Size doktor tam olarak ne dedi? Nedendir bu kanama?

Çok geçmiş olsun.Çok sevindim atlatdığınıza Rabbim dokkuz ayına kadar hepimize sorunsuz hamilelik yaşatsın inşallah .

Merhaba kızlar, ben de 7+1 deyim 2 gündür çok fena midemde gaz problemi yaşıyorum. Daha önceleri de arasıra oluyordu ama 2 gündür çok kötü oldum. Sürekli geğiriyorum. Midemde bir ağrı var gibi çok tuhaf hissediyorum. Bulantı veya kusma isteğine benzemiyor. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Konu için çözüm önerileriniz nelerdir?

Geçmiş olsun. 6+3 hamileyim Bendede aynı durum var. Ama bende qastirit problemi olduğu için kullandığım estrofem ilacı malesef dokunyo, bende o uzdendir bu durum diğe düşünyorum. Sizin midede bi problem yoksa belki sadece hamileliğden kaynaklı

Kızlar bu ramzi teorisini bilen var mı aranızda? Tutuyor mu acaba merak ettim. Bizde henüz cinsiyetler belli değil ama galiba genelde doğru çıkıyormuş. Bilen baksa mı acaba:)
Aynen ben de merak ediyorum kendim bi baktim da plasentanin yerini dogru anladigima emin olamıyorum

MaşaAllah Rabbim onu hayırlı ömürlü etsin
Kızından öncemi sonramı kayıpların canım Klomen iğnemi hapmı nasıl bir tedavi o birde hangi ilde yaşıyorsun ?
Amin inşallah canım kızımdan önce kayıpların. Klomen yumurta geliştirici bir hap İstanbul da yaşıyorum sen cnm
Benimde bir kayıbım var uyku hali ve koku hassasiyeti var ama benim de midem bulanmadığı için bende sizin gibi hamile hissedemiyorum korkuyorum. Siz kalbini duydunuz mu
Benim midem çok bulaniyordu bugün birden bulantım ve göğüs hassasiyetim yok oldu o yüzden korkuyorum evet duydum kalp atışlarınk
Canım o hassasiyet her zaman olmuyor bence. Benim de başlarda çok oluyordu şimdi normal gibi. Anlıyorum seni ben de her şeyden bir mana çıkarıyorum bu aralar.
Bende aynı durumdayım birde burda olumsuz devam eden süreçleri görünce insan daha da korkuyor acaba mi diyor rabbim yardımcımız olsun
Doğru söylüyorsunuz tabi ama düne kadar olan birden bire kesin ağrı ve bulantı insanı düşündürüyor

Canım benım de sol yumurtalıgımda kist var bu yapıyor olabilir mi diye takılıyor kafama orda stresten unutuyorum sormayı. Gelmıs gecmıs olsun Elif boyle gecırecegız 9 ayı sanırım bana dr oyle dedı butun hamılelık boyunca yasayabılırsın bunu ama saglıklı doguyor zaten genelde bu bebekler demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…