2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yediklerini gözlemle muhakkak bişey dokunuyordur. Hiç tahmin etmediğin bişey bile olabilir mesela domates gibi yada peynir.

Kızlar aranızda ramzi teorisi tutmayanlar yada tutanlar varmı? Önceden de yazdım cevap gelmedi
Benim kızım da tutmuştu bunda tutarlı bilmiorm erkek olarak çıkıyor bunda ben bilmiorm ama tam nasıl bakiliyor
Kızlar yine hastanedeyim . Kanamam çoğaldı dualarınıza ihtiyacım var .
Allah yar ve yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

Benim kızım da tutmuştu bunda tutarlı bilmiorm erkek olarak çıkıyor bunda ben bilmiorm ama tam nasıl bakiliyor

Allah yar ve yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim cevabın için canım. Bebek lk haftalarda karından usg de sağda ise kız oluyormuş ama solda ise erkek oluyormuş tutanlar çokta tutmayan varmı diye merak etmiştim bende

kizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba?

Teşekkür ederim cevabın için canım. Bebek lk haftalarda karından usg de sağda ise kız oluyormuş ama solda ise erkek oluyormuş tutanlar çokta tutmayan varmı diye merak etmiştim bende
Canım bende şimdi oğlumun eski ultrason görüntülerine baktım, ilk ultrasonda solda görünüyor, oğlumda tutmuş bu teori

Eklentiler

• 4D72C95C-19F2-4AD8-9E24-8963E9191763.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 59
kizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba?
Aynı canım malesef, kendim birley pişirmiyorum, başkası yaparsa biraz yiyorum, kahvaltı 2 aydır yapmadım, sabahları simit yada kraker, bayat köy ekmeği üzerine bişiler sürüyorum, başkada et sebze yiyemiyorum

Aynen ben de bu durumdayım... Ne olacak bizim halimiz...

Aynen ben de bu durumdayım... Ne olacak bizim halimiz...
Canım sanki geçmicekmiş gibi geliyor, o kadar alıştımki iştahsızlığa sanki hep böyle olcak, bişeyi özeneyim ağzım sulansın, mis gibi koksun, ne kadar büyük lütufmuş İnşallah 3. Aydan sonra geçer, ilki bu kadar olmamıştı benim

Canım bende şimdi oğlumun eski ultrason görüntülerine baktım, ilk ultrasonda solda görünüyor, oğlumda tutmuş bu teori

Oğluma bakayım bende ama sanki oda soldaydi.Bu minnak bayağı sağ tarafta Allah'ım konuyu biliyorsun hayırlısı ile amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…