2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlı sabahlar kızlar . Kanamayla kalktım bugün Kontrolüm saat 10 da inşAllah hayırlısı olur .
Benimde kanamam var dun igne vuruldum progestan aldm ama bugun daha cok pihtili kanma adet gbi ayni cok korkuyorm kontrlm var benimde birde nie durmuyorki anlamiyorm .. rabbim yardimciniz olsn sizinde insAllah hicbirsey olmaz sorunsuz atlatiriz bunuda

Kontrolun bugun muydi canim gecmis olsun insallah her sey yilundadir

Kontrolü beklemeyip acile mi gitseydiniz acaba

Günaydın kizlar
Mide yanmasına salatalık çok iyi gelmişti bana birde muzlu süt
Benimde sorunum hep oturayım istiyorum asla hiç bir iş yapmiyim sadece oturayım otururken gayet iyiyim ayağa kalkınca anammm halsizlik ağrı sanki midemde yumruk var sizin sızım sızlıyor evimden soğudum resmen goresim gelmiyor evi

ayy çok tatlısınız aynı şeyleri düşünüyorum kendim için

Kızlar bisey soracaktım. ANKARA da onerebileceginiz kadın doğum doktoru ve hastane var mi??
Cemil Kaya çok pozitif bir doktordur, ilk gebeliğimde de kendisine gitmiştim. Gebelikte anne zaten çok stresli olduğu için doktorun iyimser olması bana çok iyi geliyor. Tobb ve hrs de doğumu yapıyır. memorialda da sanırım

Kızlar çok mutluyum bebeğimi gördüm çok şükür iyi . Kalp atışını dinledik . Rabbime binlerce şükürler olsun .
normalde son adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekti ama 6 haftalık dedi tam ölçümde yapamıyoruz bu haftalarda dedi . Geç döllenmeden kaynaklı birde dedi .
Kanamalar spiralin çıkmasından kaynaklı dedi .
düşük riski her gebede olur dedi yani ilk 3 ay çok önemli kızlar . Sağlıklı beslen dedi .
Önümüzdeki ayın 22 sinde rendevu verdiler tekrar . Çok uzun ama mecbur beklicem . İyi olduğunu gördüm ya artık çok şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına inşAllah.

çok s
çok sevindim sizin adınıza sağlıkla uslu uslu büyüsün inşallah bebişiniz

Çok sevindim adına canım rabbim saglıkla kucağimiza almayıda nasil etsin hepimize insallah

Gözün aydın bebeğin haftaları iki ileri bir geri oynaması çok normal zaten bu haftalarda... Sağlıkla büyüsün bebislerimiz

Yeni hafta yeni başlangıç ve güzel haberlerle dolsun taşsın .
Çok sevindim gözünüz aydın olsun daha güzel haberler almanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…