2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Teşekkür ederim cevabınız için elma erik konusunu burda okumuştum bende rennie çiğneme tablet kullanmıştım bikaç kere doktor ilk üç aya kadar önermiyoruz diyince bıraktım bende hiç mide bulantısı yaşamadım ama yanma fena

Benim doktor içebilirsin demişti, şimdi siz böyle deyince tekrar sormam lazım kesinlikle.

Aynı şeyleri yaşamışız canım benim de 10.haftada farkedildi bebeğimde fetal akrani kürtaj istemedim ertesi gün kalbi durmuştu yaşamazdı zaten dediler ama genetiğe gerek yok nasip dediler sana denk geldi bir daha olacağını sanmyrm hatta şimdi aynı doktora geldi "yıldırım aynı yere iki kez çarpmaz"dedi rahatlattı beni inş kalbim hep korkuyla dolu ama inş yaşamayız aynı şeyleri bir daha

Kızlar hamilelik başından beri mide yanması yaşayan varmı varsa çözümler ne oldu yeşil elma yeşil erik anlık geçiriyor sade
Canım ben en etkili laktozsuz süt içmeyi önerebilirim. Hele bugün mahvoldum, eşim menemene sarımsak da koymuş soğanın yanında sabahtan beri çok zor geçti. Muzlu süt yapıp içtim, o iyi geldi 1-2 saat, şimdi de doğal karadut özüne su katıp onu içiyorum çok iyi geldi bu da.

Akşamları ben de mide yanması yaşıyorum. Sıcak laktozsuz süt iyi geliyor.yanina peynir ekmek ya da galeta geçiriyor.
Süt de asidik mideniz çok rahatsızsa belki rahatsız eder. Benimki hafif kazınma yanma gibi iyi geliyor.

Kızlar bisey soracaktım. ANKARA da onerebileceginiz kadın doğum doktoru ve hastane var mi??
Zahide küçük Koru hastanesi diye biliyorum anlaştığı başka hastanelerde varmış ben kendim Allah nasip ederse buna gidecem
Antalyalı Meltem lokman hekim
Sevgi Yıldırım Alta Medicalpark
Bu ikiskide çok iyi arkadaşlarım doğum etti çok çok memnunlar araştırın isterseniz İnstegram takip edebilirsiniz

İkili testi doğum paketi karşılamıyor diye biliyorum benimde doğum paketim var sormuştum gittiğim hastanede 260 tl dedi 60 tlsini karşılıyor dedi
Benimde anadolu sigorta yarın hastaneme sorucam bende poliçeyı alırken anlasmalı hastanelerde tum testlerı karsıladıgını soylemıslerdı...Her testte fark cıkıcaksa belki nifty ya da benzeri yaptırmayı da tercıh edebılırız sonuçta bir cevap alabılırsem yazarım

Benm yemekten önce değil de yedikten sonra bulanıyo midem ya yiyom yiyom yarım saat sonra başlıyo

Sütü hiç içemiyorum sevmem zaten kokusuna öğürüyorum ama muzlu süt ve karadut özünü deneyebilirim teşekkür ederim canım

Kizlar kanamayla acile gittim bugun esimle kan uyusmazlgmz var onun icin igne vurdular ve dusuk ignesi vurdular iki kese gorundu birindr bebek ve kalp atisi var birisi bos ama bos olani kesye cok benzetselerde kanamada olabilr dediler dua edermisiniz lutfen hala pirtili kanamam var cok uzgunum

Çok geçmiş olsun

Ne güzel söylemişler, kuşağımıza küpe olsun. Düşükten sonra doğan bebeklere gökkuşağı bebekler deniliyormuş yağmurlu kötü havalardan sonra doğan gökkuşağı gibi bu da benden olsun

Çok sevinirim canım

Çok teşekkürler

Üzülmeyin insallah güzel düşünün güzel olsun. Allah yardımcınız olsun

Merhabalar 4 yaş bir kız annesi ve 8 haftalık ikiz gebelikle aranıza yeni katıldım. Bebişlerimiz sağlıkla büyürler doğum tecrübelerimizi paylaşacağımız günleri görürüz umarım
ben de ikiz yok mu diye merak ediyordum biz de 8 haftalık ikizleriz

Inşallah canım belki dogumdan sonra burda bi grup kurarız birbirimize destek oluruz tecrubelerimizi paylaşirız maşallah sende baya kilo vermissin
Ay çok isterim İnan . Evet canım çok şükür baya verdim doğumdan sonra inşAllah hedef 60 olmak hemen .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun . İnşAllah hayırlı haberler alırsınız . Bir an önce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…