- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 37
Teşekkür ederim cevabınız için elma erik konusunu burda okumuştumBenim bulantı olmadığı nadir anlarda şişkinlik hazımsızlıkoluyor balon yutmuş gibi . Sabahları da mideme yumruk yemiş gibi uyanıyorum, mide rahatsızlıkları normal diyorlar. Yeşil elma ve erik asidik olduğu için yanmasını alevlendirebilir gibi geldi bana.
Ben midemde ağrı olunca renni şurup var ondan içiyorum, hatta gece uyandırıyor ağrı ,o zaman içiyorum.
Benim doktor içebilirsin demişti, şimdi siz böyle deyince tekrar sormam lazım kesinlikle.Teşekkür ederim cevabınız için elma erik konusunu burda okumuştumbende rennie çiğneme tablet kullanmıştım bikaç kere doktor ilk üç aya kadar önermiyoruz diyince bıraktım bende hiç mide bulantısı yaşamadım ama yanma fena
Aynı şeyleri yaşamışız canım benim de 10.haftada farkedildi bebeğimde fetal akrani kürtaj istemedim ertesi gün kalbi durmuştu yaşamazdı zaten dediler ama genetiğe gerek yok nasip dediler sana denk geldi bir daha olacağını sanmyrm hatta şimdi aynı doktora geldi "yıldırım aynı yere iki kez çarpmaz"dedi rahatlattı beni inş kalbim hep korkuyla dolu ama inş yaşamayız aynı şeyleri bir dahailk gebeliklerdeki düşükler tırnak içinde SIRADAN düşük olarak adlandırılıyor ve bu yüzden genelde araştırma önerilmiyor. ama ben özel hastaneye gittiğim için doktorum parçayı gönderebilirz demişti ve genetik test yapıldı. Kromozomsal bir bozukluk çıktı embriyoda, örneğin down sendromu da kromozomun +1 fazla olmasından kaynaklanıyor ama bu bozukluk yaşamla bağdaştığı için bebek dünyaya gelebiliyor. Oysa bizim bebeğimizde çıkan kromozomsal bozukluk yaşamla bağdaşmadığı içi ilk 3 ayda düşükler yaşanıyor. Bu genetiksel faktörlerin tekrarlama gibi bir durumları olmadığını biliyorum, çünkü hepsi birbirinden bağımsız. Yumurta ve spermin birleşmesi esnasında hastalıklı olanlar birleşiyor ve bu tarz sorunlar çıkabiliyor olarak özetleyebiliriz yani, tamamen nasip işi. Genetik test normal çıksaydı bu sefer bizi araştıracaklardı doktorlar ama genetikte bebek zaten sağlıksız olduğu için gerek duymadılar. Yine de ben kan pıhtılaşması için vs test yaptırmayı düşünüyorum. Sakın kendinizde bir sorun aramayın şu aşamada, ya da nedne böyle olduğunu sorgulamayın. Kabul edin ve sabır gösterin. Allah en doğrusunu bilir biz bilemeyiz.
Canım ben en etkili laktozsuz süt içmeyi önerebilirim. Hele bugün mahvoldum, eşim menemene sarımsak da koymuş soğanın yanında sabahtan beri çok zor geçti. Muzlu süt yapıp içtim, o iyi geldi 1-2 saat, şimdi de doğal karadut özüne su katıp onu içiyorum çok iyi geldi bu da.Kızlar hamilelik başından beri mide yanması yaşayan varmı varsa çözümler ne oldu yeşil elma yeşil erik anlık geçiriyor sade
Zahide küçük Koru hastanesi diye biliyorum anlaştığı başka hastanelerde varmış ben kendim Allah nasip ederse buna gidecemKızlar bisey soracaktım. ANKARA da onerebileceginiz kadın doğum doktoru ve hastane var mi??
Benimde anadolu sigorta yarın hastaneme sorucam bende poliçeyı alırken anlasmalı hastanelerde tum testlerı karsıladıgını soylemıslerdı...Her testte fark cıkıcaksa belki nifty ya da benzeri yaptırmayı da tercıh edebılırız sonuçta bir cevap alabılırsem yazarımİkili testi doğum paketi karşılamıyor diye biliyorum benimde doğum paketim var sormuştum gittiğim hastanede 260 tl dedi 60 tlsini karşılıyor dedi
Sütü hiç içemiyorum sevmem zaten kokusuna öğürüyorum ama muzlu süt ve karadut özünü deneyebilirim teşekkür ederim canımCanım ben en etkili laktozsuz süt içmeyi önerebilirim. Hele bugün mahvoldum, eşim menemene sarımsak da koymuş soğanın yanında sabahtan beri çok zor geçti. Muzlu süt yapıp içtim, o iyi geldi 1-2 saat, şimdi de doğal karadut özüne su katıp onu içiyorum çok iyi geldi bu da.
Çok geçmiş olsunKizlar kanamayla acile gittim bugun esimle kan uyusmazlgmz var onun icin igne vurdular ve dusuk ignesi vurdulariki kese gorundu birindr bebek ve kalp atisi var birisi bos ama bos olani kesye cok benzetselerde kanamada olabilr dediler dua edermisiniz lutfen hala pirtili kanamam var cok uzgunum
Salatalık ya da ılık süt iyi geliyor.Kızlar hamilelik başından beri mide yanması yaşayan varmı varsa çözümler ne oldu yeşil elma yeşil erik anlık geçiriyor sade
Ne güzel söylemişler, kuşağımıza küpe olsun. Düşükten sonra doğan bebeklere gökkuşağı bebekler deniliyormuş yağmurlu kötü havalardan sonra doğan gökkuşağı gibiAynı şeyleri yaşamışız canım benim de 10.haftada farkedildi bebeğimde fetal akrani kürtaj istemedim ertesi gün kalbi durmuştu yaşamazdı zaten dediler ama genetiğe gerek yok nasip dediler sana denk geldi bir daha olacağını sanmyrm hatta şimdi aynı doktora geldi "yıldırım aynı yere iki kez çarpmaz"dedi rahatlattı beni inş kalbim hep korkuyla dolu ama inş yaşamayız aynı şeyleri bir daha
Çok sevinirim canımBenimde anadolu sigorta yarın hastaneme sorucam bende poliçeyı alırken anlasmalı hastanelerde tum testlerı karsıladıgını soylemıslerdı...Her testte fark cıkıcaksa belki nifty ya da benzeri yaptırmayı da tercıh edebılırız sonuçta bir cevap alabılırsem yazarım
Çok teşekkürlerZahide küçük Koru hastanesi diye biliyorum anlaştığı başka hastanelerde varmış ben kendim Allah nasip ederse buna gidecem
Antalyalı Meltem lokman hekim
Sevgi Yıldırım Alta Medicalpark
Bu ikiskide çok iyi arkadaşlarım doğum etti çok çok memnunlar araştırın isterseniz İnstegram takip edebilirsiniz
Üzülmeyin insallah güzel düşünün güzel olsun. Allah yardımcınız olsunKizlar kanamayla acile gittim bugun esimle kan uyusmazlgmz var onun icin igne vurdular ve dusuk ignesi vurdulariki kese gorundu birindr bebek ve kalp atisi var birisi bos ama bos olani kesye cok benzetselerde kanamada olabilr dediler dua edermisiniz lutfen hala pirtili kanamam var cok uzgunum
Doktorum Gaviscon şurup önermişti onu kullandım tam olarak geçmedi ama çok rahatlattıKızlar hamilelik başından beri mide yanması yaşayan varmı varsa çözümler ne oldu yeşil elma yeşil erik anlık geçiriyor sade
ben de ikiz yok mu diye merak ediyordum biz de 8 haftalık ikizlerizMerhabalar 4 yaş bir kız annesi ve 8 haftalık ikiz gebelikle aranıza yeni katıldım. Bebişlerimiz sağlıkla büyürler doğum tecrübelerimizi paylaşacağımız günleri görürüz umarım
Ay çok isterim İnan . Evet canım çok şükür baya verdim doğumdan sonra inşAllah hedef 60 olmak hemen .Inşallah canım belki dogumdan sonra burda bi grup kurarız birbirimize destek oluruz tecrubelerimizi paylaşirız maşallah sende baya kilo vermissin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun . İnşAllah hayırlı haberler alırsınız . Bir an önce .Kizlar kanamayla acile gittim bugun esimle kan uyusmazlgmz var onun icin igne vurdular ve dusuk ignesi vurdulariki kese gorundu birindr bebek ve kalp atisi var birisi bos ama bos olani kesye cok benzetselerde kanamada olabilr dediler dua edermisiniz lutfen hala pirtili kanamam var cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?