Arkadaşlar uzun süredir giremedim tatildeyim haliyle okuyup takip edemedim umarım herkes iyidir, iki gündür açık kahverengi bir akıntım var, çözemedim nedenini tatilde olunca da üstüne düşemedim bir fikri olan ya da benzerini yaşayan var mı acaba?
Arkadaşlar uzun süredir giremedim tatildeyim haliyle okuyup takip edemedim umarım herkes iyidir, iki gündür açık kahverengi bir akıntım var, çözemedim nedenini tatilde olunca da üstüne düşemedim bir fikri olan ya da benzerini yaşayan var mı acaba?
Kız gibi
Yalnız kızlar ramzi teorisi 7.haftaya kadar falan bakılabiliyor. 9-10 haftalarda bakılınca yanılma olabilir.
Bir de nub teorisi var o da 11-14.haftalarda bakılıyor.
Kız gibi
Yalnız kızlar ramzi teorisi 7.haftaya kadar falan bakılabiliyor. 9-10 haftalarda bakılınca yanılma olabilir.
Ramzide kız sağda, erkek solda evet.
Nub daha farklı, sağla solla bakılmıyor. Cinsiyet organlarının oluştuğu yerde bir çizgi var yukardaysa erkek, düzse kız.
Kız gibi
Evet renk olarak parlak kırmızı , içeriğinde pıhtı olması ,ona eşlik eden kramp kasik ağısi vs olmadığı için endişe etmedim pek hayatima devam ettim su an gelmiyor bir şey .Su iç bol bol enfeksiyon için iki kat daha risk grubundayiz .
Bakın burda benim bebek 7 haftalık ve solda.
Doktor 12.haftada gittiğimde kesinleşmemekle beraber erkek olabilir dedi. Eğer erkekse bende ramzi tutmuş olacak.
Ama kızımda da soldaydı onda tutmadı mesela.