2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar uzun süredir giremedim tatildeyim haliyle okuyup takip edemedim umarım herkes iyidir, iki gündür açık kahverengi bir akıntım var, çözemedim nedenini tatilde olunca da üstüne düşemedim bir fikri olan ya da benzerini yaşayan var mı acaba?

Benimki de karından. bakar mısınız kızlar

Eklentiler

• 2EEB6BB9-F706-47BA-B944-5EF97D0297A1.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 56

Bende geçen hafta vardı 9+6 da başladı kah geldi kah gelmedi .Endişe etmedim renk değişmedikçe hormon etkisi ile olabiliyormuş.

Kız gibi
Yalnız kızlar ramzi teorisi 7.haftaya kadar falan bakılabiliyor. 9-10 haftalarda bakılınca yanılma olabilir.
Bir de nub teorisi var o da 11-14.haftalarda bakılıyor.
Teşekkür ederim canım heyecan oluyor işte biraz kafa dağıtıyoruz. Allahın izniyle 3aydan sonra herkesinki belli olur gerçi doktorlar bile yanılıyor

Canım renk değişiminden kastın kırmızıya dönüşmesi mi? Ben enfeksiyondan korktum ama bilemedim

Evet renk olarak parlak kırmızı , içeriğinde pıhtı olması ,ona eşlik eden kramp kasik ağısi vs olmadığı için endişe etmedim pek hayatima devam ettim su an gelmiyor bir şey .Su iç bol bol enfeksiyon için iki kat daha risk grubundayiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…