2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaaa Allah yardım etsin, ne güzel süpriz olmuş size aramadan kardeş geliyor, biraz zorlancaksınız ama ikisi birlikte büyür sonra rahat edersiniz

Ya soda içebiliriz dmi kızlar
Ben günde bir tane muzla beraber sade soda içiyorum. İlk gebeliğimde çok çektim magnezyum eksikliğinden, geceleri bacaklarıma kramplar girer, ellerim uyuşurdu. Şimdiden önlem amaçlı başladım bakalım faydası olur inşallah.
Yalnız meyveli değil de sade tercih ederseniz çok daha iyi olur.

Kızlar, bir arkadaşımız burda ramzi teorisini yazmıştı kimdi o mesajı bulamadım. Teoriyle ilgili foto göndermişti hatta..

Kızlar bugün dr.kontrolum vardı ilk defa eli ayağı hareket halinde gördüm ense kalınlığı iyi dedi ikili üçlü testten bahsetti yasin var o yüzden risk çıkar ama kesin sonuç olmaz dedi riskli çıkarsa bebeği aldirirmisin deyince yok asla dedim o halde o testlere gerek yok sadece 20 haftada ayrıntılı ultrason yaparız dedi d vitamini demir ilacı verdi

Canım burda 100/100 devlet karşılıyor . O yüzden doktor konusunda sıkıntımız yok . Ama Türkiye’de SGK flan olmayınca mecbur hepsi cebimden çıkacak . Zaten gelirsem Erzurum’da olacam .

Ay yerim seni tombik şey
Karından ultrasonsa kız canım ramziye göre
11-12 civarı varsa onu da nuba göre yorumlarız atın kızlar
Su an 10+5 12.hafta civarı gidecem bakalım bi ağzın bal yesin

Allah'ım konuyu biliyorsun çok amin hayırlısı inşallah

A
+ nın üstünde bi çizgi var canım dikkat ettiysen o nub oluyor. Yukarı doğru seninki büyük ihtimal erkek

KIz olsa tatlı olurdu
artık at hırsızı falan diyemeyeceğim kendimin olunca, Ordan oraya koşuştururuz
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…