2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anladım canım inş bişi yoktur bende azıcık kasık ağrısı var gün içinde krampta oldu akıntıda minicik pıhtı da var sadece renk açık kahve gibi yarın takip edeceğim kötülerse bulunduğum yerden uzakta olsa doktora gideceğim sen içime su serptin ama yarınki duruma göre şekil alırım artık çok teşekkürler

Bariz kız diyebilirim
Doktor tahminde bulunmadı mı?
Doktorum 8 hafta kontrolünde 11 haftada gelin size cinsiyeti söyleyeceğim dedi biz eşimle şaşırdık cok erken oldugu için Gittik tahminde bulunacaktı doktorum ama eşim erken olduğunu düşündü daha sonra ki haftalarda öğreniriz dedi kaldı öylece Ben kiz hissediyorum en başından beri kendisi kız olmazsa üzülürüm diye erkek hissettiğini söylüyor ama kız istediğinden eminim İlk evladımız ne olursa olsun kıymetimiz olacak sağlıklı olsun inşallah

Anam eşindeki rahatlık beni şok etti doktor cinsiyeti söyleyecek eşin dur söylemeyin erken mi dedi
Biz doktor söylese de öğrensek diye ağzının içine bakarız
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez

Etrafımızda cok erken cinsiyet tahmini yapılıp sonrasında değişen olduğu için heves etmek istemedi garantici biraz kendisi tipik oglak burcu Bir Oğlak daha yolda bakalim hayırlısı

T tulperde benimkine de bakar misin Bi fikrim var da sen de ayni seyi mi soyleyeceksin acaba. Vajinal ultrason 6+6

Eklentiler

• 21E0A560-76B9-4D9A-82CC-A2E187276139.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 55

İnşallah bir şey yoktur.Gebeliğin olağan durumlarından biridir , progestan filan kullaniyor musun ? Muhtemelen onu verecek doktor .Yatıp dinlenmeye çalış madem ağrın da var .Sonu güzel olsun

Benmki ortada mı ya burdan tahmin olur muu

Eklentiler

• CDDE5171-453F-489A-8B38-8684C3BD01ED.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…