2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım burda 100/100 devlet karşılıyor . O yüzden doktor konusunda sıkıntımız yok . Ama Türkiye’de SGK flan olmayınca mecbur hepsi cebimden çıkacak . Zaten gelirsem Erzurum’da olacam .
Aa o zaman uyguna gelir, ben istanbul fiyatlsrını söyledim ama erzurum için eminim bu söylediğim fiyatlar abartı gelir :)

Arkadaşlar tarama sonucum nasıl sizce

Eklentiler

• 9A9AB90D-FF03-446F-922E-D7AE8F2347B7.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 70
Ben onda pipi gordum sanki. Ben hakkatrn anlamiyorum bu isten
Yukardaki pipi mi ışık yansıması mı ben de çözemedim başta bariz kız yazdım ama sonra eğer ışık yansıması falan değilse pipi olabilir diye de düşünmedim değil
Ama çok fazla açı var onda nubta 30 derece açı olur en fazla.
Nevossss canım başka görüntü varsa atsana yeniden yorumlayalım.

T tulperde Bu resimde eşimin ekrandan çekimi ☺Artık 2. Ultrason resmimiz yarın 13. Haftada olacak allahın izniyle ikili test için gideceğiz

Eklentiler

• Screenshot_20210625-060051_WhatsApp.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 57
3 gündür resmen yataktan sürünerek kalkıyorum pandemi dolayısı ile çalışma saatlerimiz 7 17 oldu hamilelikten önce bu kadar zorlanmıyordum. Benim gibi içi uyuyan var mı acaba ☺
Ben az bi yürüsem, biraz iş yapsam hemen yorulup uyuklamaya başlıyorum. Zaten gebelikte az eforla bile fazlaca yorulabiliyoruz. O da uyku hali yapıyor zaten:)

Kızlar bu bulantı bumerang gibi geri geliyor gece 3te midemi ağrıtan bulantıyla uyandım sadece safra çıktı zehir gibi tiksinme hiç geçmemişti zaten sizde durumlar nasıl
Bende de öyle bi gidiyor bi geliyor. Mide bulantısından uyuyamadğım geceler çok fazla. Ama iyi bir şey bence ya kesildiğinde bebeğe bir şey oldu zannediyorum psikolojik olarak zorlanıyorum bu sefer de.

Kızlar bu bulantı bumerang gibi geri geliyor gece 3te midemi ağrıtan bulantıyla uyandım sadece safra çıktı zehir gibi tiksinme hiç geçmemişti zaten sizde durumlar nasıl
Ben de iyi diilm ya. Istah yok, her seyden tiksiniyorum. Zorla yemeye calisiyorum fazla zorlarsam cikariyorum

3 gündür resmen yataktan sürünerek kalkıyorum pandemi dolayısı ile çalışma saatlerimiz 7 17 oldu hamilelikten önce bu kadar zorlanmıyordum. Benim gibi içi uyuyan var mı acaba ☺
ben de böyleyim ama çok şükür benim seninki kadar erken uyanmam gerekmiyor iş yerimde rahatım sağolsunlar durumunu da bildiklerinden neden geç kaldın da demiyorlar ama 10 saat fln uyumazsam kötü geçiyor o günüm=) bir de kusmam artıyor eğer uykum olursa.

kızlar dün bir arkadaşım aşı oldu. Zaten penisiline alerjisi varmış hassas bir bünyesi var. Biontech olmuş. Olduktan 10 dk snr fenalaşmış bayılmış. Serum vermişler fln düzelmemiş neyse snr bi ilaç vermişler bi tek o ilaçla düzelmiş. İkinciyi olmanızı kesinlikle önermiyorum demiş doktorlar. İlginç olan tam o sırada serum alırken beline ve kasıklarına doğum sancısı gibi sancı girmiş. Bu arkadaşımda polikistik over var, 3 aydır regl olmuyordu. Hatta bgne doktora randevusu vardı. Bu sabah regl olmş. Bunu da aşıya bağlamış çünkü hiçbi belirti yoktu emindim regl olmayacağıma diyor. Kısacası bunu yaşadıktan snr benim aşı olmamı önermedi. Size de anlatmak istedim=(

Kızlar merhaba ben de 10. haftadayım, haftaya doktor randevum var. Yazılanlara göre İstanbulda devlette ikili test yapan her hastane ayrıntılı ulturasonla bakmıyormuş sanırım. İstanbulda olup devlette ikili testi ayrıntılı ulturasonla beraber yaptıran var mı acaba?

T tulperde Bu resimde eşimin ekrandan çekimi ☺Artık 2. Ultrason resmimiz yarın 13. Haftada olacak allahın izniyle ikili test için gideceğiz
Hala kız diyorum
Sağlıkçı mısın canım?
Ben öğretmenim. uzaktan eğitim sırasında evdeyken daha kötü oluyordum hareketsizlikten bence. halsiz gibiydim sanki gebe değil de ölüm döşeğinde giviydim. elimi kolumu oynatamıyordum. çalışmaya başlayınca kendime geldim ben ama son haftamız yine evde olacağım uzun bi süre
24.hafta idari izin devam ediyor mu kızlar bi bilginiz var mı?

Alerjisi olduğunu söylememiş mi?

Alerjisi olduğunu söylememiş mi?
Soylemis ama asinin icinde penisilin yok ki. Bas agrisi gibi sikayetler hep duyuyolarmis hastanede ama boyle bisey sanirim onlar da ilk kez gormus. Arkadasimin asiya birlikte gittigi kadinin da mevsimsel alerjisi varmis avil fln kullanirmis ama o kadina bisey olmamis benim arkadasim bayilmis iste cozemedik zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…