Hala kız diyorum
Sağlıkçı mısın canım?
Ben öğretmenim. uzaktan eğitim sırasında evdeyken daha kötü oluyordum hareketsizlikten bence. halsiz gibiydim sanki gebe değil de ölüm döşeğinde giviydim. elimi kolumu oynatamıyordum. çalışmaya başlayınca kendime geldim ben ama son haftamız yine evde olacağım uzun bi süre
24.hafta idari izin devam ediyor mu kızlar bi bilginiz var mı?
Özel bir şirkette çalışıyorum canım masabaşı olduğu için uyku cok bastırıyor haklisin ☺
Karnım yanlara doğru çıkmaya başladı tatlı cok seven biri değildim simdi canım cok istiyor ruh halim çok değişiyor sinirleniyorum normalde cok sakin bir mizacım vardır ayaklarımın altından bildiğiniz ateş çıkıyor ve göbek deliğimin altında hafif bir çizgi var
Soylemis ama asinin icinde penisilin yok ki. Bas agrisi gibi sikayetler hep duyuyolarmis hastanede ama boyle bisey sanirim onlar da ilk kez gormus. Arkadasimin asiya birlikte gittigi kadinin da mevsimsel alerjisi varmis avil fln kullanirmis ama o kadina bisey olmamis benim arkadasim bayilmis iste cozemedik zaten.
Neyse ki 5 temmuzdan itibaren 9 6 eski çalışma saatlerine döneceğimizi açıkladılar sesimi duydular cok şükür bende 1.5 saat gelince yatıyorum revirde kimse ses etmiyor sagolsunlar
ben de böyleyim ama çok şükür benim seninki kadar erken uyanmam gerekmiyor iş yerimde rahatım sağolsunlar durumunu da bildiklerinden neden geç kaldın da demiyorlar ama 10 saat fln uyumazsam kötü geçiyor o günüm=) bir de kusmam artıyor eğer uykum olursa
Ben az bi yürüsem, biraz iş yapsam hemen yorulup uyuklamaya başlıyorum. Zaten gebelikte az eforla bile fazlaca yorulabiliyoruz. O da uyku hali yapıyor zaten:)
Hala kız diyorum
Sağlıkçı mısın canım?
Ben öğretmenim. uzaktan eğitim sırasında evdeyken daha kötü oluyordum hareketsizlikten bence. halsiz gibiydim sanki gebe değil de ölüm döşeğinde giviydim. elimi kolumu oynatamıyordum. çalışmaya başlayınca kendime geldim ben ama son haftamız yine evde olacağım uzun bi süre
İlk gebelik olup bolca uyuyan yatan anisler ikinci bebekte böyle şansınız olmuyor iyi değerlendirin.Mide bulantısıyla yemek yapmalıyım kız kahvaltı bekliyor çorba bekliyor ev temiz olmalı ustesine birde gece diş çıkarması ağlamaları var yinede şükürler olsun beraber buyuyecekler
24.hafta idari izni devam eder mi Eylül'e kadar? Şimdi de devam ediyor mu bilmiyorum ben. Genelge vs yazılı bir şey yayınlandı mı acaba? Biz 24 olana kadar kalkmaz umarım ama sanki kalkacak ve her şey normal düzene dönecek gibi bir hava var.
24.hafta idari izni devam eder mi Eylül'e kadar? Şimdi de devam ediyor mu bilmiyorum ben. Genelge vs yazılı bir şey yayınlandı mı acaba? Biz 24 olana kadar kalkmaz umarım ama sanki kalkacak ve her şey normal düzene dönecek gibi bir hava var.
Bize de uzaktan çalışma, esnek çalışma vs sona ermiştir diye bir yazı geldi ama başka hiçbir detay yoktu. Kalkacağını tahmin ediyorum ama. Bakalım yazın nasıl seyredecek vakalar. Umarım hepimiz sağlıkla ve en iyi şekilde bu süreci tamamlarız.
Hala kız diyorum
Sağlıkçı mısın canım?
Ben de öğretmenim. Şu an idari izin devam ediyor arkadaşlarımdan biliyorum. Ama Eylül’de ne yapacakları belli olmaz. Herkesi aşıladık diye komple açabilirler. Seneye 1.sınıf alacağım. Ben de onu düşünüyorum kara kara 1.sınıfta çok fazla ayakta kalıyorsun o da sıkıntı olur. Müdür yardımcısına aralıktan itibaren ben yokum dedim bakalım ne demek istediğimi anladı mı